Šta je novo?

Dupli nalozi ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno, sto bi neko nekome davao nalog?Nelogicno mi je. Nek otvori sam, ako mu treba.

Goran kao goxy ?

Haha.. Jao ljudi moraću da otvorim još jedan nalog posle ove teme... :D

osoba od koje sam kupio neke stvari sa kojom sam se nasao na vracaru, predstavio se kao goran, zamolio me da mu dam nalog da nesto pogleda i predoci neki svoj problem na forumu. bio je ljubazan korektan ulivao poverenje a ja nalog nisam ni bio koristio za pisanje. verovao ili ne kao sto rekoh ovaj nalog ne vredi milione pa da moram da krijem.

Da nisi nagovestio da imas 40-50 godina vec 12-13 mozda bi ti neko i poverovao. He he

Ovo je onaj momenat kad vise ne znas sta da pricas, sta da izmisljas, kako da se vadis :d

Onaj momenat kada nema povratka:

3HjQ4uP.jpg

vlcsnap1354628.png

:d

Ajde. :D
Ja sam samo hteo da ispadnem duhovit, jer je on celo vece u svako m svom postu trazio dokaze. :)

ima covek svako pravo,u pocetku je stvarno delovala ruzna onolika prozivka bez konkretnih tvrdnji.opet da podvucem,ne zelim da zauzimam strane i da branim ikog.sto se mene tice,duple naloge banovati po vidjenju,i to javno.

Ja bih rekao da ima i vise od 4 naloga.

- Weasel, ukoliko imas dozvola za neki detaljniji pregled, pogledaj da li ima veze sa "OverClocKing" nalogom. Ako se zaista i utvrdi da je tako, moze se cela prica sklopiti iz toga, pocevsi od one prevare.

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da ima i vise od 4 naloga.

- Weasel, ukoliko imas dozvola za neki detaljniji pregled, pogledaj da li ima veze sa "OverClocKing" nalogom. Ako se zaista i utvrdi da je tako, mozes cela prica sklopiti iz toga, pocevsi od one prevare.

eto ponovo me vezuju sa njim sad ce ispasti jos da sam ja prodao pokvarenu tastaturu delevicu.

Jel imas ikakvih dokaza za tako nesto ?

Ja sam dugogodisnji clan ovog foruma. 6 punih godina, samo nisam imao potrebu pisem toliko.

eto ponovo me vezuju sa njim sad ce ispasti jos da sam ja prodao pokvarenu tastaturu delevicu.

Pusti njih, neka pricaju sta hoce.

Mi ti ovde pricamo da je dokazano Znatizeljan (PCSekira) = KodMeneJeRadilo (bench) odakle sledi da je goxxxy (bench) = Kostolomac (bench banana) = DilerShop (KupujemProdajem)

@weasel2 :Klanjanje :d

sam sebi sve pravis ja samo kazem sta jeste a sta nije a vidim da ti smeta cim nesto nije onako kako si ti zamislio.

ne vidis sto samo imam taj procesor, nit je ta ploca moja je superiornija niti je ta memorija.

Ranije mu je u profilu bila druga ploca koja se zavrsava na GT, a sada je Z97X. To mu je sada bas njegova trenutna konfiguracija. Da li sam u pravu KodMeneJeRadilo?

negde je sa mog naloga pisalo da imam gt plocu 4x4gb rama a to niam ja pisao niti to imam... ja imam g1 i 4x8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno