Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
proslo, sada idem na 500k buy :)

pa nema sta mooda...kopao sam i cekao, sada mi je dobro ako sam u btc-u zbog zarade, a i u eth jer sam odavno u plusu :) stim da imam stek koji sam svakako ostavio ako bude skoka, sto mislim da je neminovno...mozda i gresim naravno :)

Poslednja izmena:
Mooda su mu trebala da doceka ove dane od avgusta-septembra kad je poslednji put bio taj nivo. Sad ako je prodao pa kupio istu kolicinu, ostao mu je kusur koji se zove sigurna zarada...

Da, upravo sam zbog toga i rekao sagledavajući njegovu poziciju od početka kopanja ETH-a, mada nisam bio previše precizan u svojoj izjavi :d.

nemojte da pricate o meni kao da me nema :D

Ja sam obrnuo tri kruga i ne smem vise, 80% sam u eth :)

uglavnom lud je novcic svakako, neko vrti odlicnu lovu ovde i uziva u tome izgleda :)

Poslednja izmena:
Moguce je, ja cu da istovarim veceras ono malo sto imam. Cena je ogromna obzirom na diff, zarada je ludacka. Nerealno je da to potraje. I pola ovoga je dobro za kopanje.

uopste nije bilo pokusaja probijanja, drugi pokusaj je namerno zaustavljen i na dampu se neko dobro istovario, treci pokusaj nije ni pokusaj samo talasanje....hoce li ponovo ulaziti taj neko pitanje je?!

mislim da ide faza talasanja jedan dan, ako posle toga ne skoci sigurno ide dole!

2 nedelje sideways ili malo dole... pa onda jovo nanovo...

Cenim receno @omnik

Ja sam sada sa pola izasao i stavio poziciju na 487...izlaz na 543

A i diff je otisao 8% gore

Poslednja izmena:
Videh za diff. Eto dozvali smo ga.

Primetio sam da se pojavila jos veca razlika izmedju coinotrona i minera, uvek je pokazivao malo manje, a sada 7-8MH manje po rigu sto uopste nije malo...

Svakim novim DAGom brzina opada. Konkretno sad 3x280x 68 brizina.

Onda negde ima logika povecanje novcica ako nam se brzina za par meseci prepolovi.

Da sa novim DAG-ovima je brzina oko 70MH za 3x280x a na coinotronu 58-62MH sto znaci da lapaju popriico...

Double top achieved.

See ya on ~350-375k.

izasao na 520 sa ostatkom, ostavio 30% za slucaj nekog trap-a :)

Predlažem da rasprodate sav ETH. Sledi pad na nos.
I ja to mislim isto i vise ga nikada necemo videti kao sad. Mislim na cenu.
Onda negde ima logika povecanje novcica ako nam se brzina za par meseci prepolovi.

Da sa novim DAG-ovima je brzina oko 70MH za 3x280x a na coinotronu 58-62MH sto znaci da lapaju popriico...
Kad sam pustio ETH prvi put 3x280x su davale 82 sad 68 pa vi vidite. Identicna podesavanja identican sistem... nista pipano.

Imao je on i double top na 355 pa je nastavio dalje, moze li biti korekcija sutra???

jos smo u uptrendu zar ne?!

Poslednja izmena:
Najbolje da svi prekinete sa kopanjem,bar ovaj deo sto vas kradu :D A svakako ima nesto isplativije,tako da sto bi gubili vreme ;)

Kada bi znali sta ima onda bi prekinuli sa tim delom sto nas kradu :D

Provalio sam Poljaka na čemu najviše krade. Ako ti mašina ne radi sat vremena, dobiješ novčića kao da ti nije radila 7 sati. Naravno, ne čudiš se što si dobio manje, pošto ti "nije radila mašina", pa zato i ne istražuješ dalje. Odlično! Vrlo lukavo i teško provaljivo!

Oces podelili sa nama matematicke radnje pomocu kojih si dosao do 7 sati? :)

Lupnuo je al sam provalio slicno.
Nisu mi radile cetri makine od sinoc,nesto se s/ebalo sa dagovima,jutros kad pogledam
ko da nisu radile ceo dan,tolika bila isplata.
A to sto kazete da vam daje manje,eth daje sve manje i manje
sa istim podesavanjima,dag postaje sve zahtevniji i memorijski zahtevi se pomeraju
Meni su 4x280x davale 100-tku,sad mi daju 80

Vrh Dno