Mark Gurman je u pitanjukako ce imati ako pise may i dalje se nagadja ja i dalje mislim da nema nista od toga pogotovo 2GB rama...
Eh kad bi ovako nesto napravili :happy: Diskretne linije od antena, kamera u kucistu, a dizajn samo blago promenjen od 6ice! Ovo bi bio pun pogodak.
![]()
Ne kazem ja da kuciste treba biti komplet alumijum, ali bi bilo vrlo pozeljno da one plasticne lajsne budu tanje. Ja sam pricao generalno o dizajnu, naravno da ce zvucnik imati bar 3-4 rupice.Znas kako - sa postojecom tehnologijom to je nemoguce. Moras imati razdvojene antene za wifi i 2g/3g/4g. Ako ih stavis u kuciste signal ce biti nikakav jer imas faradejev kavez oko antena. Ako su napolju, kao sto su na svim telefonima moraju biti izolovane.
Druga stvar - zvucnik - jedna rupica? Znas kako bi to zvucalo kroz malu jednu rupicu - nikako
Sto se tice UI naravno da je ljude smorio, ali ovaj UI je stvarno los sto se tice proporcija i pozicioniranja elemenata, mada su neke ikonice ok ovako okrugle![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari