- Učlanjen(a)
- 16.12.2008
- Poena
- 380
ljudi jel vredi prelaziti na note 3, s`obzirom da 1+ ram na miui nema nikakav znachaj?
iko ?
ljudi jel vredi prelaziti na note 3, s`obzirom da 1+ ram na miui nema nikakav znachaj?
Ja mislim da ne.. Jedino mozda zbog baterije ,izrade i otiska prsta.
Ja mislim da ne.. Jedino mozda zbog baterije ,izrade i otiska prsta.
Батерија, камера, fingerprint.ljudi jel vredi prelaziti na note 3, s`obzirom da 1+ ram na miui nema nikakav znachaj?
Na rn2 Prime je samo procesor vec iza 200mhz..ram je isto 2gbБатерија, камера, fingerprint.
А рам си имао већи и на RN2 (Prime).
Zar kamera nije ista na rn2 i rn3?Батерија, камера, fingerprint.
А рам си имао већи и на RN2 (Prime).
Ja imam ovaj "boa" ekran, kako se on pokazao do sada, jel bilo problema sa njima?Da da.. Tianma raspala. Hvala
Ne razumem paljevince koji imaju odličan tel koji radi i služi svrsi a gledaju druge. Pa uvek će imati bolje i normalno je ce za mesec dva da izadje bolji tel od najboljeg... Začarani krug.
Није пластика него стакло (барем га сви тако зову и ломи се као стакло). Стави стакло.Imam li negde da nadjem mat foliju za ekran ili da stavljam plastiku debelu od 800 din?
Jos jedno pitanje koju MIU verziju vi koristite na mom je MIUI 7 Global 6.1.8 Beta i sta da radim za prvi slot koji ne cita signal nzm sto sve ostalo radi kompas i to???
I kakvi su vasi utisci o telefonu meni je moj stigao pre 4 dana i zadovoljan sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari