Šta je novo?

Netflix, kako pristupiti

sboban

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2004
Poena
645
Ima li neko jednostavno rešenje kako pristupiti ovom servisu?

Ili malo komplikovanije , preko nekog proxu servisa da zamenis IP da si iz USA/UK i ne znam gde jos, i svakako user i password :)
Sad videh, da Hola sluzi za to :)

Poslednja izmena:
Što se tiče PC_a da a šta sa TV_om, kako kod njega pristupiti, taster "netflix" i nije dostupno, kako tu promeniti IP adresu. U pitanju je Grundig 42VLE7525BP smart ali kod njega nije android sistem.

Probaj da nadjes neki smart DNS servis, ili vpn preko rutera.

Btw, ne bih olako preporucio Holu, bas su skoro imali vrlo gadan skandal oko privatnosti i podataka korisnika.

Ne znam za Grundig, ali za LG se promeni DNS u network settings, eventualno prijavi na UK da se skine Netflix ( cini mi se da ga nema ako se prijavim na Srbiju ...) i sa user i pass-om to radi normalno :)

Netflix startovao u Srbiji, prvi mesec besplatno a posle 7,99$

Netacno, ne skidaju nista prvi put, tek posle 30 dana

pa kako onda meni ne dozvoljava sa pc-a da se registrujem bez ukucavanja kreditne ili paypala?

To sa PayPal-om ili karticom je samo da bi kasnije kad istekne 30 probnog perioda mogao da placas pretplatu. I ja bih da pristupim mojoj Panasonic plazmi ST serija ali ne znam kako.

Poslednja izmena:
ma pri samom ulasku trazi
Sign up to start your free month

Create your account:

ja odradim sledece je da izbaci da MORAM da kucam jedno od ta 2...

Treba da ukucaš ali ti ne skida novac.

Pa MORAS ili pejpal ili kartica ali ne skidaju nista prvi mesec

a skidaju sa kartice odmah sledeci ?
i najvaznije pitanje, jel ima prevoda ?

Kakav je program u odnosu na Netflix USA? Mislim ima li realne potrebe juriti USA Netflix, sada kada radi iz Srbije?

Uzmes neki dns spoofer npr unblock-us trial i probas, samo podesis dns i ulogujes se normalno :) isplati se naravno, ja uzeo getflix lifetime dns i vpn za $35

Kakav je program u odnosu na Netflix USA? Mislim ima li realne potrebe juriti USA Netflix, sada kada radi iz Srbije?

ovo i mene zanima, koliko se razlikuje US i domaci sadrzaj bez hakeraja? kapiram da valjda imaju engleski titlovi?

Ima ili nema naplate???

Netacno, ne skidaju nista prvi put, tek posle 30 dana

Ja nisam bio te sreće.
Vidim da mi je banka rezervisala sredstva za Netflix (ukupno 8,4€ (7,99€ + dodatak za rezervaciju)), a Netflix u mail-u potvrde za registraciju navodi da je mesec dana bez naplate.... :mad:

Naplata Netflix.jpg Netflix registracija.jpg

Nedospelo = nenaplaceno vec rezervisano.

Cak se i iznosi razlikuju.

Kod Intese se iznosi rezervacije uvek razlikuju. Po dosadašnjem iskustvu, utorkom vrše knjiženje i onda se obračuna pravi iznos, zato sam i napisao (7,99€ + dodatak za rezervaciju).
Kao potvrdu o izvršenom plaćanju dobio sam i prateći sms:

sms.jpg

U svakom slučaju, videću (i javiti) kako će se završiti kada stigne vreme za knjiženje, ali do tada treba ljudi da znaju šta može da se desi...

To je provera kartice. Ja sa dobio sledeći SMS od banke:
Placanje debitnom karticom: iznos 0.00EUR, mesto Netflix Amste, dana 07.01.2016 u 00:35h. Credit Agricole Srbija.

Uzeo sam hd paket od 10eur.

Platio sam preko Paypala, tj. registrovao se. Na paypalu se ne vidi nikakav izvod, kao ni na raiffeissen kartici koja je vezana za paypal.... Inače nije baš neki izbor filmova. Bolja situacija je sa serijama. Nešto ne verujem da ću koristiti ovo nakon što istekene mesec dana....

Nazad
Vrh Dno