Koji si instalirao zadnji, ja sam 5.11.5, nisam imao vremena ovaj najnoviji 5.11.12/13. U ovom mi se desi da galerija crashujexiaomi.eu rom zakon
Meni je taj dosao sa telefonom i sve je radilo isto, al onda ovaj stavih, mada kad se vraca na stariji rom onda mora wipe date, jel tako?ja sam instalirao taj 5.11.5 i na njemu mi wifi nije radio kako treba na jednom ruteru, pa sam ga zamenio za prethodni 5.10.29 koji radi perfekt na svakom polju
Jestejel odavde i za redmi note 2 ?
http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/
Раде ти нотификације (за Viber и WhatsApp нпр) док је угашен екран? Мени нису, видим да их доста пројављује исти проблем. Вратио сам се на 5.11.5. Само прегазио и све ок.Ја и све ради како треба
Ево сад сам и то проверио.Искључен екран, искаче преко пола екрана Вајбер.Раде ти нотификације (за Viber и WhatsApp нпр) док је угашен екран? Мени нису, видим да их доста пројављује исти проблем. Вратио сам се на 5.11.5. Само прегазио и све ок.
jel dobija neko poruku
Your sim card is not activated
ja sam na vipu smara do jaja
E sad ono vazno android verzija 5.0.2 i MIUI 6.7.2.0 stable kontam da je budjava verzija jos gledam koja je mana il vrlina update da se odradi jer mi nudi update.Sve mi radi ok.
Za sad zadovoljan videcemo dalje.
Aha jeste 6.7.2.0 LHMCNCH. Hmm pa nisam radio ni na jednom fonu ni rootovanje nit tome slicno pa ono ne bih se bavio tim sportom(ako bash bash ne moram). Ako je vec poznato da srce bateriju onda cu stavim taj novi update sto se nudi.
Kod mene trenutno 55% Screen i 35% Idle hmm jesi pogasio Google update i ostale one gluposti sto hoce sve da updatuje i GPS !?Javi utiske kad budeš odradio.
Ja jesam al ovaj ne bih ratovao jer sam ga kupio u radnji gde su mi dali garanciju al su mi naglasili da rutovnjem i menjanjem softvera osim stable romova poništava garanciju a s'obzirom da sam ga kupio juče ne bih odma čačkao.
Srče zbog nekog procesa koji nisam provalio koji je. Piše mi Phone Idle 68 posto potrošio bateriju a Display 23 posto a to tako ne bi smelo ni u ludilu
Kod mene trenutno 55% Screen i 35% Idle hmm jesi pogasio Google update i ostale one gluposti sto hoce sve da updatuje i GPS !?
Imao si srece, https://www.youtube.com/watch?v=0FEE-gSSGeoKupih telefon kod domaceg "dobavljaca" za 185 E(nije prime ,td-lte 2015051 pise na kutiji). Prvi utisci odlicni. Nigde nema zutila sto se pominje na ekranu koristim flux na kompu pa znam sta je zutilojednostavno bela je bela. Proverio ekran je tianma.
Kako srece i ja imam isti,samo mi lopovi trazili 200e i beo da belji ne moze biti
Не би смео преко ноћи толико да ти потроши. Ја га скинем са пуњача у 7 и до неких 9 га чачкам минимално, сат и евентуално нека порука и буде 98-99%, некад и 100To je zato sto si ga koristio. Kad ga ostavis preko noci i ujutru kad se probudis Phone idle ce ti biti vece od screena. Meni tokom noci kad ga nisam koristio potrosio 35% baterije.
Koliko imas Screen - On time i koliko ti jos ostalo baterije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari