Imam ovaj laptop vec dve godine ali pre par meseci je poceo uzasno da se greje. Nosio sam ga na ciscenje u jedan servis u Kraljevu ali nije mi prakticno nista promenilo stanje i citav servis mi je sumnjiv jer je kostalo samo 1000 dinara. U pitanju je Dell 3521, i5. Kada ne radim nesto sto opterecuje procesor temperatuja je ok, oko 50 stepeni ali kada igram neku igricu, i to ne pomisljam da igram novije zahtevne igre, vec nesto staro temperatura bije do 90 stepeni i onda odustajem od igranja.
Kupio sam posle ciscenja neko hladjenje, pomagalo je solidno ali jedna elisa ventilatora mi je pukla i sve je otislo dodjavola.
Sada vas da pitam. Da li da opet kupujem postolje za hladjenje ili mi se bolje isplati da nosim laptop u servis da menjam hladjenje unutra?
Hvala unapred.
Kupio sam posle ciscenja neko hladjenje, pomagalo je solidno ali jedna elisa ventilatora mi je pukla i sve je otislo dodjavola.
Sada vas da pitam. Da li da opet kupujem postolje za hladjenje ili mi se bolje isplati da nosim laptop u servis da menjam hladjenje unutra?
Hvala unapred.