Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Ma to mi burazer porucuje znaci pa ja nemam pojma,u svakom slucaju da mu kazes da kontaktira prodavca i da ih pita sta se desava,jel tako🙂
On mi je dao track broj i ja provjeravam na 17track
Pa ti imas treking broj? Ako se jos nije pojavio na tom sajtu nije strasno.

Kolika je garancija kada naručujete iz Kine ili već odakle? Da li je 2 godina kao da ste kupili kod nas ili nije.

dobio sam i nigde ne mogu da nadjem ir remote, nema ga u tools?

pazi ovo
dobio sam ga unrutovan, nov, sa stock verzijom 5.0.2, a miui je 6.7.2.0 stable...
idem na
about phone pa system updates
on mi kaze cant connect to network, a ja na wifi ?
:S

Скини преко рачунара са xiaomi.eu МИУИ 7 и пребаци у телефон фајл и тако ажурирај

Прерутовани су. Убаци у телефон, иди на апдејт ер, горе десно на три тачкице и изабери фајл из телефона и сачекаш и то је то

A jel mogu posle da se vrate na stock 5.0.2?
nece kaze ne moze da ga nadje..
stoji na 99%
stavio mi je miui 7 ali naravno nije rutovan i verzija androida je 5.0.2
ako neko moze da mi pomogne kako da stavim miui 7, android verzija 5.1.1 i da je rutovan, bio bih mu do neba zahvalan.

Poslednja izmena:
Auuuu što si nerazuman 😉
A sve ti je lepo rečeno...
Poslednji i najnoviji i najbolji rom je sa xiaomi.eu sajta 5.11.5.
Radi odlično, nema kineske aplikacije, i rootovan je i stock je...
I način kako se ubacuje ti je isto objašnjen...
Više od toga nema...
Ako hoćeš 5.1.1 instaliraj AOSP rom, mada ne preporučujem...

Auuuu što si nerazuman 😉
A sve ti je lepo rečeno...
Poslednji i najnoviji i najbolji rom je sa xiaomi.eu sajta 5.11.5.
Radi odlično, nema kineske aplikacije, i rootovan je i stock je...
I način kako se ubacuje ti je isto objašnjen...
Više od toga nema...
Ako hoćeš 5.1.1 instaliraj AOSP rom, mada ne preporučujem...

Ako moze odgovor ne kapiram sta znace ovi weekly updates i stabilni? posto vidim ispod Xiaomi Redmi Note 2/Prime (hermes) installation:

Install our ROM via TWRP

Koji se instaira preko TWRP a koji samo prebacivanjem u storage?

Koliko sam shvatio ovaj sto si ti stavio je weekly...kada se udje da se skine ima 15 istih verzija 5.11.5_v7-5.0 ili 7.4.4 samo sa drugim imenima ( hermes, armani, dior , ferrar itd. ) na sta se to odnosi?

Poslednja izmena:
Poručio danas sa GearBesta. Sad imam mesec dana da pročitam prethodnih 76 strana ove teme :d

Dwyane Wade, hermes je nas telefon. ne mora preko twrp, moze i preko fabrickog recovery-ja. a mogao bi kao kuruz lepo da procitas temu 🙂

Poručio danas sa GearBesta. Sad imam mesec dana da pročitam prethodnih 76 strana ove teme :d

Eh, treb'o sam da napišem ranije svoj plan. Jel si uhvatio bar $165.99 cenu? Ok je GB, stizalo mi je od njih, al' nešto su mi sumnjivi za veće stvari. Ja ću da naručim da banggood.com, čini mi se da su ozbiljniji, a nemaju onaj glupi tekst kao GB gde praktično zabranjuju da uradiš čak i zvaničan update softvera. Na BG uz kupon Xmas06 je čak i $0.20 jeftiniji. :d Mogao bi da ga uzmem i za $160 sa DX-a uz neki kupon, al' oni mi deluju kao noob-ovi za telefone, ko zna šta može da im uvali dobavljač...

ps. Naravno, pričam za 32GB/2.2GHz verziju.

Добар је ГБ, увек је све прошло глат па и скупље ствари

Eh, treb'o sam da napišem ranije svoj plan. Jel si uhvatio bar $165.99 cenu? Ok je GB, stizalo mi je od njih, al' nešto su mi sumnjivi za veće stvari. Ja ću da naručim da banggood.com, čini mi se da su ozbiljniji, a nemaju onaj glupi tekst kao GB gde praktično zabranjuju da uradiš čak i zvaničan update softvera. Na BG uz kupon Xmas06 je čak i $0.20 jeftiniji. :d Mogao bi da ga uzmem i za $160 sa DX-a uz neki kupon, al' oni mi deluju kao noob-ovi za telefone, ko zna šta može da im uvali dobavljač...

ps. Naravno, pričam za 32GB/2.2GHz verziju.

Ne, uzeo sam 16GB verziju za punu cenu od 146$ jer su mi kuponi od 5$ istekli pre 3 dana. Sa tempered glass, silikonski case i "Shipping insurance" je izašlo 154.39$ ali je kurs dolara bezobrazno visok pa je to 18000 dinara.

Prvi put sam poručio sa GB. Preko Banggood sam uzeo sat i Doogee X5 i imam sve hvale za njih. Pakuju robu tako da može iz aviona da ispadne, probao sam chat support i radi, brzo šalju robu nakon kupovine...

Poslednja izmena:
stigao rn2 ,sad sledi igranka 🙂
na njemu verzija miui7 5.9.24/beta
sa ovog linka http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/ skidam zadnju verziju 5.11.5
i dalje po upustvu > "Скинеш ром, ставиш га у рут телефона, применујеш у update.zip, рестартујеш у (Mi)recovery, install zip, clear cache, пожељно или обавезно
factory reset и то је то. " ?
samo da budem siguran(imam onu tdd verziju)

Nakon sto ubacis fajl u rut telefona ne moras restart nego mozes settings pa about phone, system updates, i onda na tri tackice i choose update package. Uradi clear cache i wipe data.

Poslednja izmena:
Jel uz telefon ide uvek US punjač? Jel dobio neko sa EU punjačem, ne US+adapter?

Nazad
Vrh Dno