Mislim da treba da odustanes od ovoga, jednostavno sumnjam da će ti D3go proraditi...i kod mene tako isto.
ja pokusavam d3go da pokrenem.nisam uspeo ni sa jednom hide root app.
da instaliram supersu sa play stora? (mozda zbog toga nece da rade root hide app)?
Ne razumem... jel ti ad radi adawy? koji rom imas? ako je dev verzija onda nemas supersu nego svaki ptogram koji zahteva root kada prvi put upalis nece da radi (ili radi u no root modu) i tek onda ides u security daodobris pristup root-u. Okacio sam ti slike kako je kod mene, kakva crna linija (inace moja verzija je 3.1 (55).
Bas tako kako ti je rekao Milko, odakle ti supersu i sta ce ti, možda ti je to pravilo probleme, Root odobravas u Security aplikaciji, tamo treba da ti se pojavi svaka aplikacija koja zatraži Root i samo je stikliras...
Treba prvo da pokreneš adaway i onda će ti se pojaviti u root access
Druze vrati sve na fabricko vidis da ces neku katastrofu da napravis..
Jel tolika muka sto ide reklama na sofastore pa probaj neku drugu apk ima ih milion
prvo, 50k postize prime verzija, a ne ta sporija.
drugo, ima stable miui 7 rom
trece, nikom ne preporucujem stable verziju jer dev verzija dolazi prerutovana, a sve radi ko sat
cetvrto zasto je mrtva tema?
samo ubaci preko updatera miui 7 i nista ne gubis ostaju ti gaaps...Meni ova tema bas deluje aktivno
Ako skinem stable M7 I provucem preko Updatera ocu li izgubiti gaaps? Ili Ako uradim factory reset dal gubim gaaps?
Izvinjavam se Ako su pitanja *****na al bolje da pitam nego posle da se nerviram
samo ubaci preko updatera miui 7 i nista ne gubis ostaju ti gaaps...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari