Veljkov unuk
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2015
- Poena
- 69
Uradi. Nije baterija ništa lošija u odnosu na LP, čak naprotiv.
U Italiji su dobili nekiZnam da nisu svi dobili, moj je Italija (TIM operater).
Skoro sve sto ima na sebi nalepnicu da je vip uvoznik nije kodirano.Nema veze jesu leather ili ne - dosad su bili sim free
Jesi hteo da odgovoriš na moj post ili njegov? [emoji1]Skoro sve sto ima na sebi nalepnicu da je vip uvoznik nije kodirano.
Na njegovJesi hteo da odgovoriš na moj post ili njegov? [emoji1]
Za koje ti je tržište telefon?Odradio sam sinoć update na 6.0 preko LG Bridge-a. Nisam danas stigao puno da čačkam telefon, ali sam primetio jednu stvar koja mi užasno smeta. Ne može više Google Now da se dobije svajpovanjem home dugmeta. Sad će mi trebati neko vreme da se naviknem na nov sistem pokretanja GNow-a.
Ja kupio spigen rugged za s6 e+ kopiju naravno. Ista kao original, nema razlike. Nillkin ne znam bas imaju li kopije to je kineski brend ali jako kvalitetan.Da li je neko mozda kupovao sa KP ove kopije maski Spigen, Nillkin, Verus? Kakvog su kvaliteta, jel to vredi kupovati?
Nema imam obe, jednostavan je cover i potpuno identicno uradjen.Teško da nema razlike između originala i kopije...
Moja preporuka za G4 futrolu, odlična je!Da li je neko mozda kupovao sa KP ove kopije maski Spigen, Nillkin, Verus? Kakvog su kvaliteta, jel to vredi kupovati?
Na Youtube sam naišao na jedan snimak gde se korisnik žali na loš kvalitet Verus Verge futole, jer puca bumper plastika sa donje strane telefona, uglavnom kod otvora za punjač. Posebno kineske kopije su lošeg kvaliteta i mnogi imaju problema sa Verusom. U prethodnom postu sam preporučio Ringke Fusion futrolu koju i lično koristim i sa kojom sam prezadovoljan. Odgovara i za Leather varijantu.Ja merkam Verus Verge http://www.kupujemprodajem.com/LG-G4-futrole-Verus-Verge-28017988-oglas.htm, extra mi izgleda, a vidim i po netu da je bas hvale, samo mi malo frka da nije neka krs kopija, zato pitam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari