risim
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.10.2012
- Poena
- 170
neces se preterano usreciti ako ti rigovi budu na promaji zimiPored otvorenog prozora![]()
srecom samo par mb je stradalo.. skines.. zamenis.. i vozi dalje, al zimi promaje bez
neces se preterano usreciti ako ti rigovi budu na promaji zimiPored otvorenog prozora![]()
Meni je hash isti kao i prvog dana od kada kopam (avgust, septembar, tako nesto), ne znam sta bi i zasto bi to trebalo da se smanji? Evo rig od 4 grafe, 3x7950 i 1x280x, bio je i ostao u proseku oko 95 MH.
Pogledajte prilog 186605
Potvrdjujem i ja hes je drasticnio opao.
Na samom pocetku 3x280x su davale 80 pa onda 78, 75 od pre neko dan 73mh/s
Koji klokovi i naponi su za ovaj rez od 73MH/s ? I ako moze bat file....
Kako si spustio napon na ovim trixx vaporkama ?
Potvrdjujem i ja hes je drasticnio opao.
Na samom pocetku 3x280x su davale 80 pa onda 78, 75 od pre neko dan 73mh/s
imas za vaporke conf file za AB koji spusta napon
@cacanin
meni 7950 daju vise nego tebi 280x
To nešto ne valja kod vas. Cim dodjem kući, napisacu vam sva moja podešavanja od drajvera, bat fajla, klokova, napona i slicno.
Mislim da je 1100 za gpu 280x previše za tako malio hash...@cacanin probaj sa 1000/1500 jer bi i sa ovim klokovima trebale da daju 24mh/s po karti koliko i sada imaš....mislim da ti "--farm-recheck 200" (kod tebe je 250?) ne treba ako ne ideš preko proxy-ja i na kraju, da li si probao sa "--cl-global-work 16384 --cl-local-work 128" umesto "gpu-batch-size 20"?
imas za vaporke conf file za AB koji spusta napon
Reko' ti ja da ferceraizvini kolega, ali u pravu si , sad sam proverio, ta zadnja verzija minera prima komande i za cl i za cuda, tako da radi sa onim podesavanjima
(ali daje manje nego pre)
Ja jedino da im radim peting Fenikseimas za vaporke conf file za AB koji spusta napon
@cacanin
meni 7950 daju vise nego tebi 280x
Ne znam tacno, imam dosta drugih potrosaca..Kolika ti je potrosnja?
Oko 30.Ima li neko konačno tačan info koliko bacaju 380x kad se kopa ETH?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari