Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Sve lepo pise u RN3 temi, samo nekog mrzi da cita par stranica unazad...

Батерија, камера, fingerprint.
А рам си имао већи и на RN2 (Prime).
Zar kamera nije ista na rn2 i rn3?
Sa rn3 gubis microsd i promenljivu bateriju..mene je to odvratilo od 3jke

Потпуно сам побркао,
јесте, RN2 Prime има само 2gb рама. RN3 има исту камеру а RN3 Pro има бољу камеру.

Иначе имам двојку и још од SGS5 патим за fingerprint-ом. Јуче другар донесе RN3. Авион, тотално сам одушевљен. Изглед, екстра, батерија му држи преко 5 сати сота на 3g a fingerprint је доживљај за себе. Откључава екран практично тренутно и додиром (а не мажењем као sgs5 нпр). Мени не би фалило меморије у 32gb варијанти. А батерија и fingerprint би били довољни разлози за одлуку у његову корист. Рама не фали ни двојци, барем се не осети у раду.

Poslednja izmena:
Na papiru bolja, vise mp i f2.0.. Da li je bolja stvarno ,videcemo

nzm, ja sam prezadovoljan 2jkom...fingerprint i jaca baterija mi nisu primarni, al kuciste je nebitno jer bi kao i 2jka kako bih dobio tako uletela u case...mozda je najpametnije da sacekam 4ku...hardver je isti a to mi je najbitnije....mozda me najvisheodbija jer sam ja 2jku uzeo za okruglo 200e a sada je 3jka 185e, shto znaci da bih na manje vishe nebitnim stvarima izgubio BAR 30e...shto mio nije vredno, ako cu da izgubim, bolje da izgubim i 50e ali za neshto shto je realan "upgrade"..nzm dal se slazete...jedino shto cu za 4tku da cekam jedno 6m MINIMUM.

Pa ono.. Feb/mart mi5,pa posle mesec, dva mi note 2 pa tek onda verovatno redmi note 4. Tako oko 6m. Mada se sa tim kinezima nikada ne zna..

Poslednja izmena:
dvojka nova košta na kp 155e pa vidi za koliko možeš prodati svoju... ne isplati se prelazak vlasncima dvojke nikako, trojka je za razmatranje onima koji nemaju nijedan od ta dva

Ne razumem paljevince koji imaju odličan tel koji radi i služi svrsi a gledaju druge. Pa uvek će imati bolje i normalno je ce za mesec dva da izadje bolji tel od najboljeg... Začarani krug.

Jesam li prvi/jedini kome se pojavila žuta fleka u gornjem delu ekrana? Nekad je manje vidljiva, nekad više, ali definitivno postoji... Šteta, pokvari mi odličan utisak o telefonu nakon 2-3 meseca.

Zamena displeja kao jedino rešenje?

Nisi.. Dosta rusa ima taj problem. Nisam siguran da li je vezano za tianma ekran ili onaj drugi.. Mozes li da zakacis ss one liste hardverskih delova moba ?

Da,samo promena displeja resava situaciju.

Da li je neko možda kupovao novi displej, pa da može da preporuči prodavca?

Evo SS u attachu.

Prilozi

• Screenshot_2016-01-21-21-39-23_com.longcheertel.cit.png
    Screenshot_2016-01-21-21-39-23_com.longcheertel.cit.png
    282 KB · Pregleda: 128
Sta vam znaci to probaj drugi ROM???
Pitam je l ste mi rekli da probam neki drugi slot zbog toga sto mi ne radi prvi slot za karticu a cita da je telenorova (nema signala i niceg)

Pa cini mi se po pisanju rusa na 4pda.. Znam da ne mirisu tianmu preterano 🙂

7.1.2.0 stable izasao upravo postavljen

Imam li negde da nadjem mat foliju za ekran ili da stavljam plastiku debelu od 800 din?
Jos jedno pitanje koju MIU verziju vi koristite na mom je MIUI 7 Global 6.1.8 Beta i sta da radim za prvi slot koji ne cita signal nzm sto sve ostalo radi kompas i to???
I kakvi su vasi utisci o telefonu meni je moj stigao pre 4 dana i zadovoljan sam.

Pa kako si zadovoljan kad ti ne ocitava karticu😉

Da nije neko fizicko ostecenje sa tim slotom..

Sto se tice softvera ja koristim neki vec stari weekly 5.10.22 sve radi perfekno nesto mi mrsko da flesam jer sam cackao po sistemu zbijao ikonice na ekranu pa bih morao opet sve to ako budem radio update...

Imam li negde da nadjem mat foliju za ekran ili da stavljam plastiku debelu od 800 din?
Jos jedno pitanje koju MIU verziju vi koristite na mom je MIUI 7 Global 6.1.8 Beta i sta da radim za prvi slot koji ne cita signal nzm sto sve ostalo radi kompas i to???
I kakvi su vasi utisci o telefonu meni je moj stigao pre 4 dana i zadovoljan sam.
Није пластика него стакло (барем га сви тако зову и ломи се као стакло). Стави стакло.

Jel uzimao možda neko rezervnu bateriju da mi pošalje link ako je zadovoljan?
Naručio bih externi punjač i još jednu bateriju za swap. Zgodnije mi tako

Ја планирам али сам имао проблем са реиздавањем картице. Мислим да је најповољнија на Гирбесту

Ima li negde skin za ovaj telefon tipa dbrand i sl.

Cisto sumnjam da je ostecen slot nov telefon nije koriscen, zadovoljan sam jer sve radi osim tog prvog slota a mozda je to neki resivi problem zato sam pitao.
Cini mi se da je jos neko vamo imao slican problem i da je nesto menjao u postavkama i namestio ali tesko je to meni sad pojasniti treba na tenane 😀

Nazad
Vrh Dno