Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
ajmo ovako imate nepotrebnih komandi u bat-u, kao prvo
--opencl ova komanda je visak, jer -F odredjuje da li je opencl ili cuda engine
--cl-ms-per-batch 0 ,kad je ovde nula onda ima efekat --cl-global-work 16384 , jer je onda iskljucno automatsko dodeljivanje ove vrednosti, ali miner radi odlicno i bez ovog parametra (automatika odradjuje posao)
najbolje radi tzv zadnji miner onaj sa oznakom new2 ima ga na cryptoblog site-u
eto toliko inace te vrednosti o kolicini coina na 100 mh variraju i trenutno se krecu od 4.4-5.1 coina na 100 mh (najcesce oko 4.8 eth)

ajmo ovako imate nepotrebnih komandi u bat-u, kao prvo
--opencl ova komanda je visak, jer -F odredjuje da li je opencl ili cuda engine
--cl-ms-per-batch 0 ,kad je ovde nula onda ima efekat --cl-global-work 16384 , jer je onda iskljucno automatsko dodeljivanje ove vrednosti, ali miner radi odlicno i bez ovog parametra (automatika odradjuje posao)
najbolje radi tzv zadnji miner onaj sa oznakom new2 ima ga na cryptoblog site-u
eto toliko inace te vrednosti o kolicini coina na 100 mh variraju i trenutno se krecu od 4.4-5.1 coina na 100 mh (najcesce oko 4.8 eth)

Ovo je realnost - oko 4.8 eth/100mhs a naucna fantastika od 5.65 na 100mhs je ipak na drugom forumu.....

Poslednja izmena:
Kod mene je trenutno u rasponu od 9,2 do 9,8 eth / 170 mhs, tj 0,054 eth / mhs, kopam preko proxyja na coinotronu

Moze li neko da postavi opet onaj miner, nema ga na linku, ne znam zasto?

Javljam nocas rezultate ali ovo sto sam podesio radi kao DOXA po mojim procenama preko 5.5 eth na 100mh... sta sam ja RADIO MESEC DANA !!!
Hvala svima na pomoci.

Evo da prijavim...otisao sam na coinotron na stratum i kopam 5.66 coina dnevno na PPLNS sa onim istim mojim minerom na 100 MH. Znaci malo jace nego ovamo tipa 0.1-0.5 etha dnevno za 100 MH...jos provizija je ovamo 1% tako da ce biti i bolje cini mi se. Na suprnovi je nesto jaca provizija, ako ne gresim?!

ali kako si podesi stratum na coinotron???

Skini mining_proxy.exe i strpaj ga u folder zajedno sa .bat (mining_proxy.exe -o coinotron.com -p 3344 ) koji ćeš napraviti za njegovo pokretanje...nakon proxy-ja pokreneš miner sa svojim .bat samo umesto "coinotron" stavi svoju local_IP:8332
(ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F htt p://127.0.0.1:8332/workername:workerpassword )

Poslednja izmena:
hvala u svakom slucaju, snaso sam se, imalo na ctronu u HELP sekciji...

nadam se da sam ja to dobro uradio...pokrenuo sam minin_proxy.exe (po uputstvu znaci samo to), on se automatski kaci na coinotron, moze i ovako kao ti karanoviczu sa mining_proxy.exe -o coinotron.com -p 3344. Pokrenuo sam dakle mining.exe i posle njega minera stim da mi je linija u .batu od eth-a sada ovakva

Kod:
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8332//usernameminer:passminer --cl-global-work 16384 --cl-local-work 128 --cl-ms-per-batch 0 --opencl
Otvorena su mi znaci dva prozora konstantno, jedan od minera i jedan od proxyja

Ono sto je razlika u odnosu kada nije stratum je to sto prozor od bata sada puno brze menja linije (da se tako laicki izrazim) i brzine se krecu od 92-122 mh za 4x280x. Takodje u drugom proxy prozoru mi je neki info proxy client i warning proxy getwork listener ali su obe true i pokazuju diff koji se menja. E sada ja se nadam da je to sve ok :)

Meni je brzina +-10% miner/coinotron ali ne brigam za to jer coinotron bas sporo menja hrate display tako da nije nikako referentan.

Poslednja izmena:
Napisi sta si radio
Kopiraj @stormov bat sa prethodnih stranica i udri, 3% dajes i sve ti placaju sem orfana.
samo udri... ,)
;)
Ne treba ti, ume da pravi problem.
Pitanje za rudare na coinotronu, koliko i da li vam pokazuje razliku na coinotronu u odnosu na miner?
Meni se krece 10% +-

Za sve...
Imate i aplikaciju za Android lepo radi...
88b3f63a93df41c4157f3ff911efcbc2.jpg

pustio 2 riga preko stratuma na jednom rigu i za sa vidim da se penje hash na coinotronu, videcemo kako se ponasa sad

od realne snage ctron pokazuje -10%...

Ne znam za vas ali meni malwarebytes prijavljuje malware za taj zadnje okaceni miner. Sa starim to nije radio.

Meni ga je davnih dana obrisao :)

Jok na glavnom racunaru ;)

Nazad
Vrh Dno