Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nacekaces se,bolje skini sa apk mirror,nista te ne kosta.
I meni se cini da je bolji skrol nego sto je bio.

Tako nekako. Smanjili su normal velicinu fonta.

Bolje bolje cak radi fluidnije i pod staminom :-D

Provalio sam zasto nece da prikazuje slike sa bencha, kada je ukljucen adguard nece da prikazuje, kada nije rsdi sve normalno. Jel ima neko ideju sta treba da stavim na whitelist da bi radilo. Probao sam benchmark.rs i forum.benchmark.rs ali bez uspeha sta vi predlazete?

Meni samo na benchu ne rade slike, ne otvara, ostali forumi normalno rade.

Prijavite se na beta program ili još bolje skidajte sa apkmirror-a kada ovde ljudi napišu da radi ok :)

5.5.1 - sitniji font, još uvijek prisutan gif bug, nešto brze radi.

Da li mogu da se isključe notifikacije za mention, kada to uradi osoba koju sam stavio na ignore?
Takve stvari ne vidim na desku, a ne želim ni ovde.
Već neko vreme mi to ide na živce.

Pa na apkmirror imaš beta da skineš.

Poslednje dve verzije su ok meni su one ranije lošije radile i kočile pri skrolu itd.

Kod mene obrnuto [emoji1] pa sam deinstalirao ovu sa apk mirrora

Daj link, ili how to za beta program..

All Users
To join the BETA testing groups:
Private message me (@mikeo) the following info, in the following format:
Android, First name, Last name, Google Account email address (separated by commas, no spaces)

Example:
Android, Peter, Piper, [email protected]

Then wait for the subsequent invite to activate your tester status. BETA requests will be processed every *two weeks*.

Private Messages not sent in the above format, or repeat requests between invite cycles, will be ignored.

https://support.tapatalk.com/threads/ios-android-how-to-join-a-beta-program.28219/

Iste te beta verzije kače na apkmirror sajt, ali nekada kasne i po par dana ...

Poslednja izmena:
Jedno offtopic pitanje, pošto ne znam gde bih pitao, jel moze neko da preporuči neke kvalitetne forume, po mogućnosti domće? Ja pratim benchmark i forum navijača Mančester Junajteda Srbija. Interesuje me sport, programiranje, a i nauka, istorija, građevina, zapravo sve gde može da se nauči i čuje nešto zanimljivo.

Jel se nekom od danas dešava da neće Chrome da otvori link sa Tapatalk foruma?
Nije mi se ovo nikad dešavalo, ne znam u čemu je problem. Možda neki noćašnji update neke od app

Jel se nekom od danas dešava da neće Chrome da otvori link sa Tapatalk foruma?
Nije mi se ovo nikad dešavalo, ne znam u čemu je problem. Možda neki noćašnji update neke od app
Isti problem.

Jedno offtopic pitanje, pošto ne znam gde bih pitao, jel moze neko da preporuči neke kvalitetne forume, po mogućnosti domće? Ja pratim benchmark i forum navijača Mančester Junajteda Srbija. Interesuje me sport, programiranje, a i nauka, istorija, građevina, zapravo sve gde može da se nauči i čuje nešto zanimljivo.
Za građevinu beobuild

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno