Kakve ste vas dvojica konkretno probleme imali? Bas me interesuju vasa LICHNA iskustva?
Vratis u radnju? Budesh ljubazan, vrate ti pare/daju drugo? (ovo sam video X puta u winwin da radnici bez mnogo cimanja vrate pare ako se predomislish/neshto ti se ne svidja....
Ti si "oklevetao" u postu da namerno ostecuju uredjaje koji se odnesu na servis (to je krivicno delo koje si pocinio ili ti ili oni i slucaj je za sud), a to nema veze sa ovime sto si sada napisao.
Kleveta nije krivicno delo. Drugo, trebalo je da po preporuci procitas temu unazad i procitas svedocenja o pokrivljenim pinovima, ljudi nisu mogli da se iscude sta im se desava. Ili pravo niotkuda linija srafcigerom posred ploce, i odbijena reklamacija.Vratis u radnju? Budesh ljubazan, vrate ti pare/daju drugo? (ovo sam video X puta u winwin da radnici bez mnogo cimanja vrate pare ako se predomislish/neshto ti se ne svidja....
Ti si "oklevetao" u postu da namerno ostecuju uredjaje koji se odnesu na servis (to je krivicno delo koje si pocinio ili ti ili oni i slucaj je za sud), a to nema veze sa ovime sto si sada napisao.
Ja se izvinjavam sto mi tudja iskustva ostanu u secanju, stvarno veliki greh. S druge strane, TVOJE licno iskustvo vredi ocito kao iskustvo hiljadu drugih korisnika, jer trosis milion godisnje, pa si samim tim jedino ti merodavan da procenjujes sta je istina i ko je u pravu. Hvala bogu da nisi prelistao temu unazad, niti je posecujes redovno, jer sta ce to tebi - ti si sam dovoljan da presudis.
Ne razumem i dalje sta tebi nije jasno. Ti imas pozitivno iskustvo, masa ljudi nema. Nije sigurno 10-20 ljudi doslo na ideju, e ajde, sad cemo da pljujemo Emmi, nemamo sta pametnije da radimo. Oni su najjeftiniji na trzistu i zasto bi sad neko bez razloga njih pljuvao?
Evo ti isto primer, gde su ljudi kupili ves masinu u winwin-u. Dovezli oni masinu posle par dana, otvaraju je, kad ono, ulubljena sa jedne strane. Nista, spakuju oni to nazad, kazu, donecemo novu. Donesu posle par dana drugu, sve na prvi pogled uredu, medjutim zena hoce lepo sve da proveri, otvori vrata od bubnja i vidi da je polomljena ona "brava" i da vrata ne mogu da se fiksiraju. Masina je bila obmotana onom providnom folijom pa zato nije ni moglo da se skonta dok se nisu otvorila. Da ona to nije videla na licu mesta, mogu samo da zamislim kakav bi krajnji ishod bio i kakvo bi natezanje bilo sa njima. Na kraju su kupili istu masinu u B** B*** i sve je bilo ok.
Poenta price je, da ljudi masovno dobijaju fizicki ostecenu robu, neispravnu robu, robu koju reklamiraju uglavnom cekaju kao po nekom pravilu, sto duze, a nekad im vrate robu sa obrazlozenjem da se reklamacija ne prihvata jer je fizicki ostecena zamisli. I ajde ti sad meni reci, zasto se to toliko cesto ne desava u nekim drugim prodavnicama, vec bas u njihovom lancu? Pricas tu neku svoju pricu, kako ti nemas problema, imas milionski promet, bla bla bla. Ti nemas, al stotine drugih ljudi imaju. Mozda zato sto trosis milione kod njih, pa im ne bi bilo svejedno da predjes kod nekih drugih, a mozda eto, tako ti se zadesilo. Ne mozes ti na osnovu tvog pozitivnog iskustva da demantujes izjave drugih ljudi i da ih nazivas lazovima. Nisi ti nigde jasno rekao da mi, ostali clanova foruma lazemo, ali to se vidi iz tvog posta.
Kao sto ti je rekao Jericho, idi prelistaj malo unazad temu i pogledaj. Ja licno nemam losa iskustva sa Emmi-jem, al to je zato jer nikad nista nisam ni reklamirao kod njih, sve i dan danas radi, hvala Bogu, a kupljeno je 2011. Kada bude bilo nesto za reklmacaiju i ako rese to normalno, pohvalicu ih bez problema i imacu pozitivno iskustvo sa njima, al opet necu omalovazavati iskustva drugih i pricati kako je to kod njih nemoguce da se desi. Znam ljude koji su imali problema sa njima, vidim sta ljudi pisu na ovde na forumu i nemam razloga da mislim da svi ti ljudi lazu, kao sto ne mislim da ti lazes kad kazes da ti je kod njih sve super.
Ajde posto ste se urotili isto pitanje za tebe, rekao si da nemas nikakvo lose iskustvo sa winwin(alti)lichno da li imas pozitivno ? Sada si rek rekao da od 2011 nisi nista kupio tamo. Pa sto ti uopste pricas covece? Stvarno nemas nista korisnije da radis nego da prepricavas tudja "iskustva". Ja tebe zamishljam kao baku na klupi ispred zgrade koja prica: "Smiljka jesi chula shto je Plamenka procitala u Kuriru da se nekoj Andjeliku u Vranju desilo da kupi brasno a u brasnu ima mrvica uglja".
alti grupa ne uvozi ves masine, ali samo zbog tebe kad ti budes uzimau alti grupi (posto uz tolika silna TUDJA losa iskustva ti ces uzeti u alti grupi ves masinu zbog cene jel bi se da kazhem shta za dinar) ima da sredim da ti izlupaju sa svih 6 stranaPoenta je za ves masinu da ti "ljudi" shto ih znash su na kraju ostvarili sve zakonsko, niko ih nije OTKACIO i rekao sami ste udarili masinu i nema ni druga masina ni pare nazad, zar ne? Ja bih bio 70% sredjan zbog toga i 30% nesrecan shto sam "baksuz"
Razlog sto se deshava alti-ju je velik promet robe koji ti nemash pojma koliko je veci nego kod konkurencije o kojoj prichash. kad smo vec kod konkurencije i tvog Big Banga gde su "ljudi" kupili ves masine, pozdravi te shto su kupili i pitaj kako ce sada da ONI rese garanciju posto dotichni Big Bang vise ne postojiZamisli tu garanciju ako servis kaze crko motor mora novi uredjaj, pa prenesi utiske kako se resava garancija kad kupite od firme koja je propala. Uvek se setim bivshe firme u kozjachkoj 4 koja dugovala uvoznicima milione pa mnogi nisu mogli da ostvare svoje garancije.
Opet ponavljam da znam jednog "ljuda" sa pinovima i da znam gde radi i nije mi jasno shto je plochu kupio kod direktne konkurencije.
Nek tebi lepo ostanu u secanju, ali nije lepo ici i tracarariti. Ljudi misle da si dokon ili da kazem sta drugo.
Da li ti lichno imash IKAKVO iskustvo sa winwin (alti)? Malo pre si rekao da negativno nemas, da li imas pozitivno? Ako imas pozitivno zashto njega ne iznesesh? Ako nemas nikakvo zasto se ti uopste javljas? Jesi ti neki drveni advokat ili dokona baba?
Poenta je ...da dokle god se stvari reshe to nisu problemiProblemi su kad te zavlache i ne reshe...meni su auto reshili i meni bi kucjishte reshili da sam hteo da mi je znachilo
Ali vashem liku sa kucjishtem ochito nije smetalo da je ulubljeno nego vama? Fenomen
Komshija efekat
@Jericho osoba koja za 4 godine napise 2x vishe postova nego ja za 12 godina i to kakvih postova ...bozhe....sa kim sam ja nashao da se prepirem. Izvini vishe te necju nikad prozvati..... Nadam se da prihvatash moje izvinjenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari