Šta je novo?

problem u toku igranja

Cirko

Cenjen
Učlanjen(a)
05.02.2012
Poena
160
prije svega izvinjavam se moderatorima ako sam pogresio oko teme

desava mi se kod vecine igara da odjednom izadje i ide ono standardno don't send

da li zna u cemu je problem

pri tome je sve fino spojeno i hardverski ukomponovano

U event vieweru nema nikakvih tragova?

Don't send je greska za windows xp koji komp imas?

moja greska nije don't send nego check online i ispod ono close program win 7 64 dobar komp fx 8350 r7 260x

To ti igre pucaju. Problem sa windowsom ili narodne igre. Oće to i meni da se desi i dešava se naročito kod Mass Effect 2. Posle onog Brokera kada treba da se vratm na brod uvek zvekne kao i tebi. Probao više kopija i imam oriđinal ali se ne usuđujem da kupim taj DLC sa Brokerom da mi ne zvekne...

u pocetku sam smatrao da su u pitanju samo igre koje igram online ali kasnije mi je u nekim igrama i offline pocelo da izbacuje

Ček, polako. Jel jedna određena igra, ili sve igre koje igraš pucaju?

Ček, polako. Jel jedna određena igra, ili sve igre koje igraš pucaju?

Pošto je to što pitaš već odgovoreno u pitanju (prvi post), pretpostavljam da nisi ni pročitao pitanje na koje želiš da odgovoriš....

prije svega izvinjavam se moderatorima ako sam pogresio oko teme

desava mi se kod vecine igara da odjednom izadje i ide ono standardno don't send

da li zna u cemu je problem

pri tome je sve fino spojeno i hardverski ukomponovano

u pocetku sam smatrao da su u pitanju samo igre koje igram online ali kasnije mi je u nekim igrama i offline pocelo da izbacuje

Ovo me zbunilo.
Elem Ćirko, da li imaš najnovije drajvere, i najnoviji .NET, kao i DirectX?

Sad sam se setio kad mi brži jezik od pameti, skeniraj hard disk na loše sektore a ako ne znaš kako, uključi Komand Promt sa admin pravima, i pokreni chkdsk /f C: pa onda isto to samo D: umesto C:.
E sad preporučio bih da to skeniranje odradiš u Safe Modu, ali će ti svejedno posle skeniranja ako nađe loše sektore ponuditi da zakaže repair tokom butovanja (boot time scan), prihvati na yes, ili ako ti ponudi iz pop up prozora da restartuje sistem, pusti ga da odradi svoje.

Setio sam se jer na ćaletovom kompu ima sličan problem a imao je dobro loših sektora na hardu. Kad (ako) odradiš ovo, javi kako je prošlo.

Poslednja izmena:
ima mlo bad sektora da li je moguce da je zbog toga sva ova fama

Da moguce je , ako hoces da se resis tih stvari kupi neki SSD.

hvala na info svim clanovima moze lock

Nazad
Vrh Dno