Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Па није баш. Ако имаш нпр два различито осветљена подручја доста значи. Наравно спорије окине.

Шта ће поправити, ради HDR и увек је радио.

meni na 5.11.12/13 ne radi, stavim na on, on isto okida kao na off.

5.11.5 demo све ради. Уђи у подешавања камере па притисни restore factory defaults, можда га врати

Prilozi

• uploadfromtaptalk1448014166938.jpg
    uploadfromtaptalk1448014166938.jpg
    1 MB · Pregleda: 195
  • uploadfromtaptalk1448014278773.jpg
    uploadfromtaptalk1448014278773.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 189
Poslednja izmena:
Пробај оно што сам ти рекао, мени се тако вратила опција ГПС позиције фотографија.

Upravo mi stigao,jedno pitanje?koji je rom najstabilniji od ovih weekliy jer kada ga sad flesnem sigurno necu brzo opet ....

Jel bilo koji weekliy kada se stavlja preko postojeceg, nishta se ne whipuje, samo se instalira i svi louncheri i podaci ostanu ?

Ако легне како треба, било који од задњих нпр месец, месец и по.

Upravo mi stigao,jedno pitanje?koji je rom najstabilniji od ovih weekliy jer kada ga sad flesnem sigurno necu brzo opet ....
Zasto bi da stavljas weekly ako neces fleshovati ponovo u skorije vreme. Weekly izlaze svakog petka, i nije problem, samo odradis updejt, ne moras nista da podesavas ponovo.

Zbog roota a za ove weekly svi kazu da nijedan nije gori od stable

Pa i na stable moze root. Nisu gori od stable, to sigurno, vec se samo ubacuju neke nove stvari koje sluze za test, sto ponekad moze da izazove nestabilnost necega, tj neki bug, pa otuda ono stable a ovo developer

Da li nekome od vas ne radi viber na rn2,probao sam nekoliko verzija, ali nije do njih. Jednostavno tek kad udjem u viber stignu mi poruke. To se desava kad ga izbrisem iz ram memorije, mada sam to i ranije radio, whatsapp radi,viber ne...

Mene je to izludjivalo danima.
Ides u settings, battery and performance, menage apps battery usage, choose apps, viber, izaberes custom i stay connected i allow background location.
To isto uradis i za ostale programe koji treba da rade u pozadini.
Miui zbog cuvanja baterije gasi skoro sve procese u pozadini.

Mene je to izludjivalo danima.
Ides u settings, battery and performance, menage apps battery usage, choose apps, viber, izaberes custom i stay connected i allow background location.
To isto uradis i za ostale programe koji treba da rade u pozadini.
Miui zbog cuvanja baterije gasi skoro sve procese u pozadini.
Hvala ti :) spasio si me

Kad smo kod baterije,kako da se isključi notifikacija kad padne ispod 15% ?

Ne znam da li je bilo, ali bi trebalo nekako da se ovaj link postavi na vidno mesto uzevsi u obzir da svaki drugi covek koji dodje ovde pita kako da flashuje. :)
http://en.miui.com/thread-150530-1-1.html

Vrh Dno