Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kampovanje na 450$ se nastavlja, videcemo strpljenje nekih shortera koliko traje :) ukoliko u sledecih 2 dana ne bude napada na 460-470$ , moze se desiti mala korekcija...

Moze ali ja nesto sumnjam. Svi znamo da ce skociti cena, nikome se ne shortuje sada. I pre neki dan sam isto rekao da nece cena ispod 440. Samo je btc-e otisao na 438, ostali su bili iznad toga. Bice novog udara, ne brinite. Ja cak mislim da ce mirovati jos par dana mozda dok se ne akumulira dovoljno snage. Posle toga ide napad na 480 varovatno. Vreme je da se priblizimo 500-ki.

***, izgleda da se igraju: ko ne dampuje celava mu keva!

Grafika kaze uptrend failed. Bio bih iznenađen ako ne odemo na 380$.

Ma jok, idemo na 100$ direktno. Ako odemo na 380 dokupljujem za sve pare ali nema sanse da bude toliko dobro.

Izgleda su altovi previse bili skocili, da bi BTC mogao da odrzi svoj nivo (finansijki, prelivanje para).. Neki su se bas otrgli kontroli.. Eth ispad

Ko do sada nije zakljucio da se Cryptsy raspada, i treba da izgubi sve novcice.

Isto je pre par godina bilo za MT.GOX. Nema ko nije rekao da se sklanja lova odande, poceo je davnih dana da daje simptome. I pored toga, dosta njih je ostalo bez coina. Jedan prijatelj je na moju preporuku uzeo 500 BTC kad je cena pala na ~$60 (Leto '13-te mislim), i planirao da se istrese na $120, kad dostigne da duplira investiciju. Naravno gox mu je pojeo svaki satosi iako sam mu vikao da prebaci u wallet.

U bedak je upao tek kad sam mu sledece godine javio da je btc bio preko $1000 i da je mogao dici 600.000$ laganica. A da je malo trgovao i ulazio u LTC - 1M$.

Ja cekam monero na 1$ da se istresem.

U zadnjih malo vise od mjesec dana BTC se ovdje izmedju 410-415$ odbijao vec nekoliko puta. Danas cemo vidjeti da li ce opet.

U zadnjih malo vise od mjesec dana BTC se ovdje izmedju 410-415$ odbijao vec nekoliko puta. Danas cemo vidjeti da li ce opet.

Hm,ja kad popijem odbijam se od zidova cesto al na kraju i padnem ako sam uporan... ;)
kako hoce,nisam ni planirao u ovoj a mozda ni sledecoj godini da se ovajdim od kripto-valuta

Ma cim je genijalac rekao da kupuje znalo se pametnom dosta :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno