Sa microsofta...https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10Odakle moze da se skine Win 10 64 bit, za zadnjim updejtom?
Pa tebi ako je isto Hitler i OS,ti bas nisi normalan.Imas lepo pre instalacije ugovor i to vrlo detaljan,toliko detaljan da te mrzi da procitas prva dva reda i pristanes na ugovor i onda ti neko kaze da ms skuplja i prodaje podatke pa se tebi to ne svidja odjednom.Iako te taj isti MS pre instalacije pitao svidja li ti se ovo a ti rekao wuhu svidja mi se,extra imam novi OS za dz.Licemerno!Argumentacija je na nivou:
Znate, i Hitler je ubijao, ne vidim problem.
Ljudi, imam problema sa zvukom pod Windows 10. Problem se ogleda u tome da sav zvuk od jedanput nestane, bilo da sam u windowsu ili nekoj igri. Zvuk mogu povratiti ako odem u Task Manager -> Details i odradim end process tree na audiodg.exe. Nakon toga zvuk sa momentalno vrati ali posle 5-10 minuta opet nestane. Da li se neko susreo sa ovim problemom?
Ma je l' moguce da je ovo neko napisao, poznavanje materije = 0
Sto rece neko u temi o procesorima, pipeline predvidja grananje :S:IT-portal Hajze kritikuje i činjenicu da Vindous 10 nema dobru zaštitu kriptogafskih protokola koji omogućavaju sigurnu komunikaciju preko interneta: sistemu je dovoljno da odgovarajući certifikat potiče od izdavača koji je pohranjen u „desetki“, i kada to ustanovi, bespogovorno ga prihvata. Pri tome svaki izdavač registrovan u sistemu može da izdaje certifikate za svaki servis – što znači da to napadaču na sistem omogućava uvid u osetljive podatke ukoliko se posluži certifikatom nekog od izdavača koji su poznati sistemu.“
„Ako napadač uz pomoć lažnog certifikata proprati šifrovanu razmenu podataka između korisnika i Majkrosoftovog servera, dobiće i internet-adrese i sve parametre o surfovanju korisnika internetom, a u određenim slučajevima i „kolačiće“, korisnička imena i lozinke, pa čak i lokalne adrese intranet-stranica koje se koriste u firmama – jer Majkrosoft i njih šalje na svoj server […] Potrebno je dobro proučiti mogućnosti da se podešavanjima funkcija Vindousa bar donekle osujeti ova manija sakupljanja podataka.“
Nista tebi nije jasno. Kako ce koriscenje bez naloga ili lazni nalog spreciti M$ da pristupa svim podacima???Vuče, nešto mi nije jasno... Digla se tolika galama oko privatnosti na Windows-u 10... Da li iko brani korisnicima koji su zabrinuti za privatnost da instaliraju Windows 10 sa lažnim korisničkim imenom bez Microsoft naloga? NE. Da li iko brani korisnicima da otvore MS nalog sa lažnim podacima o imenu, prezimenu, datumu rođenja i sl.? NE.
Naravno ova "spijunska" alatljika ce se tek pokazati...
Cak i ovi "Aero" decaci kad jednom probaju i vide brzinu ne mogu da zaborave.
Pa vidite samo @antenu...:d
PR marketing M$ botovi trolovi,vi ste vise sati pisali hvalospeve o 10ki nego sto sam ja proveo testirajuci je! Sto bi reko Vucic: Tisina tamo!Trolove nikad dosadno smaraju li smaraju ma briga me sta ms skuplja od mog hdd aj sad razgulite od teme i ostajte nas napatene da nas spioniraju i ne smarajte vise to pa to
Niko ovde ne pise hvalospeve o 10-ki,samo vam ljudi ljubazno obracaju paznju da ste pogresili temu.Da ste imali sta pametno da kazete nebi vam zakljucali onu temu o spijunazi na 10-ki.Novi sistem,postoje ljudi kojima se svidja,instaliraju ga,koriste,raspravljaju o njemu na temi koja je bas zbog toga i otvorena i ispadaju trolovi,botovi i sta sve ne zbog par paranoika.E svasta vise!Ovo http://arstechnica.com/information-...ndows-10-just-cant-stop-talking-to-microsoft/ jos niko nije demantovao pa pretpostavljam da drljaju.
PR marketing M$ botovi trolovi,vi ste vise sati pisali hvalospeve o 10ki nego sto sam ja proveo testirajuci je! Sto bi reko Vucic: Tisina tamo!
Nista tebi nije jasno. Kako ce koriscenje bez naloga ili lazni nalog spreciti M$ da pristupa svim podacima???
Majkrosoft sakuplja ne samo imena, adrese, brojeve telefona, podatke o starosti i polu korisnika, već registruje i gde se računar nalazi, sve sadržaje na internetu koje je korisnik pregledao Internet eksplorerom, podatke o osobama sa kojima je korisnik u kontaktu kao i pojmove koje je ukucavao u pretragu.
A ljudi koji pisu o cudnim pojavama tj. problemima http://forum.benchmark.rs/showthread.php?337728-Windows-10&p=4433728&viewfull=1#post4433728 i o tome da M$ ima pristup svim podacima (sto pise cak i u EULA) ispadaju paranoici zbog par botova i trolova koji su temu otvorili da pisu hvalospeve i prate insider program koji uopste ne interesuje 99.99% korisnika 10ke a ostale tek ne zanima!Niko ovde ne pise hvalospeve o 10-ki,samo vam ljudi ljubazno obracaju paznju da ste pogresili temu.Da ste imali sta pametno da kazete nebi vam zakljucali onu temu o spijunazi na 10-ki.Novi sistem,postoje ljudi kojima se svidja,instaliraju ga,koriste,raspravljaju o njemu na temi koja je bas zbog toga i otvorena i ispadaju trolovi,botovi i sta sve ne zbog par paranoika.E svasta vise!
Ali...neko je uporedio MS i Hitlera. Hitlera nisu mogli da biraju, a Windows 10 nije obavezan.... Ima toliko drugih opcija, zasto onda gubiti vreme...Neka tih 99.99% korisnika izaberu drugi sistem i resen problem. Ne znam da li pripadam botovima ili trolovima, ali meni Windows 10 odgovara ( ako to smem da kazem ). Moja privatnost odavno ne postoji, ugrozava je i android i Infostan i ko vec ne...A ljudi koji pisu o cudnim pojavama tj. problemima http://forum.benchmark.rs/showthread.php?337728-Windows-10&p=4433728&viewfull=1#post4433728 i o tome da M$ ima pristup svim podacima (sto pise cak i u EULA) ispadaju paranoici zbog par botova i trolova koji su temu otvorili da pisu hvalospeve i prate insider program koji uopste ne interesuje 99.99% korisnika 10ke a ostale tek ne zanima!
A ljudi koji pisu o cudnim pojavama tj. problemima http://forum.benchmark.rs/showthread.php?337728-Windows-10&p=4433728&viewfull=1#post4433728 i o tome da M$ ima pristup svim podacima (sto pise cak i u EULA) ispadaju paranoici zbog par botova i trolova koji su temu otvorili da pisu hvalospeve i prate insider program koji uopste ne interesuje 99.99% korisnika 10ke a ostale tek ne zanima!
Pa ako ne propovedas Windows 10 religiju i ne negiras dokazane stvari onda ne pripadas ni botovima ni trolovima.Ali...neko je uporedio MS i Hitlera. Hitlera nisu mogli da biraju, a Windows 10 nije obavezan.... Ima toliko drugih opcija, zasto onda gubiti vreme...Neka tih 99.99% korisnika izaberu drugi sistem i resen problem. Ne znam da li pripadam botovima ili trolovima, ali meni Windows 10 odgovara ( ako to smem da kazem ). Moja privatnost odavno ne postoji, ugrozava je i android i Infostan i ko vec ne...
Ja i ne koristim 10ku, udjem jednom nedeljno da odradim update.
Ne vredi,ti si jedan od onih sto je bolji selektor od selektora,predsednik od predsednika,teniser od Novaka Djokovica itd...a samo na osnovu toga sto pogledas po koju utakmicu,mec na tv.Koristis li torent,jesi krekovao nekad neki program,igricu?To je zato sto ste vi eksperti,vidite sliku i cujete zvuk i to znaci da OS radi bez problema. A posto je i sareniji onda znaci da je bolji od prosle verzije! I onda idete i propovedate kako sve radi, ko ima nekih problema ili laze ili je paranoik ili mu ne valja hardware (iako isti hardware u 7ici i 8ici radi bez problema) i da je ono u sta vi verujete tacnije nego neki tamo dokazi! Gori ste od Apple fanatika!
Nadji kad sam ja to nesto izparanoisao i napisao nesto sto: ne stoji u zvanicnoj dokumentaciji , M$ sam nije izjavio ili nije dokazano u vise navrata od razlicitih ljudi! Makar samo jednu stvar!On vise prati sta se pise o w10 na nekim blogovima nego sto istu koristi :-D
Jednom sam pročitao njegov neki post, izparanoisao me i odmah sam potrazio neki privacy tool za w10, kad pomislis cemu? Ae reda radi :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari