Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

ja upao u boot loop i sada sam preko twr-a morao sve da vajpujem i ponovo instaliram sistem...

sredio sam sada mi na sofascore imam dole kao black border jedno 5mm umesto reklame, jel tako i kod vas ?

Ne razumem... jel ti ad radi adawy? koji rom imas? ako je dev verzija onda nemas supersu nego svaki ptogram koji zahteva root kada prvi put upalis nece da radi (ili radi u no root modu) i tek onda ides u security daodobris pristup root-u. Okacio sam ti slike kako je kod mene, kakva crna linija (inace moja verzija je 3.1 (55).

Bas tako kako ti je rekao Milko, odakle ti supersu i sta ce ti, možda ti je to pravilo probleme, Root odobravas u Security aplikaciji, tamo treba da ti se pojavi svaka aplikacija koja zatraži Root i samo je stikliras...

i kod mene tako isto.
ja pokusavam d3go da pokrenem.nisam uspeo ni sa jednom hide root app.
da instaliram supersu sa play stora? (mozda zbog toga nece da rade root hide app)?
Mislim da treba da odustanes od ovoga, jednostavno sumnjam da će ti D3go proraditi...
Tako je programirana aplikacija, da ne kazem bagovita, na nekim rootovanim kineskim rokovima radi bez problema, na nekima tipa MIUI neće jer su prerutovani, meni na primer neće na CM 12.1, ni kad isključim Root u supersu, a ni sa tom hideroot aplikacijom, koja maltene uradi istu stvar... Probao sam i sa xposed modulom, ali džaba... Tako da sam na kraju odustao, ko ih šljivi 😉

Ne razumem... jel ti ad radi adawy? koji rom imas? ako je dev verzija onda nemas supersu nego svaki ptogram koji zahteva root kada prvi put upalis nece da radi (ili radi u no root modu) i tek onda ides u security daodobris pristup root-u. Okacio sam ti slike kako je kod mene, kakva crna linija (inace moja verzija je 3.1 (55).

Bas tako kako ti je rekao Milko, odakle ti supersu i sta ce ti, možda ti je to pravilo probleme, Root odobravas u Security aplikaciji, tamo treba da ti se pojavi svaka aplikacija koja zatraži Root i samo je stikliras...

U tome je problem, NECE dzukela (adaway, kao ni jedna druga osim supersu) da se pojavi u securit/root permission, tamo bleji SAMO supersu, ni jedna druga...5.11.5 beta taj mi je rom na fonu.

samo sam ga skinuo sa neta, nisam fleshovao...da izbrishem ?
kad izbrishem u root access nemam ni jednu jedinu aplikaciju.
a ovako sam imao samo supersu, neshto do 00 nije u redu.

Poslednja izmena:
to za tu aplikaciju koja zahteva da telefon bude ne rutovan... lepo instalirate stabilnu ne rutovanu verziju miui.

Treba prvo da pokreneš adaway i onda će ti se pojaviti u root access

moras da pokrenes jednom, da aplikacija zatrazi root access, pa ce ti se onda pojaviti tu u listi...

Покренеш једном (било која апп која захтева рут), наравно неће радити али неће те ни питати ништа пошто не ради као суперсу. Онда одеш у security-root и тек тада ће се појавити, пре тога не.

radi se o tome shto sam izbrisao supersu, izbrisao adaway, resetovao fon, skinuo adaway, pokrenuo adaway, usao u security i NARAVNO nema nishta u root access.
:S

Totalno sam nemocan...pritom u twrp recovery ulazi 12 godina...koja je poslednja verzija za redmi note 2 twrp-a ?
jel i vama ulazi u twrp 2.8.6.0 ko puz ?

Poslednja izmena:
Druze vrati sve na fabricko vidis da ces neku katastrofu da napravis..
Jel tolika muka sto ide reklama na sofastore pa probaj neku drugu apk ima ih milion

Stigao mi telefon malopre, 16gb verzija. Uf bas komplikovano MiUI deluje na prvi pogled, gomila nekih opcija. Anyways, pokrenuo sam antutu iz fazona da vim sta ce reci i izaslo 45k. Vidjao sam da pici i do 50k al to verujem da zavisi od roma.
Listao sam ovde i listao na drugim forumima, skontao da ovaj tel nikad nece imati stable global i sad ne znam sta da radim.
Trenutno moj rn2 sljaka sa 6.7.2.0 Stable rom (pretpostavljam kineski) i pokusavam da odradim OTA al mi kaze da se zakacim na Wlan iako sam sve vreme na wifi.
Ne bih cackao da menjam recovery i to jer gubim garanciju a ne bih bas da rizikujem. Sta mi vi predlazete koja je najlaksa i najbezbednija solucija da dobijem miui 7?
Na ovom romu ima multi-lang i gaaps pa me interesuje da li cu i to da izgubim ako nekako proradi OTA za miui 7

prvo, 50k postize prime verzija, a ne ta sporija.

drugo, ima stable miui 7 rom

trece, nikom ne preporucujem stable verziju jer dev verzija dolazi prerutovana, a sve radi ko sat

cetvrto zasto je mrtva tema?

prvo, 50k postize prime verzija, a ne ta sporija.

drugo, ima stable miui 7 rom

trece, nikom ne preporucujem stable verziju jer dev verzija dolazi prerutovana, a sve radi ko sat

cetvrto zasto je mrtva tema?

Meni ova tema bas deluje aktivno
Ako skinem stable M7 I provucem preko Updatera ocu li izgubiti gaaps? Ili Ako uradim factory reset dal gubim gaaps?
Izvinjavam se Ako su pitanja *****na al bolje da pitam nego posle da se nerviram

ako uradis factory reset ne bi trebalo da izgubis google aplikacije.

sa xiaomi.eu sajta imas da skines poslednji dev i stable rom koji su multi lang i imaju google u sebi.

Meni ova tema bas deluje aktivno
Ako skinem stable M7 I provucem preko Updatera ocu li izgubiti gaaps? Ili Ako uradim factory reset dal gubim gaaps?
Izvinjavam se Ako su pitanja *****na al bolje da pitam nego posle da se nerviram
samo ubaci preko updatera miui 7 i nista ne gubis ostaju ti gaaps...

samo ubaci preko updatera miui 7 i nista ne gubis ostaju ti gaaps...

Uff nadam se da si upravu. Samo jos jedno pitanjce i necu vise da smaram: Kako da znam da li mogu sa ovog mog roma koji je 6.7.2.0 direktno da updatujem na najnoviji V7.0.8.0. official kineski?

Nazad
Vrh Dno