Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Probao rom, par utisaka:
1) Poprilicno brzi nego prosli 5.1.1 DD koji sam vozio, overall dosta tecnije iskustvo i generalne performanse
2) Npr: poredjenje rezultata u antutuu. sa starim N4 romom oko 51.5k dok sa ovim 74.5k, oko 9.5k manje nego N5.
3) Battery drain je uzasan, suvisno je opisivati, prosto bilo kakva aktivnost koliko god nezahtevna bila crni bateriju; idle u toku noci izvuce oko 20% baterije skoro
4) Malo je cim podesiti ga ali nije strasno
Screenshot_2015-09-11-00-54-01.pngScreenshot_2015-12-22-20-05-37.pngScreenshot_2015-12-22-20-06-03.png
:wave:

Verovatno je dignuta minimalna frekvencija, možda je i touch boost veći, možda se vrti na maksimumu. Treba proveriti.

Svašta rade "kukeri" ali Indijci flesuju sve i svašta i onda posle toga plz halp maj buteri dayz in caple of ahors

Jel ima neko problema sa tetheringom 4G mreze? Radilo mi deljenje normalno na N4 (wifi) ali evo vec nekoliko dana zeza. Upalim mobile hotspot i mobilne podatke, laptop se nakaci ali nista ne otvara, dok na telefonu normalno surfujem (sa ukljucenim hotspotom). Ubacim karticu u Huawei 4G mifi i deljenje radi normalno. Telefon nesto zeza.

Da nije MTS ?
Meni zadnja 2 dana poludelo i više puta mi se desilo da nisam dostupan - 3G/4G ...

MTS naravno. 4G radi normalno ali deljenje na Note 4 nikako. Sreca te imam i onu Turist sim karticu pa nju koristim u mifi uredjaju.

Koji program se bese koristi sada za prebacivanje podataka sa kompa na fon umesto Kiesa?

Nisam pratio XDA dugo vremena. Jel izasao root bez aktiviranja Knox flag-a?

Nisam pratio XDA dugo vremena. Jel izasao root bez aktiviranja Knox flag-a?
Ne da nema te opcije nego ti za rutovanje 5.1.1 sistema treba ODIN, TWRP recovery i custom kernel da instaliraš / flešuješ :D

Garancija ode, KNOX 0x1, a kao dodatnu nagradu dobiješ crvena slova upozorenja koja kažu da kernel nije fabrički - sve u svemu ako nisi do sada rutovao nemoj ni sada ;)

Možda se za par meseci sa dolaskom v6.0 Marshmallow Android sistema nešto promeni...

Ne da nema te opcije nego ti za rutovanje 5.1.1 sistema treba ODIN, TWRP recovery i custom kernel da instaliraš / flešuješ :D
Kao i fleshovanje bootloadera i modema ali da, sve gore navedeno.
Btw nije proslo iz prve jer sam morao da vadim bateriju kada se updejtuje recovery posto nece da se restartuje manuelno. :D
Sa 5.0 na 5.1.1 bilo lakse 3 x, samo Odin i restart i gg.

Painted on note 4 in Autodesk SketchBook ... 8)
05f23fb7ef856cc19d288bf5d0fbe184.jpg

WALLPAPER [emoji23]

Ima li sta bolje od samsungove originalne baterije? Uzasno me nervira sto mi baterija od 10 % do nule odlazi jako brzo. Vidim na amazonu mnogo bolje ocene neke anker ili stallion. One hibridne kod kojih bi morao da menjam ledja me ne zanimaju. Ako ima neko neki predlog

Nisu bolje od originala sigurno. Ako neces to sa ledjima onda samo original.

+1

Najbolja opcija original i to ovaj pack

n4batt-4.jpg

Javi kada budeš kupio, koliko si platio i kako si zadovoljan - planiram i ja da uzmem uskoro ...

Amazon dere sa poštarinom ...
Evo ima ovde za 30$ + besplatna poštarina - http://www.ebay.com/itm/100-Genuine...amsung-GALAXY-Note-4-IV-SM-N910-/291282163509
Trebalo bi i da se pozove i vidi koliko košta kod nas - http://www.samsung.com/rs/info/contactus.html

Ovo sa ebay-a ima da putuje od 15-30 dana, a ako nije neka razlika u ceni isplati se kupiti ovde ;)

Nema kod nas i ne planiraju da uvoze, zvao sam ja da se informišem pre nego što sam kupio preko e-bay. Imajte u vidu da će vas odrati za carinu tipa jos 20 evra ako ne i vise. Dugo sam drzao papir sa navedenim troškovima njihovih "usluga carinjenja". Ako ga pronađem, okačiću sliku.

Nemoguće bre, kakva carina kada je ovo 30 $ = 3317 din = 28 €

Treba dobro paziti na te sa Ebay-a, moguće da su to iste one sa alija..

Sta znaci normalan, ne okida knox?

Ne, sada ne treba da se zeza sa rikaverijem, odinom i custom kernelom ...
KNOX đubre i dalje ostaje tu :)

Nazad
Vrh Dno