Drazic![]()
Mulvey was injured in a serious car accident in 2003, in a head-on collision at 100 km/h. He was trapped in the vehicle for almost an hour until he could be freed from the wreckage. The midsection of his face collapsed, an incision was made from ear to ear over the top of his scalp, his face "pulled down" and 17 titanium plates were then inserted to repair the fractures to his face and jaw. His left knee and ankle were also badly fractured.
U seriji su izgovarali "Drezik". Pisalo se Drazic.Jel taj lik stvarno bio Dražić ili Drezik? Znam da su ga klinke stalno pominjale u to vreme.
*** nisam pratio a nekako sto rece Boris kao da mi nesto nedostaje iz tih godina.... pogresi covek
Kralju [emoji1] toliko kontam, nisam dobro formulisao pitanje. Da li je imao neko poreklo sa nasih prostora u seriji? mislim njegov likU seriji su izgovarali "Drezik". Pisalo se Drazic.
Vredi li gledati Fear the Walking dead?
Nju i Alison Armitrage iz Acapulco HEATa nema sanse da zaboravim [emoji1]Me tooo.... gde se seti![]()
Daleko bolji od raspalog TWD-a.Vredi li gledati Fear the Walking dead?
Ja i dalje pokusavam da se setim ko je onaMe tooo.... gde se seti![]()
Baš je zavladalo neko mrtvilo sa novim serijama,kad zadnjih xx strana mi pričamo o serijama 90-tih,a ima i puno negativnih komentara na serije koje se sada emituju.Ima li bar jedna serija da vredi gledati a koja se sada prikazuje?
Baš je zavladalo neko mrtvilo sa novim serijama,kad zadnjih xx strana mi pričamo o serijama 90-tih,a ima i puno negativnih komentara na serije koje se sada emituju.Ima li bar jedna serija da vredi gledati a koja se sada prikazuje?
Jel Dark Matter izasao na nesto? Gledao sam u pocetku ali nisam nastavioDark matter, The man in high castle, War and peace, X files
Na vasu preporuku sam poceo da gledam Expanse i serija mi je super stigao sam do 6 epizode ali mi toliko smeta ona indijka iz UN glavu bi joj razbio. Ne secam se da sam u zivotu video iritantniju glumicu. Mozda onaj deda sa B92 sto se iskljucivo dere u onoj seriji tu su negde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari