Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kolege,zanima me koja je razlika izmedju ova dva kulera,tj. koji bolje hladi i da li za AMD ima posebno kacenje na zadnjoj strani ploce ili se kace kao i box kuleri ?
Al si nestrpljiv
Ja sam se dvoumio između T4 i LC-CC-120. Svidelo mi se kod T4 to što je kačenje isto kao za box kuler, ali nije mi se svidelo što mora da bude okrenut ka vrhu kućišta
Ne bih da ti stajem na muku, ali 212 i 212 evo su dosta bolji kuleri. Pricam iz iskustva, zaleteo sam se i ja pa kupio T4, a posle se pokajao sto nisam pogledao review. Inace ako ostavis komp ukljucen i ne radis nista, pomislices da ti je komp ugasen koliko je tih, ali hladjenje mu nije jaca strana. Inace ja sam hladio njime Phenom II X4 940 i nije bilo sanse da ga overklokujem zbog temp.
Izleteo mi je nov Hyper T4 za smesne pare.Ne svidja mi se kako se kaci na AMD Platformu.Kao box kuler.Temp u idle su kao sa stock kulerom,ali na full load,margina ne ide dalje od 40.Meni dosta.
Uzeo sam Arctic F12 PWM PST vent,za Push & Pull varijantu.
Ventilator koji je dosao uz kuler,max CFM je 70,max CFM za Arctic je 74.
Pitanje...koji da postavim da gura a koji da izbacuje vazduh ?
Juce sam postavio Arctic F12 PWM da izbacuje vazduh,tj. kao pull varijantu.
Temperatura procesora u biosu je bila 20 stepeni tih par minuta,konstantno.
Dok je sa CM original kulerom bez Arctic-a bila oko 30-35.