Šta je novo?
Very positive... a opisi u fazonu, malo je budjavo napucavanje, grafika nije bog zna sta ali brale sto leti na mojoj grafickoj
Ha,ha kakav car!To nikada nisam mogao da shvatim,ljudi trose ogromne kolicine novca za hardver i kojekakve pinkle samo da bi napisali kao ovaj lik sa steama da mu igra "leti"!To sto danasnje igre skoro nista ne vrede,to nema veze,vazno je da ona "leti"!Pa j... sunce dali su ti ljudi normalni?
Cak radi i Pip-Boy aplikacija na DRM free verziji ako nekoga zanima,glupost,ali mozda neko voli!

Poslednja izmena:
Meni je najjače kako dosta igrača uopšte ne uzima u obzir to kako igra izgleda. "LOL IGRA MI LETI SA KONFOM KOJA JEDE MALU DECU NZNM ŠTA KUKATE IDITE KUPTE KONZU AKO NEATE PARA ZA KOMP LOL PC MASTER RACE" a koga zabole što igra izgleda kao nešo sa sredine prethodne generacije konzola, dok neka druga igra u istom žanru izgleda daleko bolje, i radi daleko bolje na konfama na kojoj se ova vuče.:D Ne mislim sada specifično na FO 4 btw.

Gledam malo testove i benchmarke na razlicitim konfiguracijama, i ponovo besmislena zahtevnost.

U najblazem smislu te reci :) Iskreno cekao sam ovaj naslov da bih ga odigrao i kao u prethodnim delovima uzivao najvise u prici, jer grafika mi i nije toliko bitna. Kako stvari trenutno stoje ozbiljan upgrade ce mi trebati za ovaj naslov,a mislio sam da ce biti samo bolja graficka dovoljna.

U najblazem smislu te reci :) Iskreno cekao sam ovaj naslov da bih ga odigrao i kao u prethodnim delovima uzivao najvise u prici, jer grafika mi i nije toliko bitna. Kako stvari trenutno stoje ozbiljan upgrade ce mi trebati za ovaj naslov,a mislio sam da ce biti samo bolja graficka dovoljna.

Zapravo ti samo bolja graficka i treba, sve ostalo je i vise nego ok. R9 380, GTX960, R9 280X, GTX960...sta god.

Poslednja izmena:
Da bi imao PS4 iskustvo, dovoljna je 750ti.

7gcVw9D.jpg

:laugh:

Oni su bogovi. Svi glitchevi ovog sveta su nista u poredjenju sa ovom reciklazom. Ko sad sme da kaze da ovo nije Skajrim s puske?

Sta ste mislili, da Beth. moze da napravi dobru igru? E decice, decice, mnogo ste naivni.

pogledaj clipboard sa leve strane pred kraj kad ispravlja ruke... kao da drzi neki stit ili sta vec...

Drugari, jel imao neko ovakav problem pri pokretanju igre ?

Untitled.png

haha, extra mi je sto si ga stavio na tablet i isti naslonio na monitor :D

Ako neko bude bio u prilici da testira sa slabijim CPU i grafom tipa 960 GTX neka javi rezultate :)

jeftinije da se kupi kod nas hard copy nego da se uzme na steamu...

Evo i ja ga skidoh upravo pa da i ja vidim o cemu se ovde radi :) Inace nikad nisam bio fan fransize, probao sam trojku, bila mi je mnooogoo siva i tmurna pa je nisam ni presao. Sem toga nista, evo sad FO4.

Igra uopšte ne izgleda loše, a oni zvanični sistemski zahtevi su se (opet) pokazali kao prenaduvani.

Evo i ja ga skidoh upravo pa da i ja vidim o cemu se ovde radi :) Inace nikad nisam bio fan fransize, probao sam trojku, bila mi je mnooogoo siva i tmurna pa je nisam ni presao. Sem toga nista, evo sad FO4.
Odakle skidas? kod mene sporo do zla boga...:D

Ako neko bude bio u prilici da testira sa slabijim CPU i grafom tipa 960 GTX neka javi rezultate :)
igra mi je stavila setovanja na ultra postavke!Mada nisam bio bas odusevljen sa fps-om!Kretao se uglavnom oko 40,ali znao je da padne i na 33,34!Sada sam stavio na high i uglavnom je izmedju 50 i 60,lepo klizi!

@bro82

Takođe, igra postavila na ultra (fullhd), ali smanjih na high. Komp iz potpisa.

Screen-ovi dok je je ultra bila setovana, mada neke razlike i nema (nisam primetio).

igra je super optimizovana radi exstra na mojoj konfi

Vrh Dno