Šta je novo?

LG G4

Oko 10-ak $ su samo ramovi na ebay. Videcu sta cu da radim kad mi daju ponudu.

Interesantno je da se ekran nije izgrebao. Ima samo ogrebotina na lajsni. Poslao sam mejl mobisu pa cu da vidim koja je cena
.
cebb9853d21243270c04c201d2e11540.jpg
Druze dal si realan ? Sad izvini ali da menjas ram zbog toga? Pa nikad neces imati telefon kao sto je sad, kad uglavis kineski ram i ako ga uglavis videces. A u mobisu ce kozu da ti skinu, za g4 ispod 20000 nece biti sigurno. I mislim na tvoju kozu, metaforicki, ne na kozu telefona :D

Da li mozda neko zna da li se u VIP-u dobijaju i kozna i plasticna ledja? :)

Pocelo se sa unistavanjem drzavne firme kako bi se lakse prodala i kako bi strpali vise parica u svoj dzep. Ja sam pre 3 meseca preneo svoj broj u drugu firmu, vise od 10 godina star broj :D

Sad su mi odgovorili iz mesc-a menja se u kompetu sa prednjim kućištem koji čine touch panel i LCD. Cena prava sitnica 21000 din.

Najbolja solucija, ako te baš puno nervira, prodaj ga na kp za 300e. Naći će se neko kome to ne smeta, a ti uzmi isti nov ili neki drugi ako hoćeš da promeniš... :) Jeftinija ti je ta opcija... A sam da naručuješ iz Kine i da rastavljaš i sastavljaš, ne znam koliko je pametno... :) Nisam ni gledao koliko se teško rasklapa g4... A i opet da uspeš sve da sastaviš to nikada neće biti isto kao kada si ga uzeo...

Najbolja solucija, ako te baš puno nervira, prodaj ga na kp za 300e. Naći će se neko kome to ne smeta, a ti uzmi isti nov ili neki drugi ako hoćeš da promeniš... :) Jeftinija ti je ta opcija... A sam da naručuješ iz Kine i da rastavljaš i sastavljaš, ne znam koliko je pametno... :) Nisam ni gledao koliko se teško rasklapa g4... A i opet da uspeš sve da sastaviš to nikada neće biti isto kao kada si ga uzeo...
Evo ja mu dam 300 odmah :D

Necu ga sigurno prodavati. :D
Nije velika ogrebotina.

joca89 nije preterano težak posao rastaviti G4. Dosta je lakše nego brojne druge modele (S6, Note 5, 6s, M8-9, itd) ali je delikatan posao svakako i bez mirne ruke i predznanja bolje se ne upuštati u to.

joca89 nije preterano težak posao rastaviti G4. Dosta je lakše nego brojne druge modele (S6, Note 5, 6s, M8-9, itd) ali je delikatan posao svakako i bez mirne ruke i predznanja bolje se ne upuštati u to.
Pa dobro nece lemiti pod lupom pa da treba bas mirna ruka. Ali treba alat, doduse kad se menja ceo frame ne treba nista posebno ali za modele koje si naveo treba imati kvalitetne kartice i trzalice, termalni fen, kvalitetan lepak itd :)

@ SikiN

Iz tog razloga uvek telefon pravo iz kutije stavljam u silikon...
Za ovaj mi je bilo pogotovo zao zbog toga jer su isto kozna ledja (crna) i osecaj je neuporedivo lepsi drzati ga u ruci bez silikona.. ali posle ovoga sto se tebi desilo ni malo mi nije zao sto je u silikonu :)

Ruzniji jeste, razlika u osecaju postoji... ali postoji i izmedju 400 din i 21000...

Neka hvala. Ako baš padne neka padne. Muka mi je više od silikona i gluposti. Čuvaš čuvaš i onda možeš da prodaš za 30e više... Najjača fora što sada jedna packa i odmah katastrofa. Kada se setim na šta su izgledali telefoni ljudima pre 10-ak godina... Daš za telefon 400e da bi ga nosio u kurtonu od 300 din... :D
Kao da će silikon mnogo da ti zaštiti telefon od ozbiljnijeg pada. Jedino što shvatam je kada neko radi neki fizički posao pa mu treba ozbiljnija zaštita, tipa uag...

Poslednja izmena:
U potpunosti se slazem sa gore napisanim :)
Povraca mi se od tih prezervativa..

Radim sa digitalnim printerima HP velikog formata, i cesto telefon (blic) koristim kao osvetljenje... pozivi u toku posla... a na rukama zna da ostane cyan, magenta.. :)
Bez silikona, telefon bi mi za mesec dana licio na uskrsnje jaje koje je farbalo dete od 2 god :D

A za kasniju prodaju ne brinem, jer uvek poklonim nekome stari... sad je G2 otisao na pokon :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Evo ja da se pohvalim, danas sam konacno postao ponosni vlasnik LG G4, mislim da je u pitanju balticki model jer mi jos uvek nije ponudio neku nadogranju softvera. :)

Neka hvala. Ako baš padne neka padne. Muka mi je više od silikona i gluposti. Čuvaš čuvaš i onda možeš da prodaš za 30e više... Najjača fora što sada jedna packa i odmah katastrofa. Kada se setim na šta su izgledali telefoni ljudima pre 10-ak godina... Daš za telefon 400e da bi ga nosio u kurtonu od 300 din... :D
Kao da će silikon mnogo da ti zaštiti telefon od ozbiljnijeg pada. Jedino što shvatam je kada neko radi neki fizički posao pa mu treba ozbiljnija zaštita, tipa uag...
Meni nekako lakse da gledam telefon u nekom finom kurtonu :D ako ne stavis kurton ostade samo kur.. od telefona
Salu na stranu situacija je takva da se ne treba previse opustati, bolje ruzan smartfon nego nokia asha 300

Ma da je ruzan silikon, ruzan je... nema price... pogotovo na G4 sa kozom...

Meni je problem jer radim u HP -u kao servis inzenjer za HP Indigo digitalne printere, sto znaci od najprljavijih poslova gde sam sav umazan bojama, do gomile sastanaka i poslovnih ruckova sa trenutnim i novim klijentima... Tako da kada sam ovde, telefon non stop drzim u silikonu, jer ovde u principu jedino radim prljave poslove...
Kada sam negde preko, ili u firmi (Barselona), onda ne radim poslove servisa, i tada telefon nosim bez silikona...
Tako da mi silikon nije zastita od ispadanja, grebanja... vec od inkova koje je prosto nemoguce skinuti bez teskih abrazivnih tecnosti... koje naravno ne mogu da se koriste za ciscenje telefona..
A kao sto rekoh, kada radim servis ili dijagnostiku, ruke su mi do laktova umazane inkovima a moram da koristim telefon (lampa, pozivi, mail...)

Pozdrav svima! Evo ja da se pohvalim, danas sam konacno postao ponosni vlasnik LG G4, mislim da je u pitanju balticki model jer mi jos uvek nije ponudio neku nadogranju softvera. :)
Ne znači da je Baltic ako nema update - skini lg phone from sa Google Playa pa će ti pisati

Hvala puno! Evo instalirao sam sada, ponudio mi je H81520A verziju (26.11.2015.), trebalo bi da je to MM. Da li da updejtujem? Malo se brinem zbog baterije.

EDIT: Moj je rumun. Da li je to ok? Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Hvala puno! Evo instalirao sam sada, ponudio mi je H81520A verziju (26.11.2015.), trebalo bi da je to MM. Da li da updejtujem? Malo se brinem zbog baterije.
Normalno da uradiš update - pogledaj preko LG PHONE FROM aplikacije za koje je tržište

Nazad
Vrh Dno