Šta je novo?

LG G3

Eo jedan antutu odradio sad.
4096f00cde68ed7fdf1199ca4d512856.jpg

Stavicu posle i sa CM 13.
Uradi bekap sd kartice ako ti je bitno, meni je poslednji nightly cm13 pokvario karticu sa tonom podataka...Toliko je s**** da sam morao da radim full format cele kartice...Ni jedan program nije nasao nista od podataka...Srecom imao sam bekap na svom FTP serveru...Samsung ultra kartica od 64 GB (ako je bitno)...Nikad nista od tog CM-a...

Nemam sd, a i ovaj danasnji je najbolji do sada. Hvala za savete.

Zvaničan MM 6.0
Izašao juče oko 16h iz kuće sa 90% baterije
Došao jutros kući sa 8%

Screenshot_2016-01-25-09-28-11.pngScreenshot_2016-01-25-09-28-18.png

Jel koristi neko tesla unread za novu? Nikako da poprave, brojac stalno brljavi. Ako mi neko recimo viberom posalje 300 u poruci, odmah u brojacu izadje taj broj.
Pise ti i na viberu koliko imas poruka?! Ja koristim teslu na novoj i za whats app ima broj da pise, ali za viber nema ni u podesavanjima?!

Pise ti i na viberu koliko imas poruka?! Ja koristim teslu na novoj i za whats app ima broj da pise, ali za viber nema ni u podesavanjima?!

Tacno tako, nema u podesavanjima -> nije podrzano. Medjutim to je do Vibera, a ne do tesle ili nove, ali mozes u Notification Bar Watcher ukljuciti Viber, pa ce pratiti notifikacije i po tome odrediti broj neprocitanih poruka. To je manje tacno, ali moze da odradi posao solidno.

Poslednja izmena:
Koja je najbolja solucija (sem kompletnog brisanja) za FB trosenje baterije i ono obavestenje? Da se stavi neki od pre 2-3 meseca sa apkmirror, ili?
Jel to slucaj i sa messengerom ili samo facebook?

Kada očekivati da se pojavi update u onom update centru u opcijama telefona? Probao par puta, ali dobijam poruku da nema ništa novo, 5.0 je na telefonu.

Koja je najbolja solucija (sem kompletnog brisanja) za FB trosenje baterije i ono obavestenje? Da se stavi neki od pre 2-3 meseca sa apkmirror, ili?
Jel to slucaj i sa messengerom ili samo facebook?
Obe aplikacije drze telefon awake (facebook više nego messenger), ja sam skinuo sa apk mirror decembarske verzije koje su mi radile kako treba i sad je baterija ok. U svakom slucaju nema update-a u skorije vreme ni za jednu a ni za drugu. Dok rade kako valja i ne baguju neću da menjam ništa...

Edit: Messenger je 51.0.0.17.128 a facebook je 58.0.0.28.70. Za ove dve garantujem da ne troše bateriju u stand by...

Poslednja izmena:
Obe aplikacije drze telefon awake (facebook više nego messenger), ja sam skinuo sa apk mirror decembarske verzije koje su mi radile kako treba i sad je baterija ok. U svakom slucaju nema update-a u skorije vreme ni za jednu a ni za drugu. Dok rade kako valja i ne baguju neću da menjam ništa...

Edit: Messenger je 51.0.0.17.128 a facebook je 58.0.0.28.70. Za ove dve garantujem da ne troše bateriju u stand by...
Hvala lepo [emoji1]

pitanje za vlasnike g3 da li moze da im se menja maska koja je fabricka ?

E steta onda.

jedno pitanje. da li ovaj rom za 6.0 valja i za D858HK tj. dual sim verziju? jel neko probao na njoj

Koliko je dobra kamera po danu to je neverovatno.Jos kao da je cak i malo bolja na MM. :)

Jel mogu sa flash tool da flešujem KK (kdz) ili LP odnosno da downgrade sa ovaj MM 6.0(stock) ??

Vrh Dno