Druze dal si realan ? Sad izvini ali da menjas ram zbog toga? Pa nikad neces imati telefon kao sto je sad, kad uglavis kineski ram i ako ga uglavis videces. A u mobisu ce kozu da ti skinu, za g4 ispod 20000 nece biti sigurno. I mislim na tvoju kozu, metaforicki, ne na kozu telefonaInteresantno je da se ekran nije izgrebao. Ima samo ogrebotina na lajsni. Poslao sam mejl mobisu pa cu da vidim koja je cena
.![]()
Da, dobijaju se. Mislim da se samo u vipu i dobijaju.Da li mozda neko zna da li se u VIP-u dobijaju i kozna i plasticna ledja?![]()
Da, dobijaju se. Mislim da se samo u vipu i dobijaju.
Ja sam dobio pripejd karticu.Koji to poklon dolazi u mts-u uz g4?
Pa rekao sam ti, glupo ti je to da menjas, unistices ga jos vise.Sad su mi odgovorili iz mesc-a menja se u kompetu sa prednjim kućištem koji čine touch panel i LCD. Cena prava sitnica 21000 din.
Evo ja mu dam 300 odmahNajbolja solucija, ako te baš puno nervira, prodaj ga na kp za 300e. Naći će se neko kome to ne smeta, a ti uzmi isti nov ili neki drugi ako hoćeš da promeniš...Jeftinija ti je ta opcija... A sam da naručuješ iz Kine i da rastavljaš i sastavljaš, ne znam koliko je pametno...
Nisam ni gledao koliko se teško rasklapa g4... A i opet da uspeš sve da sastaviš to nikada neće biti isto kao kada si ga uzeo...
Pa dobro nece lemiti pod lupom pa da treba bas mirna ruka. Ali treba alat, doduse kad se menja ceo frame ne treba nista posebno ali za modele koje si naveo treba imati kvalitetne kartice i trzalice, termalni fen, kvalitetan lepak itdjoca89 nije preterano težak posao rastaviti G4. Dosta je lakše nego brojne druge modele (S6, Note 5, 6s, M8-9, itd) ali je delikatan posao svakako i bez mirne ruke i predznanja bolje se ne upuštati u to.
Meni nekako lakse da gledam telefon u nekom finom kurtonuNeka hvala. Ako baš padne neka padne. Muka mi je više od silikona i gluposti. Čuvaš čuvaš i onda možeš da prodaš za 30e više... Najjača fora što sada jedna packa i odmah katastrofa. Kada se setim na šta su izgledali telefoni ljudima pre 10-ak godina... Daš za telefon 400e da bi ga nosio u kurtonu od 300 din...
Kao da će silikon mnogo da ti zaštiti telefon od ozbiljnijeg pada. Jedino što shvatam je kada neko radi neki fizički posao pa mu treba ozbiljnija zaštita, tipa uag...
Ne znači da je Baltic ako nema update - skini lg phone from sa Google Playa pa će ti pisatiPozdrav svima! Evo ja da se pohvalim, danas sam konacno postao ponosni vlasnik LG G4, mislim da je u pitanju balticki model jer mi jos uvek nije ponudio neku nadogranju softvera.![]()
Normalno da uradiš update - pogledaj preko LG PHONE FROM aplikacije za koje je tržišteHvala puno! Evo instalirao sam sada, ponudio mi je H81520A verziju (26.11.2015.), trebalo bi da je to MM. Da li da updejtujem? Malo se brinem zbog baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari