Šta je novo?

Problem sa windows 10 - mouse lag

trap_lord

Poštovan
Učlanjen(a)
19.01.2016
Poena
51
Drugari,
imam problem sa sveze instaliranom win10.
odradio sam instal preko postojece osmice i imam problem sa mouse lagom (mouse movement je lenj ne odaziva se kako treba)
na desktopu je "podnosljivo" ali u igrama kao sto su battlefield 4, witcher 3 i fallout 4 koje jedine i posedujem je kriticno lose.
od drivera sam reinstalirao grafiku,instalirao logitek mis drivere,dosta stvari poiskljucivao,odradio sistem update medjutim nista ne pomaze.
da li neko ima ideju sta moze da bude,na win 8 nisam imao nikakvih problema.

konfiguracija je
asus h87m-pro
strix gtx 960
8 gb ram
mis mx-518

hvala unapred
pozdrav

Pokusao?

Screenshot (674).png

probao sam ovu hover opciju ako na to mislis,izbrisao xbox aplikaciju (negde sam procitao da to pravi problem) ,uninstal nvidia sound drivere.
pokusavam da se setim sta sam sve pokusao :),

Mislio sam na pointer speed, rece da je lenj...
Jos niko se nije zalio na to...imas li drugi mis da probas?

http://answers.microsoft.com/en-us/...0/143e65d7-6b26-48b1-9fe2-63a948be700d?auth=1

probao i drugi mis definitivno je software problem,dosta sam precesljao net medjutim
citam na netu da pojedini ljudi nisu resili jos od leta problem..
rekoh mozda neko ovde zna u cemu je problem pa da podeli svoja iskustva
lenj u smislu da igra radi tipa 50-60 fps ali mis sporo reaguje ili input lag ne znam kako tacno da nazovem problem

Da nemas Virtual box ili VM podignutu?

sta je to ? nisam dirao nista vezano za to

hvala na odgovorima i vremenu

Probaj da uradis uinstall drivera za mis preko device managera i uradi install drivera koji si skinuo:
Untitled.png
Ja sam imao slicne probleme, ali sa zvukom. Win10 je preko update-a skinuo driver koji se njemu svidja, koji je pravio problem.

Poslednja izmena:
Onda nemas... drugi OS podignut sa virtual machine.
Vidim u linku da je bilo takvih problema...ovde jos niko nije prijavio.
Bios za tu asus maticni je zadnji? ako nemas poslednji mozes da probas
da flesujes na zadnji.

Onda nemas... drugi OS podignut sa virtual machine.
Vidim u linku da je bilo takvih problema...ovde jos niko nije prijavio.
Bios za tu asus maticni je zadnji? ako nemas poslednji mozes da probas
da flesujes na zadnji.

Probaj da uradis uinstall drivera za mis preko device managera i uradi install drivera koji si skinuo:
Pogledajte prilog 190332
Ja sam imao slicne probleme, ali sa zvukom. Win10 je preko update-a skinuo driver koji se njemu svidja, koji je pravio problem.

provericu bios i uradicu taj direkt uninstal,citao sam negde da mogu da budu zvucni driveri
na poslu sam javljam sta sam uradio

Vrh Dno