Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je ovo pocetak jednog veceg pada pa onda rast do polovljenja, pokusavalo je ostat iznad 450 vise puta nije uspjelo sad je ovo logican sljed, samo je bitno sad hocemo li otic ispod 380 ili ce se odbit i zadrzat tu oko 400 ili malo iznad dok ne prodju ovi praznici.
Samo sad u € treba ici nesto i dolar nije raspolozen za rast :d

Pozdrav, interesuje me da li bi mi neko prodao 13 evra u BTC u ? Pustite mi poruku ovde, hvala

Cudno ali istinito. Ide to gore ako mene pitate. Za par dana opet ce na 440-450 verovatno. Vidi se da ima kesa, support je tu, kinezi su istresali ali nisu se ostali dali tako lako. Pre svega mislim na stamp, on se najbolje drzao. To je super, znaci i da ima poverenja u novcice i da ce cena biti samo jos jaca sledecih meseci.
Ja bih se jos pojacavao.

polako se cena vraca,nece ovo ispod 400$

ma jok,bilo je kriticno i bio je i test na 400$ ali je support nadjacao.
LEpo je to,test uradjen,support izdrzao,mislim da se poverenje vratilo i da ce lagano ali sigurno na gore.
Ocekujem u sledecem periodu jedan nagli,jedan fin zeleni dildo skok:D kao potvrdu uptrenda i onda lagani rast.

Kad masa misli da će na jednu stranu to je onda dobar signal da će suprotno :)

valjalo bi da nam se genijalcina javi i da kaze sta misli da znamo sta suprotno da uradimo :)

Za nekog ko ima brdo BTC-a ova cena je itekako dobra za polako istresanje, znaju da je tesko sa velikmo kolicinom ubosti pik da prodas bas sve.

Ljudi,sta se desava sa Bitstamp povlacenjem? Izvrsio sam withdrawal,pre 6 dana,da bi mi danas poslali sledecu poruku:

Please be informed that your withdrawal has failed to be finalized due the intermediary bank Commerzbank's internal policy of not allowing bank transfer connected with Bitcoin anymore.

Please provide an alternative bank account at a different SEPA member bank in order to receive the transfer. We can also convert the EUR back to USD and return the funds back to your Bitstamp account.

Best regards,
Marko Rogan

Ljudi,sta se desava sa Bitstamp povlacenjem? Izvrsio sam withdrawal,pre 6 dana,da bi mi danas poslali sledecu poruku:

Please be informed that your withdrawal has failed to be finalized due the intermediary bank Commerzbank's internal policy of not allowing bank transfer connected with Bitcoin anymore.

Please provide an alternative bank account at a different SEPA member bank in order to receive the transfer. We can also convert the EUR back to USD and return the funds back to your Bitstamp account.

Best regards,
Marko Rogan

Na koju banku si povlacio?
Neko je ranije rekao da RFZ odbija uplate sa Bitstamp-a... dok ostale banke rade.

Povuko sam preko banke inteze. Ali proslog meseca tacnije 12.novembra sam povuko i stiglo normalno. Mislim da nije do banke kod nas ,zato sto u mail stoji
"politika Komerzbank је da ne dozvoljava bankovnog transfera povezanog sa Bitcoinom vise"
a ta banka je posrednik izmedju stampa i nase banke.To izgleda da vazi od nove godine..

To je to Comerzbank je posrednicka banka i ne radi sa Bitcoinom, meni su odbili na raiffaisen transakciju sa objasnjenjem kako ni raiffaisen ne radi sa Bitcoinom, sve je vise banaka koje ne rade sa Bitcoinom, sad samo mozemo cekati i vidjeti dok se neko javi ko je nedavno povlacio da kaze koja banka radi isplate.

Neko reče da kombank i unicredit rade... tu je Zmaj uvek.

U zadnje vrijeme dosta dobrih vijesti u vezi bitcoin-a, krenuvsi da su ga prvo izvukli iz te neke sive zone i proglasili ga kao robu, pa onda evropski sud donjeo regulativu da sve zemlje trebaju da svoje zakone usklade tako da se prema bitcoin-u treba odnositi kao prema sredstvu placanja, da nema oporezivanja itd. ali bez obzira na sve to jedna po jedna banka banuje transakcije koje su imale dodir sa bitcoin-om sto me bas nervira.
Edit:nadam se da se taj trend nece nastaviti i da napomenem da nisam imao problema sa zadnjom transakcijom sa bitstamp-a na racun u sberb banci na samom pocetku decembra.

Poslednja izmena:
Povuko sam preko banke inteze. Ali proslog meseca tacnije 12.novembra sam povuko i stiglo normalno. Mislim da nije do banke kod nas ,zato sto u mail stoji
"politika Komerzbank је da ne dozvoljava bankovnog transfera povezanog sa Bitcoinom vise"
a ta banka je posrednik izmedju stampa i nase banke.To izgleda da vazi od nove godine..

" povukao mulj" sto bi rekli :) bez ljutnje, samo me zanima kako to ide kad ne prodje transfer, da li i dalje skidaju proviziju ili vrate nazad sve itd...? Koliko dana je to trajalo da ti se vrati novac?

Vrati ti se sve recimo npr. povukao si 2000$ ako ne prodje transkacija vrati ti se 2000$ nista ne uzimaju isto ko da nisi ni poslao.

Btc diff bas luduje... Poslednja 2 meseca raste za oko 15% na svakih15 dana, a prethodne 2 godine je rastao u proseku 3-5% mesecno....

Sto znaci dal se neko zaj... sto je uzeo btc masine ?

Pa *****ali su se oni sto su uzimali masine kada im je cena bila oko 1800 usd, pa su jos placali u btcu kada je bio 230-300. Trenutno je i dalje isplativo kupiti uredjaje jer im je cena sad oko 1000 usd, isplati se ulozeno za nekih 7-8 meseci, taman do polovljenja. Tada ce cena btca verovatno biti dosta veca, tako da bi trebalo lepo da se zaradi. Samo da se ovaj diff malo stabilizuje na neki normalni nivo.

" povukao mulj" sto bi rekli :) bez ljutnje, samo me zanima kako to ide kad ne prodje transfer, da li i dalje skidaju proviziju ili vrate nazad sve itd...? Koliko dana je to trajalo da ti se vrati novac?

Meni juce ujutru stigo mail da trasfer nije prosao,ali nisu mi jos nista vratili na racun.Mozda ne rade zbog novu godinu.Ja odgovorio na ticket koji mi poslali da mi sredstva vrate na racun,videcemo koliko ce to trajati..je l' nema klasicna opcija za povracaj u withdraw mi pise finished..

edit:
Upravo mi vratili novac na racun,vracen novac + provizija. Medjutim skinuto je ukupno nesto vise 1.5% sto su konvertovali USD-EUR,pa nakon povracaja EUR-USD da bi vratili na racun.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno