Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Narode, ja ovako malo s neba...
Koliko bi vredela polovna konzola s 2 joypada, stara 1 god, bez ikakvih igara na sebi? Treba mi info...

PS4 postaje sve bolji i bolji. :D Sony za 2016. sprema bas velik broj ekskluziva a evo i klučnog biznis deal-a sa totalno novim studijom koji je oformio trenutno najpoštovaniji japanski kreator igara (well, iza Miyamota):

Ova godina razvija sa PS4 megaton vestima. :)

E, hvala. Nesto se dvoumim izmedju polovne i nove. Ne znam koliko mi se isplati jer vidim ima novih za 300e vec. Ipak nisu rabljene i noviji su modeli... :-/

Kako moze da se isplati kupiti polovno zbog ustede od 30e? :)

Sa dva dzojpeda nije 300€. Bar 350€, recimo. Ali, slazem se, valja uzeti novo.

Al' je novo.

Pa to.
S jedne strane polovna konzola (270e) sa 2 polovna joypada - bez garancije = 270e
S druge strane nova konzola 300e (1 nov joypad) + polovan joypad (35e) + garancija = 335e

Smislicu vec nesto...
Nisu mi jasni ni likovi po oglasima koji za PS3 traze po 250e...

Tesko je poverovati ali proslo je 2 godine od kako imam PS4. Za to vreme, pala je cena sa 450 na 300. I regret nothing jer sam se naigrao FIFE, Diabla i Sony ekskluziva. Ako bih sumirao pros i kons

+ nekvarljivost, brzina i funkcionisanje OSa
- uzasan dzojped, ukidanje fantoma, next gen Plus ponuda, remaster-gen

I pored opste rezigniranosti ovom generacijom mislim da nas zaista ceka greatness. Kolko vec sledece godine. Ima li neki info o datumu kada mozemo da ocekujemo PSVR, i hint o ceni?

Ovaj novi Ps4 1tb players mega pack deluje extra
Samo ne vidim da je uvršten u ponudu kod "kp prodavaca".

Pre bih reko mega shit,sa mega remstered ps3 igrama,sad rade na 32 fps-jeeeee

Kupiti stari model izakan polovnjak,radi ustede od 30-40 evra je slucaj za lazu,bolje i ne kupovati

Kako je PS4 1tb sa novom plocom 320 evra,polovnjak od 500GB vredi maximalno 200 evra

To sto zaludni likovi vrte svaki dan svoje glupe oglase na KP,ne znaci da su to realne prodajne cene,vec
da isti mastaju o tim cenama,a oglasi su besplatni
Evo ga sampion 88 000 dinara,ali nije fiksno,spustio bi 2-3 crvene za pravog kupca
http://www.kupujemprodajem.com/SONY-PS4-1Tb-18-igrica-28359412-oglas.htm?filter_id=18668169

Poslednja izmena:
Isti lik drzi i normalan oglas za PS4 1tb.

Najnižu cenu koju sam video za klot 1TB, nov i nova revizija, je 300e. Jedan drug kupio pre dva dana u NS-u.

Glupo pitanje. Kada se ocekuje ps5 ? 2017 ili.. ?

Najranije krajem 2018-e. Neka moja spekulacija...

@fkloznica Zasto mislis da je 2017? Ja mislim da nece ni PS5 ni sledeci Xbox pre 2019/2020.
Bice najmanje jos 2-3 revizije.

Ako pitas zbog kupovine, sad ti je odlican period za kupovinu. :D

Glupo pitanje. Kada se ocekuje ps5 ? 2017 ili.. ?

Dobra fora :)

2020 je verovatno mnogo bliza procena.

Nintendo izbacuje NX verovatno krajem 2016 za japan i pocetkom 2017 za NA/EU. Mozda malo zavisi i od njihovog uspeha, ali ne verujem.

Sto se tice trenutka za kupovinu, za PS4, idealan trenutak je bio day 1. Ili mozda onda kada je pre godinu dana cena pala na oko 300e. Ona se nece menjati skoro do samog kraja.

Sta je uopste idealan trenutak? Ako kupis ranije, investicija ce ti duze trajati do 2020 pa imas bolju vrednost po godini. Ako kupis kasnije po nizoj ceni, opet ispadne vrednost po godini trajanja slicna. A na kraju prodas izigranu konzolu po upola nizoj ceni.

Konzole se kupuju na 6-7 godina, ako bog da, da pozive. Zato su i te cene od 300e smesne, vise cete potrositi na igre.

U ovom momentu ne postoji ni jedno "parce elektronike" koje ce bolje da ocuva vrednost u narednih 5 godina od PS4.

Poslednja izmena:
Uzasan dzojped - do dana danasnjeg Sony nije ispravio kriminalno losu gumu na analozima koji se nenormalno habaju, samo ih menjaju u garanciji. Kruzi dosta dezinformacija da su gume kvalitetnije. Los je i mehanizam za analoge, losi triggeri. Neiskoriscen touchpad. Svetlo koje nicemu ne sluzi, samo trosi ionako losu bateriju. Licno mislim da je i ergonomija jako losa, ali to je vec stvar ukusa.

Ukidanje fantoma - od 1.50 apdejta, 1 clan manje u share-u, negativno je uticao na raspodelu cena u grupama za deljenje.

Next gen Plus ponuda - fokus na indie naslovima, ni jedna AAA igra, multiplejer paywall, za razliku od XO Live pretplate nikada nije na popustu, drasticno losija ponuda nego na PS3.

Remaster-gen - previse easy money "HD remastera" umesto da se fokusiraju na nove naslove.

Poslednja izmena:
Ja i dalje uzimam fantome. Sad je jos i bolje jer je cena samo 500din. Barem za mene ovakav fantom odgovara. A dzojstik mi je jedan od najboljih ovako za igranje. Zamerka mi je na bateriju i to svetlo, ovako ostalo potpuno odgovara. Za ps plus se slazem, sramota kakve igre daju, to imam i na mobilnom da igram.

Ko jos i igra te indie naslove,u vezi pečuraka na dzoju postoje oni kondomi da se stave preko i milina. Daleko je od ds3 ali sta sad, ergonomija je mnogo bolja bar meni koji imam velike sake. Bilo im je verovatno glupo da stave opciju za potpuno iskljucenje onog svetla koji ne sluzi nicemu a trosi bateriju.Jel bi postojala mogućnost recimo da se zameni baterija na ds4 za onu iz ds3 ili nesto slično? Ili nisu kompatibilne?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno