Šta je novo?

tablet sa HDMI povezivanjem

masic

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2006
Poena
320
dobro vece imam pitanje gde se moze kupiti android tablet sa HDMI povezivanjem pre godinu dve bilo je svaki drugi tablet sa HDMI povezivanjem sada skoro uopste nema u nasim radnjam da se kupe takvi tableti.jer treba mi da bih povezao tablet sa LCDTV hvala.

nasao sam ovaj na kineskom allexpres sajtu kosta oko 27.00eur.hoce li mi priznati carina tu cenu.cena je oficijalna bez konsultacije sa prodavcem.
7 inch android tablet PC Q88+Quad core+4GB +Allwinner A33+android 4.4.2+Dual camera+WIFI OTG+960*640screen Free shipping

Daj slavisaj ne zezaj.
Za šta je odličan taj tablet, za bacanje para?
Mislim daje bolje pocepati 27eur nego zagadjivati okolinu sa neupotrebljivim elektronskim otpadom.

@op
Taj tablet ce te ovde izaći duplo.
Nadji na oglasima Lenovo ideatab 2 za 60-70 eur. MTS ih izgleda još uvek deli za dinar.
Ako ga i ne nadješ, u radnjama je 11000 din.
Sasvim upotrebljiv uredjaj i sa kvalitetom u skladu sa cenom.

Edit
Lenovo nema hdmi.
Mada ni ovaj gore nema 100%. (a i šta će mu).
Lenovo guta 720p filmove bez problema.

Poslednja izmena:
Možeš svaki tablet povezati na lcd mhl-adapterom..

Daj slavisaj ne zezaj.
Za šta je odličan taj tablet, za bacanje para?
Mislim daje bolje pocepati 27eur nego zagadjivati okolinu sa neupotrebljivim elektronskim otpadom.

@op
Taj tablet ce te ovde izaći duplo.
Nadji na oglasima Lenovo ideatab 2 za 60-70 eur. MTS ih izgleda još uvek deli za dinar.
Ako ga i ne nadješ, u radnjama je 11000 din.
Sasvim upotrebljiv uredjaj i sa kvalitetom u skladu sa cenom.

Edit
Lenovo nema hdmi.
Mada ni ovaj gore nema 100%. (a i šta će mu).
Lenovo guta 720p filmove bez problema.

Naravno da sam se zezao :) Tablet od 27evra, pa to nema ni ekran, kakav tablet za 27evra i jos plus hdmi port

Znam da nekoliko Acer tableta ima HDMI izlaz, konkretno Acer Iconia Tab 8 A1-840, koji posedujem.

nema svaki tablet podrsku za LCDTV imam huaway od vipa i nemogu ga povezati sa tv imam mhl adapter.

Postoji kabl minihdmi na hdmi. Ako uređaj ima podršku za hdmi kroz mhl onda vam treba mhl adapter i kabl minihdmi na hdmi.

imam sve to ali nece da ga prepozna na LCDTV imam LG a tblet je od vipa huawey.

Mozda ti hdmi kabel ne valja. ja ima apple tv i od jednom tv ga ne prepoznaje. Cim sam prikacio na drugi hdmi sve normalno.

Nazad
Vrh Dno