Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavrsih x files trecu epizodu [emoji33] kolko je neko lud. Sprdaju se sa reptilijancima...

Dobra treca epizoda, konacno malo kvalitetne *******cije. :)

Mene su prve dve epizode nove sezone vec navukle da gledam od početka seriju, bio sam klinac jedva se secam epizoda, lepo ce da legne s obzirom na ovu susu sa kvalitetnim serijama.
Da li je ovde mozda neko skinuo prve sezone i ako jeste da li moze da mi kaze koji rip, po mogucnosti neki osvežen u HD?

Poslednja izmena:
Ne znam ko je preporucio ovde, vidim i da je prilicno matora ali Shameless je genijalna serija. Poslednja serija koja me je ovako odusevila je BB. Najtoplija preporuka za gledanje.

Stavi i Californication na listu, ako nisi gledao. Slicnog je tipa kao Shameless.

Mene su prve dve epizode nove sezone vec navukle da gledam od početka seriju, bio sam klinac jedva se secam epizoda, lepo ce da legne s obzirom na ovu susu sa kvalitetnim serijama.
Da li je ovde mozda neko skinuo prve sezone i ako jeste da li moze da mi kaze koji rip, po mogucnosti neki osvežen u HD?

Tamo gde trazis kucaj x files 1080p joy. Odlican kvalitet obzirom na velicinu, inace je x265. :)
https://yuq.me/users/36/068/J9gtzEaIUh.jpg
https://yuq.me/users/36/068/ZJE3a7N4De.jpg

Krenuo sam da gledam pre 10ak dana, od pocetka. Polako jednu epizodu dnevno.
Ionako se nicega ne secam, takodje sam bio klinac kada se prikazivalo na Pinku. :D

Poslednja izmena:
Stavi i Californication na listu, ako nisi gledao. Slicnog je tipa kao Shameless.

Hehehehe odgledao odavno (hvala na preporuci). Takodje odlicna, mada ume na trenutke da bude dosadna. Ono sto mi se kod Shameless i BB svidja sto te odmah uvuku u mlin (pogotovo BB) i nema pustanja. Trenutno sam na 4 sezoni :D Batalio sam i igranje i sve ne mogu da se odlepim od gledanja :D

Ja sam jedva docekao kraj trece epizode X-Files. Nije mi to sprdanje smesno ni zanimljivo.
Koga zanima danas krece serija American Crime Story:The people v. O.J. Simpson. Ja sam zatrpan serijama pa necu moci skorije da pogledam
american-crime-story-the-people-v-oj-simpson.jpg

Kad je krenula ova treća pomislio sam kakva glupost, ali kasnije ispade tako genijalna :). Ono kad poručuje hamburger - piš živi.

Dosije x, prva epizoda mlaka, druga nešto bolja, treća uh dobra. :D

Nadam se da će biti novih sezona da neće ostati na ovih šest epizoda.

Izdominirao Molder u 3.epizodi :-D
Zaključno sa ovom, skroz dosledan i ok pocetak sezone.
P. S. Skali još uvek hot :)

Poslednja izmena:
Vi mora da se salite, ok par dobrih fora ali ovo je parodija, pa jesam ja zaboravio da je bilo ovako i*iotskih epizoda, dajte mi primer neke.. Sprdaju se sa celim serijalom i fanovima, gledam ovaj timeline epizode dole i nikako da zavrsi, hteo na pola da ugasim.

Još nisam počeo da gledam stare (još nisam upecao dobar izvor :d )tako da nemam neki primer... ali svakako mi je bila super epizoda. :)
Ne znam zašto sve mora da ima obrazloženje. Meni je super, nekome nije - njegov problem. Ne tražim obrazloženje zašto mu se nije svidelo. :)

Vi mora da se salite, ok par dobrih fora ali ovo je parodija, pa jesam ja zaboravio da je bilo ovako i*iotskih epizoda, dajte mi primer neke.. Sprdaju se sa celim serijalom i fanovima, gledam ovaj timeline epizode dole i nikako da zavrsi, hteo na pola da ugasim.
Epizoda je *****ska, ali ima svoj smek jer su namerno preterivali, vidi se da su i Molder i Skali u par trenutaka namerno isli u krajnost sa glumom sto je doprinelo tom komičnom elementu i parodiji.
Ovo je cist primer kako moze da se napravi nesto dobro a da radnja bude ******ska, cak i bez dobre glume i CGI(aka Flash, Arrow, Supergirl I sl. koji pokusavaju da budu ozbiljni).

720p DON.

Kolko je House of Cards maestralan. A tek neki sitni detalji 9 epizoda 2 sezona Freddy na pocetku zgnjeci bubasvabu, do kraja epizode njega sistem zgnjeci kao bubasvabu. Mislim cak da je Jody Fosyer rezirala tu epizodu. A o glavnoj prici ni da ne pricamo.

Kod dosijea x po mom skromnom misljenju su epizodu sa reptilom uradili suludo da prikazu kolko je ta terorija suluda.... ili nije[emoji33]

Koji si ti hejter Borise :d

Naravno da je bilo i ranije slicnih epizoda, mozda nije bilo bas ovoliko preterivanja, ali je bilo takvih epizoda. Kada budem isceprkao neku slicnu epizodu iz moje kolekcije javljam ti...
Ovako napamet secam se da su neke bozicne/novogodisnje bile na ovaj fazon.

Nije me mrzelo, evo nekih epizoda:

The.X-Files.S05E05.The.Post-Modern.Prometheus
The.X-Files.S07E12.X-COPS
The.X-Files.S06E06.How.The.Ghosts.Stole.Christmas
The.X-Files.S02E20.Humbug

Itd. itd. Bilo je jos takvih epizoda, mislim u svakoj sezoni bar po jedna :)

Poslednja izmena:
Koji si ti hejter Borise :d

Naravno da je bilo i ranije slicnih epizoda, mozda nije bilo bas ovoliko preterivanja, ali je bilo takvih epizoda. Kada budem isceprkao neku slicnu epizodu iz moje kolekcije javljam ti...
Ovako napamet secam se da su neke bozicne/novogodisnje bile na ovaj fazon.

Nije me mrzelo, evo nekih epizoda:

The.X-Files.S05E05.The.Post-Modern.Prometheus
The.X-Files.S07E12.X-COPS
The.X-Files.S06E06.How.The.Ghosts.Stole.Christmas
The.X-Files.S02E20.Humbug

Itd. itd. Bilo je jos takvih epizoda, mislim u svakoj sezoni bar po jedna :)

S03E20 - Jose Chung's 'From Outer Space'

S03E20 - Jose Chung's 'From Outer Space'

I Bad Blood, ljudima kojima su ovakve epizode ******, definitivno trebaju da ogledaju sve epizode ispocetka, jer su očigledno zaboravili koliko je bilo ovakvih epizoda. Ne kažem da ih je bilo mnogo, ali ih je bilo, i pravim fanovima su ovo medju najboljim.

Poslednja izmena:
Ili da ipak batale seriju, ovo je tipicna dosije iks epizoda.

ako treba krvi onda bojim se samo Hannibal,ako moze malo realnije onda lepo uzmi David Simon-a pa redom. :)

Probaću sa David Simonovim serijama, ne mora da bude krvi, ali voleo bih neku kombinaciju krimija i misterije, ili neku seriju o policiji...
Hannibal-a, Breaking Bad sam odgledao.

Komedijaske ep i individualno jurenje monstera su najbolja stvar u Xfilesu, generalna prica je super shit. Nisam gledao ovaj novi jel reboot ili nastavljaju od starog ?

Sto super shit, dok se ne sprdaju odlicna je prica, ja sam vise gledao zbog glavne price, a monster epizode su mi bile nuzno zlo, kao bilo koje filler epizode u bilo kojoj seriji, to me i u Fringe-u smaralo, imaju vrhunsku pricu sa paralelnim univerzumima al te saseku svaku drugu trecu sa filler monster epizodama..
Al nije mi ovaj komedijaski ton toliko smetao, tacno je nekako sve mnogo 'jeftinije', gluma, kolorit, kao da 50 puta vise boja upotrebljavaju nego ranije, ne znam, vec pola serijala proslo a o sledece tri razmisljam kako moram na silu da ih pogledam, ne valja to..

Sto super shit, dok se ne sprdaju odlicna je prica, ja sam vise gledao zbog glavne price, a monster epizode su mi bile nuzno zlo, kao bilo koje filler epizode u bilo kojoj seriji, to me i u Fringe-u smaralo, imaju vrhunsku pricu sa paralelnim univerzumima al te saseku svaku drugu trecu sa filler monster epizodama..
Al nije mi ovaj komedijaski ton toliko smetao, tacno je nekako sve mnogo 'jeftinije', gluma, kolorit, kao da 50 puta vise boja upotrebljavaju nego ranije, ne znam, vec pola serijala proslo a o sledece tri razmisljam kako moram na silu da ih pogledam, ne valja to..
uploadfromtaptalk1454504772980.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno