Šta je novo?

LG G4

Jel ima neko da muci muku sa stock 6.0? Baterija mi je ocaj ne mogu preko 3h i 20 min da izvucem. V20b stock uflesovan preko twrpa.

sta kaze BBS?

Koji lolipop je najbolji po pitanju odnosa baterije i brzine? Nisam odavno nista menjao, rade li jos lgmobile serveri za kdz fajlove i moze li uopste ta metoda za back to stock preko lg flash toola?

ja ne mogu da verujem da nisu mogli debyli da ubace neki "noisereduction" u manual camera mod, koji je po meni super... za nocni landscape!
baterija mi se cini loša, od jutros 2:21h sot, bat na 45%.... brightnes 80%
Pa sta bi ti na manual modu, uvezi u ps ili lr pa sam radi sta ti odgovara. Ne moze bas tako da se radi noisereduction u manual modu. Ali sa m modom mozes da napravis vrhunske nocne fotke uz neki stalak recimo.

primetio sam u odnosu na Note 3 da mi u svakom browseru sajt kupujem-prodajem dosta secka u skrolovanju dok sam u nekoj odredjenoj grupi sa slikama.... dok na Note 3 klizi...

Da, kp na kromu i operi kada se udje u podsekcije, laguje, nešto se ne vole. Firefox i dolphin rade mnogo bolje. Rekao bi da je problem do reklama, pošto ih ova druga dva blokiraju

Poslednja izmena:
Jel moguce da za Baltic jos uvek nema update za 6.0? jel se zna kada ce to otprilike? :(

Nema ni za mog Italijana.

Vrh Dno