kada kazem da se proizvode u kini, verujem da znate na sta mislim -.-
stvarno ne znam sta ga cini pozeljim za tebe ili za nekog drugog, ja samo imam priliku da ga probam i snimim klipove o njemu kako bi ljudi videli kako zapravo radi
pomenuo si ona tri telefona i tu Lenovo odmah ispada, sto si i sam primetio...
sto se tice tog prestigia, nisam ga probao pa ne znam, ali ljudi su sa prestigio tabletima imali jako losa iskustva...za telefone na zalost ne znam
ne znam koliko ce primeraka uspeti da prodaju, niti da li ce moji klipovi doprineti prodaji....strategija uvoznika mi je zaista nepoznata i verovatno se razlikuje od moje ili tvoje potencijalne strategije...
ja klipove iskreno ne pravim zbog toga, jer ne radim za njih, niti mi je to posao
pravim ih da vidite sta radi i kako radi, a sta ne radi...
jedino sto mogu da kazem da se mom ocu svideo ovaj telefon i da ce ga verovatno kupiti...postoje razni faktori zbog kojih se ljudima svidi odredjeni proizvod, a ti faktori variraju od coveka do coveka...
ja recimo ne mogu da shvatim kako neko za 250-300e ,a I dosta vise izabere bilo koji drugi telefon osim zenfone 2, ali ljudima ne pricam da drugi telefoni postoje bez razloga niti se pitam kako ce se prodavati...trziste je veliko, treba postojati izbor i raznovrsnost...
sto se tice firmvera, mislim da se svi svesni da ga ima ako postoji za odredjeni tip procesora...ja nisam do sada nasao uredjaj sa ovim procesorom koji koristi android 5.0 ii noviji
svakako bi bilo lepo imati nov firmver, ali nisu sve stvari takve kako naizgled deluju
to sto tableti sa z3 procesorom nisu dobili update na novi android, vec nije moja stvar, niti mogu da znam zasto je to tako, posto kao sto sam rekao, ne radim u comtrade-u
ovaj telefon je svakako dobar, sigurno nije najbolji budzetski uredjaj, ali je verovatno medju najboljima
proizveden je gde je proizveden, ali se I sam mozes sloziti da je to uradjeno jako korektno
nadam se da sam mogao da ti pruzim zadovoljavajuc odgovor