Šta je novo?

LG G3

ima na xda tema gde kače nove romove u zip formatu. staviš twrp i flešuješ odatle. ostaje ti recovery a posle iz njega flešuješ supersu za root. do 20w je moglo tako, 21A nisam probao

Ja sam na 21a flešovao UPDATE-Supersu-v2.46.zip i tako rutovao.
Prvo sam rutovao sa KingRot v4.6.0 pa instalirao AutoRec t/u/w sa play store. Onda unroot sa KingRot da uklonim KingUser, pa iz recovery flešovao UPDATE- Supersu. To zato jer nerede svi programi sa KingUser (Titanium, Afwall+ ..)

Ima, samo treba isključiti: -lg smart cover
-weather plstform
-vremensku prognozu.
Zamrzneš ih sa Titanimom.
Onda se kroz recovery flešuje Xposed- v78-sdk21-arm. zip
Posle instaliraj Xposedinstaller v3.0 alpha 4.
Ako krene kako ne treba flešuj Xposed- uninstaler- ver-20150831-arm.zip od "rovo89". Sve to ima na xda.
Na ovom linku imaš sve
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58828974&postcount=1

Poslednja izmena:
Ima, samo treba isključiti: -lg smart cover
-weather plstform
-vremensku prognozu.
Zamrzneš ih sa Titanimom.
Onda se kroz recovery flešuje Xposed- v78-sdk21-arm. zip
Posle instaliraj Xposedinstaller v3.0 alpha 4.
Ako krene kako ne treba flešuj Xposed- uninstaler- ver-20150831-arm.zip od "rovo89". Sve to ima na xda.
Na ovom linku imaš sve
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58828974&postcount=1
Sredim novi installer kad se usidrim. Mijenjam posao :), konacno programiranje, wish me luck:)

Pozdrav ljudi, uzeo sam G3 pre par dana i sada gledam da uzmem neki bezicni punjac, zanima me da li oni funkcionisu preko flip case-a (tacnije nillkinovog koji ide preko zadnjeg poklopca)?
$_35.JPG

Drugari da li vam se desava i dalje da baguje led lampica posle procitane poruke, obavestenja ili bilo cega, na 21A sam. I jel neko zna, da li ce biti 5.1.1 za nas ili cemo direktno preci na 6.0 posle nove godine?

Drugari da li vam se desava i dalje da baguje led lampica posle procitane poruke, obavestenja ili bilo cega, na 21A sam. I jel neko zna, da li ce biti 5.1.1 za nas ili cemo direktno preci na 6.0 posle nove godine?
16.12.2015 dolazi 6.0 Maršmelo na LG G3,prvo ga puštaju u Poljskoj!!!

E ljudi probao sam root na LG g3, i nesto nece. Tacnije zavrsi sve i pise done, ali kada proverim preko root checker pise da nije rootovan telefon.

Takodje me interesuje da li moze malo da se pojaca baterija, tj da se optimizuje i da li postoji jos nesto zbog cega bi trebalo uraditi root?

Hvala...

Koliko znam, evropski model G3 (d855)podrzava wireless punjenje out of box.

Poslednja izmena:
Znam da podrzava telefon bezicno punjenje, mene zanima da li je dodatna debljina "case-a" problem pri punjenju?

E ljudi probao sam root na LG g3, i nesto nece. Tacnije zavrsi sve i pise done, ali kada proverim preko root checker pise da nije rootovan telefon.

Takodje me interesuje da li moze malo da se pojaca baterija, tj da se optimizuje i da li postoji jos nesto zbog cega bi trebalo uraditi root?

Hvala...

KingoRot radi na 21a. Skini aplikaciju i instaliraj na telefon, pokreni je i brzo će ti rutovati
http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461

resetuje se sam od sebe zadnjih par dana (nakon sto je G3 updejtovao "neki software")
Fabricki 5-0 na njemu, nista budzeno
sta raditi ?

Očistiš bloat, središ bateriju (Greenify+Xposed) i mnoštvo drugih mogućnosti kroz xposed pre svega, custom rom+kernel, itd. Otvara ti se mogućnost za dosta toga. Zavisi šta tebi treba.

E ovako,danas planiram da stavim rom po prvi put na ovom telefonu.
Rotovan je i planiram da stavim Cloudy 2.5.
Kakva je ukratko procedura?
-Kako se na LG G3 ulazi u recovery i da li mi treba neki custom recovery ili moze fabricki?
]

hard reset jesam

Očistiš bloat, središ bateriju (Greenify+Xposed) i mnoštvo drugih mogućnosti kroz xposed pre svega, custom rom+kernel, itd. Otvara ti se mogućnost za dosta toga. Zavisi šta tebi treba.

Pa u tome je fazon, generalno nista mi "ne treba" ali ako mogu da poboljsam telefon (performanse i izgled) onda sta preporucujes :)

Tek sad primetih da mi je pukao na dva mesta kod irc blastera i kod spikera..Telefon imam nesto vise od 4 meseca.
Citajuci ovde izgleda da je to normalno?

13umble13ee Sve što sam i naveo. Očisti bloat, ubaci xposed, instaliraj Greenify. Što se tiče romova, ako ti je kamera bitna - idi na stock romove (npr Cloudy), ako si ipak za nešto bolje performanse i veće mogućnosti za podešavanje roma na račun slabije kamere - idi na AOSP/CM romove (BlissPop, ResurrectionRemix, Fusion, Xtralite, i sl).

fcinterbgd , Saxon01 pucanje lajsne čak i potpada pod garanciju operatera i nekih radnji kako sam čuo. Baš zato što je relativno česta pojava.

Poslednja izmena:
Mozda, ako ti se desi na dan kupovine :)

Evo ja da prijavim uspesnu reklamaciju napuknute lajsne, telefon uzet preko Vip-a. Reklamacija uvazena bez ikakvih problema.

Vrh Dno