Šta je novo?

bitcoinmining.me

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

hogarnp

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.01.2014
Poena
70
Rudari, ovi dele 1000 ghash po registraciji, trial na nedlju dana...koliko sam uspeo izračunati, za to vreme se može izvući 0.025 btc

Ovo je moj affiliate link : http://bitcoinmining.me?affiliate=slashnp

Svakom novom registracijom preko njega, ja dobijam 10% od vaše kupovine ali u ghash.

Minimalna kupovina je 300 ghash, odnosno 0.057 btc, a meni od toga ide 30 ghash.

Sajt mi deluje sumljivo dosta, tako da nisam uplaćivao ghasheve, nego sam odradio par naloga preko tora :)
Naravno kupovinu ne preporučujem ni vama, barem dok se neko ne uveri u realnost povrata love.

Rudari, ovi dele 1000 ghash po registraciji, trial na nedlju dana...koliko sam uspeo izračunati, za to vreme se može izvući 0.025 btc

Ovo je moj affiliate link : http://bitcoinmining.me?affiliate=slashnp

Svakom novom registracijom preko njega, ja dobijam 10% od vaše kupovine ali u ghash.

Minimalna kupovina je 300 ghash, odnosno 0.057 btc, a meni od toga ide 30 ghash.

Sajt mi deluje sumljivo dosta, tako da nisam uplaćivao ghasheve, nego sam odradio par naloga preko tora :)
Naravno kupovinu ne preporučujem ni vama, barem dok se neko ne uveri u realnost povrata love.

OK,hvala na trudu.
TO be investigated preko virtualne masine sa trece lokacije :)

OK,hvala na trudu.
TO be investigated preko virtualne masine sa trece lokacije :)

SCAMcina teska!
SAjt bez ssl certifikata,jos pa istice krajem Aprila.
Nema slika,nema objasnjenja.
FAQ izgleda ko spisak za kupovinu.
WEB design klasican Powerpoint template.
Stay away,moje misljenje

Sigurno ce traziti prvo uplatu, a nikad isplatu :D

Cloud mining danas ne moze da opstane, tako da je svaki scam.

cex.io je imao cloud mining preko ghash.io ali trenutno nista ne radi jer je mainterance skuplji od prihoda.

Klonite se od ovih sajtova, mogu ti 10 sad nabrojati ali svi su scam. Sacuvaj i zivce i novcice.

Napravices 100 akaunta, svaki ce ti kao iskopati 0.025. E onda shvatis da mozes podici jedino ako kupis minimum 300 ghs koji se otplate za mesec ipo dana, tj u vreme kad oni budu lezali na maldivima.

Lock.
Hogare prekini sa otvaranjem thread-ova sa preporukama za scam sajtove!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno