РадиJel vam radi hdr?
5.11.5 demo све ради. Уђи у подешавања камере па притисни restore factory defaults, можда га врати
Pogledajte prilog 184948
Pogledajte prilog 184949
5.11.5 demo све ради. Уђи у подешавања камере па притисни restore factory defaults, можда га врати
Пробај оно што сам ти рекао, мени се тако вратила опција ГПС позиције фотографија.
Врњачка Бањаkoji je ovo grad![]()
probao, naravno, nece.
Zasto bi da stavljas weekly ako neces fleshovati ponovo u skorije vreme. Weekly izlaze svakog petka, i nije problem, samo odradis updejt, ne moras nista da podesavas ponovo.Upravo mi stigao,jedno pitanje?koji je rom najstabilniji od ovih weekliy jer kada ga sad flesnem sigurno necu brzo opet ....
Hvala tiMene je to izludjivalo danima.
Ides u settings, battery and performance, menage apps battery usage, choose apps, viber, izaberes custom i stay connected i allow background location.
To isto uradis i za ostale programe koji treba da rade u pozadini.
Miui zbog cuvanja baterije gasi skoro sve procese u pozadini.
Jel bilo koji weekliy kada se stavlja preko postojeceg, nishta se ne whipuje, samo se instalira i svi louncheri i podaci ostanu ?
Врњачка Бања
*** онда. Сачекај до недеље коментаре па ако ваља стави данашњи.
Ja sam instalirao sad ovaj 5.11.19, i samo odradio wipe cash, nista ne gubis samo pozadinu, sve ti ostaje kako je i biloMoze odgovor ako neko zna ?
Ja sam instalirao sad ovaj 5.11.19, i samo odradio wipe cash, nista ne gubis samo pozadinu, sve ti ostaje kako je i bilo
Ako je weekly na weekly nista se ne wipujeMoze odgovor ako neko zna ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari