@bSecurity sto radis u pomenutoj agenciji pri nekom bespotrebnom telu pa si povredjen od nekih mojih reci od pre godinu + dana, znas koliko mi je zao..... ma nemas pojma
Ako si covek odgovori zasto je RATEL izglasao povecanje cena SBB odrzavanja, i ko je digao ruku po kojem licnom interesu
Ma u redu je momcino, tesko je biti pismen, ali nije tesko biti fin.
Poradi makar na ovom drugom.
Željko javno te pozivam da ovde na forumu dokumentuješ tvoju tvrdnju u kojoj tacno agenciji radim, za koga radim jer ovo što si sada izneo su ozbiljne optužbe, pa makar bio i virtuelni svet ili korisnik koji se krije iza tastature bez argumenata. Ako si svestan ovo što si izgovorio je optužba na racun korisnika jednog foruma, a izvoli sada lepo to dokumentuj.
A možda dobije i tužbu za sve izrečeno i za lažne i besmislene optužbe, a kako je naveo u dopuni odgovora i nadovezujući se, ispalo je da radim za Ratel. Željko da li si svestan da za ovo možeš da odgovoraš i da budeš tužen?
Da li si svestan šta si uopšte napisao, a potom navodno demantovao? Pročitaj još jednom, jeste ovo virtuelni svet i forum, ali te to ne isključuje odgovornosti za izrečene navode, bez ikakvih dokaza?
Jel skontao neko koliko wifi protok na HG uređaju opada u večernjim satima kada je najveći broj korisnika aktivan?
Ja evo muku mučim od kad su pustili unifi (kod mene konkretno od pre 3 dana). Zagušenje kanala je nenormalno. Brzina preko wifi jedva dođe do 10mbps. Putem LAN-a opušteno ide max protok koliko je definisano paketom.
Da li se vredi žaliti jer očigledno da je u pitanju veliko zagušenje kanala. Još par mojih prijatelja imaju isti problem.
Dobar sikod mene i preko LAN-a katastrofa od 17.00 d0 23.00,isto primetio da se to desava od kad je pocela kampanja oko unfi,pre toga koliko toliko korektno.Pisao podrsci facebook-u i jos nista.moram opet da smaram,nemam nameru da placam 50mbs a da popodne dogura jedava 15mbs.
Zovi "call centar" u periodu dok usporenje traje.
To sam i uradio,zvao call centar i cekam odgovor .Eto sad praznik veliki broj ljudi, totalno zagusenje i naravno raspad totalni ,jedva 15mbs od 50.Cisto sumnjam da mogu nesto da urade po tom pitanju al ajde,do pre mesec dana taj problem nije bio.
Jel skontao neko koliko wifi protok na HG uređaju opada u večernjim satima kada je najveći broj korisnika aktivan?
Ja evo muku mučim od kad su pustili unifi (kod mene konkretno od pre 3 dana). Zagušenje kanala je nenormalno. Brzina preko wifi jedva dođe do 10mbps. Putem LAN-a opušteno ide max protok koliko je definisano paketom.
Da li se vredi žaliti jer očigledno da je u pitanju veliko zagušenje kanala. Još par mojih prijatelja imaju isti problem.
Možeš li da mi posaljes to uputstvo na pm ili ovde ako nije problem?I kod mene, ja sam postavio molbu na oglasnoj tabli da svi stanari ugase UniFi, i uputstvo kako da to urade, jer i sebi i drugima guse wifi etar previse.
Od kako je SBB ovo uradio, ne mogu u svom stanu pored rutera da imam normalan domet nekad!
Kablovi su dobri, provereno. Splitter je sbb-ov a ovak koji imam pride je neki nemacki, nije kinez sigurno.
Probaj vezi blize bez splitera ili direkt da vidis razliku... kod mene su u zidu nasli spliter (bio neki sklj, jer instalacije u zgradama rade privatni izvodjaci) i odma ga izbacili sto ide u drugu sobu, kao sta ce ti tamo kablovska, bla bla
Uglavnom idu linijom manjeg otpora, jer ako je problem negde dalje to treba onda sve da pretresu
Pa svaki spliter kvari SNR, SBB bi trebalo da na ulazu u stan obezbedi zadovoljavajuci signal i sum... znam gde je losije stanje da spliteri na 3+ kabla prave problem
I ovi 3928 postoje u dual-band izvedbi, samo ih izgleda SBB ne nabavlja.Ovaj novi 3940 podrzava. Ostali ne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari