MaxXx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.08.2003
- Poena
- 650
Evo šta može da ti se desi. Distributer sigurno ima serijski broj kada je roba prodata, prodavac nema. Ali prodavac ima uvid šta je prodao tog, 08.12. Ima uvid da nije prodao tu ploču taj dan. Prema dobavljačevoj evidenciji ona više nije sigurno u garantnom roku, tražiće dokaze, pre svega fotokopiju fiskalnog. Ako su u prodavnici nemarni, poslaće im samo sken garantnog lista i proći će ti reklamacija, ako nisu i ako dublje pretraže kada su prodali ploču, reći će ti da je prodata mesec dana ranije, a da oni nemaju prodaju na 08.12.
Ono što me fascinira jeste da te svi savetuju da svesno prevariš trgovca i dobavljača, iako si i sam svestan da nemaš više garanciju. To je licemerno i dokazuje da smo u ovoj Srbiji svi redom *****, od prodavaca to kupaca i zato ništa u ovoj zemlji ne funkcioniše niti će funkcionisati.
Ono što me fascinira jeste da te svi savetuju da svesno prevariš trgovca i dobavljača, iako si i sam svestan da nemaš više garanciju. To je licemerno i dokazuje da smo u ovoj Srbiji svi redom *****, od prodavaca to kupaca i zato ništa u ovoj zemlji ne funkcioniše niti će funkcionisati.