Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

android version 5.0.2 a MIUI 6.7.2.0 definitivno mi srce bateriju ko lud na Idle moram nesto menjati e sad ako stavim ovaj rom 5.11.12 recimo jel dobijam i MIUI 7 verziju il radim po principu kao rom (skinem na pc pa rucno preko updatera pokrenem sa fona ) ?

android version 5.0.2 a MIUI 6.7.2.0 definitivno mi srce bateriju ko lud na Idle moram nesto menjati e sad ako stavim ovaj rom 5.11.12 recimo jel dobijam i MIUI 7 verziju il radim po principu kao rom (skinem na pc pa rucno preko updatera pokrenem sa fona ) ?

Hahaha šta sam ti rekao

To ti je isto miui7 rom samo developer verzija. Mozes preko updater app da odradis, ali bi trebalo da uradis wipe ili kad odradis instalaciju uradi jedan faktori reset
Na sajtu http://xiaomi.eu/community/threads/5-11-12-13.28972/ pise da se odradi putem twrp recovery, ako kliknes na twrp kod xiaomi redmi note2 onda ce te link odvesti na uputstvo kako se instalira. Prilicno je jednostavno.
Odradis u twrp wipe cashe, dalvic cashe, data , ne internal storage
Ja uvek odradim i wipe data jer onda sam sigurniji da ce sve biti kako treba

Poslednja izmena:
xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.5_v7-5.0.zip skinuo ovaj pise Android 5.0.2 LRX22G a MIUI je MIUI 7 by xiaomi.eu 5.11.5| Beta . Eto tako pise sto jel sve ok !?

"Sve" radi nego kao sto rekoh e za par dana cu vidim kako sluzi i istestiram sitna crevca. E da izgleda mi sve nekako lepse i nema onih kineskih aplikacija e jedino neka notifikacija Your sim card not activated

xiaomi.eu_multi_hermes_5.11.5_v7-5.0.zip skinuo ovaj pise Android 5.0.2 LRX22G a MIUI je MIUI 7 by xiaomi.eu 5.11.5| Beta . Eto tako pise sto jel sve ok !?

"Sve" radi nego kao sto rekoh e za par dana cu vidim kako sluzi i istestiram sitna crevca. E da izgleda mi sve nekako lepse i nema onih kineskih aplikacija e jedino neka notifikacija Your sim card not activated
To mu je neki feature, možeš da ignorišes. Nema veze sa funkcionisanjem broja
Kako sad "sluzi" baterija?

To mu je neki feature, možeš da ignorišes. Nema veze sa funkcionisanjem broja
Kako sad "sluzi" baterija?

Da prostis tek sam ga metno na novi rom! Za par dana cu vidim poziv radi wifi radi mislim sve do sad sto sam vido radi i kineskih slova nema nigde 🙂 E da osvetljenje je sad agresivnije manje na Automatsko tako da kontam to ce doneti malo ustede. Javim promene za par dana.

ima kineskih slova kad odes u opciju za tethering, mreza ti se zove nesto retardirano kineski 😛 i ima neki drljav pw....

i stvarno kako se gasi ta poruka sim card is not activated? smara.... nasao sam da ima da se stiklira to da ti pokazuje ko su nepoznati brojevi, ali meni je to ugaseno...

Poslednja izmena:
i stvarno kako se gasi ta poruka sim card is not activated? smara.... nasao sam da ima da se stiklira to da ti pokazuje ko su nepoznati brojevi, ali meni je to ugaseno...

Otvoriš account na micloud ili Mi Account aplikacija npr i registruje ga automatski. Tako je bar meni.
Ili kad ti iskoči obaveštenje ti disable-uj.

Poslednja izmena:
Иначе чему служи баш та опција регистровања картице и има ли неких предности по било ком питању па да отварамо те Mi налоге?

Mislim da je to nesto u vezi clouda, npr za mi cloud messaging, verovatno da se salju poruke besplatno preko clouda. Kao i za mi cloud backup, verovatno neki security

a verovatno i ono da ti pise ko te zove, ako je nepoznati broj, a imaju ga u bazi...

Jel ovaj ok
http://m.geekbuying.com/item/Xiaomi...-Octa-Core-3060mAh-13-0MP---White-354977.html
Please pay attention to the differences of three versions: We have tested,the GSM version can support WCDMA and FDD LTE (please kindly not that only one sim slot support WCDMA & TD-SCDMA & FDD & TDD, the other one only support as the TDD-LTE & TD-SCDMA) !! But not write on the packing box. This link is for the GMS Version, if you need the FDD version, you can buy from here 16GB standard FDD version & 32GB prime FDD version, thanks !

zasto kada stavim textru kao def app meni uvek izlazi stock app ?

Jesi zamrznuo stock app?

jesam, tada mi daje error pri slanju poruke, skandal
ne vredi, jednostavno mi uvek kada iz phonea idem na sms da posaljem on mi stavlja stock app za sms, uprkos svim setovanjima.

Poslednja izmena:
Са налогом се добија све што сте навели. Клауд, бекап, база бројева а ако имате још њихових уређаја они су тако умрежени (нпр. Ми бокс где се могу гледати или користити слике са телефона као скринсејвер).

Такође, велики број опција у МИУИ 7 је везано за налог, ту је и онај види видео луп за позиваоца а чини ми се и да је неопходан за најбитније:приватне филтере и галерије али то нисам сигуран.

Sve zaboravljam da napisem, ovi sto se zale na zuti ekran, pogledajte da nije slucajno reading mode upaljen 🙂

Izasao danas Global Beta za RN2 na officialnom MiUI forumu. Jel probao neko?

Мислим да је Mi4c сасвим ок али цена је драстично јача него RB2.

Nazad
Vrh Dno