Stavicu posle i sa CM 13.Nije loše
Uradi bekap sd kartice ako ti je bitno, meni je poslednji nightly cm13 pokvario karticu sa tonom podataka...Toliko je s**** da sam morao da radim full format cele kartice...Ni jedan program nije nasao nista od podataka...Srecom imao sam bekap na svom FTP serveru...Samsung ultra kartica od 64 GB (ako je bitno)...Nikad nista od tog CM-a...Stavicu posle i sa CM 13.
Za koje je tržište tvoj telefon?Zvaničan MM 6.0
Izašao juče oko 16h iz kuće sa 90% baterije
Došao jutros kući sa 8%
Pogledajte prilog 190868Pogledajte prilog 190869
Pise ti i na viberu koliko imas poruka?! Ja koristim teslu na novoj i za whats app ima broj da pise, ali za viber nema ni u podesavanjima?!Jel koristi neko tesla unread za novu? Nikako da poprave, brojac stalno brljavi. Ako mi neko recimo viberom posalje 300 u poruci, odmah u brojacu izadje taj broj.
Jel ima neki link za download? Sem baterije jesi primetio jos nesto drugacije, bolje, losije?Zvaničan MM 6.0
Došao jutros kući sa 8%
Pise ti i na viberu koliko imas poruka?! Ja koristim teslu na novoj i za whats app ima broj da pise, ali za viber nema ni u podesavanjima?!
Poljak?Zvaničan MM 6.0
Došao jutros kući sa 8%
Da...30b...stavljen odmah cim se pojavioPoljak?
Jel ima neki link za download? Sem baterije jesi primetio jos nesto drugacije, bolje, losije?![]()
Imaš fb lite ili idi preko browseraKoja je najbolja solucija (sem kompletnog brisanja) za FB trosenje baterije i ono obavestenje? Da se stavi neki od pre 2-3 meseca sa apkmirror, ili?
Jel to slucaj i sa messengerom ili samo facebook?
Pa jel ja pricam ili prdim :-DImaš fb lite ili idi preko browsera
Ne čuje baba sinePa jel ja pricam ili prdim :-D
Obe aplikacije drze telefon awake (facebook više nego messenger), ja sam skinuo sa apk mirror decembarske verzije koje su mi radile kako treba i sad je baterija ok. U svakom slucaju nema update-a u skorije vreme ni za jednu a ni za drugu. Dok rade kako valja i ne baguju neću da menjam ništa...Koja je najbolja solucija (sem kompletnog brisanja) za FB trosenje baterije i ono obavestenje? Da se stavi neki od pre 2-3 meseca sa apkmirror, ili?
Jel to slucaj i sa messengerom ili samo facebook?
Hvala lepo [emoji1]Obe aplikacije drze telefon awake (facebook više nego messenger), ja sam skinuo sa apk mirror decembarske verzije koje su mi radile kako treba i sad je baterija ok. U svakom slucaju nema update-a u skorije vreme ni za jednu a ni za drugu. Dok rade kako valja i ne baguju neću da menjam ništa...
Edit: Messenger je 51.0.0.17.128 a facebook je 58.0.0.28.70. Za ove dve garantujem da ne troše bateriju u stand by...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari