Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sada je sigurno da je naruceno jos 13 epizoda, postoje neke naznake da ce biti jos, ali veoma je verovatno da ce to biti poslednja sezona...

A mene u mom okruženju jedan "prijatelj" pravi na *****a, što pratim 6 serija... Kaže " ti nisi normalan, pa kako se prešaltaš sa radnje na radnju?" ... Šta reći čoveku???
Meni to nije problem, to se zove "memory compartmentalization" 😀 To kad savladas, onda nema frke! 😀
Offtopic : Odgledao Ant-Man, meni je extra, prilično različit od uobičajenih super heroja, valjala bi serija sa njim...

TWD ne sme da se gleda tako. Istrpi se do kraja polusezone/sezone, pa sve u jedan vikend.

Jel ste videli novi Fear the Walking Dead: Flight 462? 😀

Zaista je dobar Flash i lepo napreduje prica, a Shantel je jednostavno prelepa

b6d4ed42a82f389a07b4989592a0e285.jpg

Daska. 😀

Ništa spec...

ko odoli tim ocima nije covek,jos je prvi put vidim.

TWD pokid'o.

Jedino sto je preterano ravna ali fina je, vidjao sam je u jos nekoj seriji ali ne mogu da se setim koja beše...

Ljudi nije sve u sisama 🙂 prelepa je 🙂
Bila je i u Final Destination.

Ona prethodna epizoda TWD sa Morganom i kozom je umetnost, akcioni triler, za ovu petu epizodu. Jedva sam cekao da se zavrsi.

verujem da ce konacno da uozbilje arc nemezisa,malo ih je uprpio onaj pad rejtinga,a i da se ne lazemo bili su neozbiljni po tom pitanju jos od dejvida.kanibale su propustili da razrade mada je to imalo potencijala.

Ma nek je ziv i zdrav.

Auuuu kakva epizoda Flash.
Kaksu exstra odradili ZOOM-a za svaku pohvalu.Po meni medju najboljim epizodama do sad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno