Šta je novo?

LG G4

A kod mene nakon što mi se Lg Bridge gubio i nudio mi 10f za koje je naveo da je 1.55 GB i nakon što mi je onda počeo na OTA stizati taj 10f od 88 MB i nakon što ga juče nikako nisam mogao skinuti jer je izbacivao da im server nije u redu danas je ipak skinuo taj 10f od 88 MB i instalirao ga, ali sad preko LG Bridge nema ništa, kaže da imam zadnju verziju.

Znam da nisu svi dobili, moj je Italija (TIM operater).

Tako je kod svih brendova. Samsung, Sony, HTC. Jedino Apple i Google puštaju svima u isto vreme.

Pa pogledajmo samo koliko lg ima varijanti. U americi samo att, tmobile, usc, asc, sprint, verizon i sta jos

Varijante plus regioni. Mada uvek je konačan changelist veći kada dodje za Nemačku, Italiju nego kad dodje za Poljsku. Zato kontam da je to neka pre-release verzija kod Poljaka.

Nema veze jesu leather ili ne - dosad su bili sim free

Odradio sam sinoć update na 6.0 preko LG Bridge-a. Nisam danas stigao puno da čačkam telefon, ali sam primetio jednu stvar koja mi užasno smeta. Ne može više Google Now da se dobije svajpovanjem home dugmeta. Sad će mi trebati neko vreme da se naviknem na nov sistem pokretanja GNow-a.

Odradio sam sinoć update na 6.0 preko LG Bridge-a. Nisam danas stigao puno da čačkam telefon, ali sam primetio jednu stvar koja mi užasno smeta. Ne može više Google Now da se dobije svajpovanjem home dugmeta. Sad će mi trebati neko vreme da se naviknem na nov sistem pokretanja GNow-a.
Za koje ti je tržište telefon?

Sudeći po aplikaciji LG Phone From, Madjar, uzet u Telenoru.

M je stigao i u Holandiju i u Italiju - kad će taj Baltic više

Ja ubacio sinoc 6.0 preko LG Bridge-a, sve vraceno na fabricka podesavanja, trenutno mi je SOT 1h 50m i na 28% baterije...
Videcemo kako ce se pokazati kasnije...

Jel rootovao neko 6.0?

Da li je neko mozda kupovao sa KP ove kopije maski Spigen, Nillkin, Verus? Kakvog su kvaliteta, jel to vredi kupovati?

Obratite paznju na zavrsnu obradu, posebno ''iznutra'' jer te kopije plasticnih ''zastita'' vrlo lako mogu da ostete telefon.

Ja merkam Verus Verge http://www.kupujemprodajem.com/LG-G4-futrole-Verus-Verge-28017988-oglas.htm, extra mi izgleda, a vidim i po netu da je bas hvale, samo mi malo frka da nije neka krs kopija, zato pitam...
Na Youtube sam naišao na jedan snimak gde se korisnik žali na loš kvalitet Verus Verge futole, jer puca bumper plastika sa donje strane telefona, uglavnom kod otvora za punjač. Posebno kineske kopije su lošeg kvaliteta i mnogi imaju problema sa Verusom. U prethodnom postu sam preporučio Ringke Fusion futrolu koju i lično koristim i sa kojom sam prezadovoljan. Odgovara i za Leather varijantu.
Druga preporuka su odlične Caseology futrole, koje su trenutno na sniženju.
http://www.caseologycases.com/collections/lg-g4/products/wavelength-series-1?variant=2235245380

Nazad
Vrh Dno