Šta je novo?

Microsoft Lumia 640 , 640XL

Kakav je ta mat crna , vidim da se razlikuje od ove na lumia 630 . Može neko da uporedi kvalitet plastike između lumie 630 I 640 , ako je koristio oba.

Zapravo ja imam L630 i L640 XL i obe su mat crne. Iskreno iste su. Jedino je na L640 XL jača plastika, deluje mi deblja malo ali su obe prilično klizave i ako su mat.
Na oba telefona nosim silikonsku zaštitu za poklopac.

Hvala na odgovorima . Verovatno naručim i neku masku u boji. Ja kada sam uzimao za lumia 630 u promobi maske su bile mat . Zelena je bila mat. Ne znam sada za 640 da li su im ove u boji sve sjajne. Ako postoji plava mat odmah uzimam.

Hvala na odgovorima . Verovatno naručim i neku masku u boji. Ja kada sam uzimao za lumia 630 u promobi maske su bile mat . Zelena je bila mat. Ne znam sada za 640 da li su im ove u boji sve sjajne. Ako postoji plava mat odmah uzimam.

Zapravo kolege su uzele belu, glossy tipa. Čini se kvalitetnije od mat. Nekako ne klizi u ruci, brzo se zalepi za ruke zbog vlage ruku. Možda je to samo moj osećaj ne znam, vidi na netu.
I crna je najružnija, ja sam se zaleteo, plava i bela su vrhunske.

Nikad nisam video uživo plavu glossy . Inače volim plavu boju , samo ne znam koliko to blješti.

Gde može da se kupi original plava za 640 XL. ja sam kupio jednu preko kupujem-prodajem i pravi je užas.

1200 u promobi košta .

Od koliko je punjač za 640 ?

Poslednja izmena:
hram mobile shop na vracaru,vidim da je tu najjeftijija lumia 640 dual,daju 24 mes garanciju i cak na 6 rate,jel ko imao iskustva sa njima? jel su ok :)

Drajver
Pre par dana nešto me spopalo da instaliram skoro sva ažuriranja za Windows 7, posle verovatno bar godinu dana, ako ne i dve.
Posle toga mi je Windows konačno instalirao drajvere kada sam priključio telefon, samo što ga je prijavio kao "WinUsb". U eksploreru i dalje normalno piše Windows Phone, kao i ranije.
Eto, možda pomogne nekome. Inače, u spisku ažuriranja, mislim da je bila baš jedna stavka koja se ticala winusb uređaja, na listi opcionih.

Naručio sam sam sa Aliexpress-a zelenu i žutu masku za L640, navodno sa MS logom... Javljam utiske kad stigne paket...

Bilo je i meni čudno al na slici stoje pored plave, crne, bele i narandžaste pa deluju isto... Kineska posla... :-D

Po meni i bolje izgleda bez njega. Sasvim dovoljno je napred da piše.

Cyan mat izgleda super .

Ima, piše u opisu a oni na slikama nikad ne stave da ne bi bilo problema...

Kakva je situacija sa punjačima? Uzeo sam ženi 640 lte ali je došao sa punjačem sa , bar za nas raspored u stanu , kratkim kablom.
Jel ima po BG da se kupi neki sa dužim kablom i mora li da bude baš određen punjač tj. Nokia/ms ?

Kakva je situacija sa punjačima? Uzeo sam ženi 640 lte ali je došao sa punjačem sa , bar za nas raspored u stanu , kratkim kablom.
Jel ima po BG da se kupi neki sa dužim kablom i mora li da bude baš određen punjač tj. Nokia/ms ?

U principu ne moraš Nokia/MCSFT punjač ali bitno je da je za tvoju bateriju punjač, sa istim brojem mAh.

Primetio sam danas da mi se bas zagrejao telefon u donjem desnom uglu, ugasio sam net, i ohladio se za minut, dva i vise se nije grejao. Sta moze da bude? L640.

Lumie su poznate po grejanju. Recimo L630 se prilično usija u toku razgovora. Na L640 XL nemam tih problema.
Ma to grejanje će dobro doći za hladne dane :d

Treba mi mala pomoc... Frishak sam korisnik Lumie 640 LTE i ne mogu nigde da pronadjem podeshavanje rezolucije kamere... Predpostavljam da je neshto prosto ali se josh najbolje ne snalazim sa Winphone 8.1

Danas mi je ispao telefon, pravo na ekran, sa metar i po, ako ne i vise. Ja rekoh gotovo ode sve u ku***. Medjutim okrenem ga i vidim folija unistena, ma reko sigurno je i ekran. Vise iz ocaja krenuh da skidam foliju da vidim u kom je stanju ekran, kad ono ni ogrebotine. Ja se zaprepastio. Zivela folija! Od sad ide na svaki telefon, iako do sad nisam bio neki ljubitelj. Nego, vidim ima i ono kaljeno staklo za ekrane, jedno tri puta skuplje od folije. Pa reko da pitam vredi li kupiti ga? Kakva su iskustva, kako izgleda na l640? Da li se lepi lakse od folije ili teze? I ako moze neka preporuka za neki dobar silikon. Imam obican teracell i vrlo slabo prijanja na telefon, zato je dobio neke ogrebotinice po masci sad pri padu.

Nazad
Vrh Dno