Šta je novo?

Potrebna pomoc !!!

Ja ne bih rekao da je njemu aplikacija na kartici, aplikacija ima oko 200 i kusur megabajta, ovo je samo nesto sto aplikacija upise na memorijsku....Ovo sto prikazuje da je na sd card je 396kb...

Klikni taj checkbox i onda valjda one tri tačkice i daj mu move to phone.

kada udjem u app pise mi move to sd card

3434.jpg

moguce ovo sto je Kidence rekao... *** vidim ne moze niko da mi pomogne jedino u neki servis sutra da ga odnesem pa da testiraju, mozda je do telefona, pa cu reklamiram telefon nazad..mada sam video da se ljudi zale na ovaj lolipop 5 , moj lg magna sadrzi taj android peticu ... mozda je do toga, da pokusam da se vratim na onaj kitkat ili kako se vec zove...

- sve u svemu hvala svima sto su pokusali da mi pomognu

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam da ces se u nekom servisu usreciti....ali probaj, mada licno sumnjam da ce ti resiti...Njihov odgovor ce biti hard reset verovatno posto to im je resenje za sve probleme....

Cisto sumnjam da ces se u nekom servisu usreciti....ali probaj, mada licno sumnjam da ce ti resiti...Njihov odgovor ce biti hard reset verovatno posto to im je resenje za sve probleme....

zvao sam cak i mts, rekli su mi telefon da odnesem u najblizu filijialu pa kao oni ce da vide, sad ne znam.. sutra je ponedeljak, da li da skoknem do servisa ili do mrs-a... nisam pametan , a da nije zbog ovog lolipopa 5? video sam na strane forume da se zale na njega, vezano za fb

Poslednja izmena:
Jedino ako je LG *****ao, ``izvorni`` LP npr u Nexusu 5, nema tih problema.. Ali probaj kao sto ti pablo rece, da probas da nateras fb i msg da ti budu na internoj memoriji..

Ne verujem da će te i jedan servis ozbiljno shvatiti ako dodješ sa zalbom da ti ne stiže fb poruka, njih to ne zanima, najviše što ćeš dobiti je hard reset, ako fon radi, ne zanima ih ni jedna aplikacija.. Ali kad ti je vec toliko stalo do poruka, odnesi pa vidi..

Jedino ako je LG *****ao, ``izvorni`` LP npr u Nexusu 5, nema tih problema.. Ali probaj kao sto ti pablo rece, da probas da nateras fb i msg da ti budu na internoj memoriji..

probao sam cak i to... sve zivo... poruke mi stizu samo kad je telefon odkljucan, takodje i kad ga zakljucam.. ali kad ga zakljucam da mi posaljes poruku odmah, ili opsle 2,3 sekund , stigne poruka i cuje se zvuk... ako je zakljucan duze od 10 tak minuta, i neko mi pusti poruku... nista se ne desava, ne zvoni obavestenje...

Shvatam, ali mi nikada to nije bilo toliko bitno da lomim glavu, dok stižu sms i pozivi, wapp i viber, meni ok, eto, viber j3 zadnjih dana isto radio, ne pokazuje poruku dok ne udjem u samu app, možda je i ovde isti problem, sačekaj neki update, ili skini stariju verziju, ne znam, ne koristim toliko fejs za poruke, pa me ni ne zanima njihova app i da li dolaze na vreme iskreno..

Ne verujem da će te i jedan servis ozbiljno shvatiti ako dodješ sa zalbom da ti ne stiže fb poruka, njih to ne zanima, najviše što ćeš dobiti je hard reset, ako fon radi, ne zanima ih ni jedna aplikacija.. Ali kad ti je vec toliko stalo do poruka, odnesi pa vidi..

smara to, onda moram fb svakih 10,20 minuta da proveravam da li sam dobio nesto... posto se oboje slazete da ne nosim kod servisera telefon... onda cu sutra ujutru kad ustanem odneti u mts.... i reci im o cemu se radi, pa ce oni proslediti njihovim serviserima... a kazite mi kad mi mts uzme telefon, da li imam prava dobijem neki drugi dok se ne izvrsi provera na mom telefonu ... naravno ne mislim da mi daju sad edz ... ili ajfon 6s ....

Pa odnesi, ali ne nadaj se nekom rešenju velikom.. A za zamenski, neko je dobijao, neko ne, ali se ne sećam ni kod kog operatera, a i davno je to bilo..

Ja ne bih rekao da je njemu aplikacija na kartici, aplikacija ima oko 200 i kusur megabajta, ovo je samo nesto sto aplikacija upise na memorijsku....Ovo sto prikazuje da je na sd card je 396kb...

Kako meni nije ni jedan deo na SD kartici ? Nek pokusa da prebaci sve u internu memoriju.

Kako meni nije ni jedan deo na SD kartici ? Nek pokusa da prebaci sve u internu memoriju.

ali pogledaj gore pa ces videti sliku ,nemam da prebacim u internu memoriju, pise samo move to sd card..., zanimljivo stoji mi kao da je u sd kartici a nije, kad udjem u aplikaciju pise move to sd card

22.jpg

Vidim. A sta se desava kad kliknes checkbox i kliknes te tri tackice u gornjem desnom uglu ?

A što ne odradiš sam hard restart, možda ti to stvarno reši problem...

Jel ti uključen auto sync?

24fe7a2902020853b1c95b6096bf73a4.jpg

Nađi stariju verziju fb, neki apk fajl preko Google pa pokušaj sa tim, kao što ti je već neko predložio... Smejaće ti se u servisu ako se žališ na to..

Jel ti uključen auto sync?

24fe7a2902020853b1c95b6096bf73a4.jpg

nije taj auto sync sam iskljucio, a sto se tice tih check boxova, ne mogu da ih oznacim kad klinken na taj boxic..kutijicu.. udje mi u aplikaciju... u onu gore sto sam okacio sliku.. kada instaliram facebook pise my kao sync contacts.. ja sma preskocio to.. i kad me pita za telefon i to sam preskocio... ali ne kapiram imao sam L fino, letos.. sve sam gasio , sve u pozadini, sync iskljucen.... sve zivo, i stizale su mi poruke kad je telefon zakljucan... zakljucan bude i po sat vremena , kad mi neko nesto posalje zapisti...i dobijem poruku...moj drug ima samsung s3, njemu je sve zivo iskljuceno, cak isto u pise u sd memoriji da mu je tamo fejsbuk i messenger, nije mu ni taj sync ukljucen, al mu uvek stigne poruka kad je zakljucan

Poslednja izmena:
Ukljuci Auto Sync.

Ukljuci Auto Sync.

aj sad cu da ukljucim taj sync , pa cu zakljucati telefon ... i javljam se za 10 tak minuta... da li mi stize poruka iako je zakljucan toliko dugo... inace ja dobijem poruku kad je zakljucan, ali zakljucam ga sad.. i posle 2,3 sekunde testiram , posaljem sebi poruku... ono stigne... a na duze nece.. tipa 10,15 min... sad cu videti sa ovim syncom

Ajde probaj nesto radi testa, probaj da lock screen ugasis...tj.podesi NONE i vidi kako se ponasa kada to uradis....

Ne moraš da se ponavljaš u postovima, nepregledno je. Sad ćemo da uradimo test, ja imam sličan LG sa istim sistemom, sad ću instalirati Messenger pa ću videti kako se ponaša, možda je LG stvarno nešto zeznuo.

Ne moraš da se ponavljaš u postovima, nepregledno je. Sad ćemo da uradimo test, ja imam sličan LG sa istim sistemom, sad ću instalirati Messenger pa ću videti kako se ponaša, možda je LG stvarno nešto zeznuo.

probaj sve, odradi sve, instaliraj, posalji poruku sebi sa fejsa na telefonski fejs, ako imas dupli nalog na fb-u... onda ga iskljuci i posalji opet poruku... stice ti... otvori procitaj poruke, obrisi sve... zakljucaj telefon.. i posle 15 tak minuta opet sebi posalji poruku

Ja sam planirao da ortaka zamolim za 15 minuta da mi nešto pošalje ali ok može i tako :D javljam šta se dešava.

Nemam vise ideja, objasnio sam ti kako funkcionise program u nekom prethodnom postu... Bice da se ta verzija androida i taj model telefona nesto ne slazu sa fb aplikacijom....Ta aplikacija treba da radi kako treba odmah nakon istalacije, bez ikakve gimnastike...ali kao sto vidis nece...***....

Nemam vise ideja, objasnio sam ti kako funkcionise program u nekom prethodnom postu... Bice da se ta verzija androida i taj model telefona nesto ne slazu sa fb aplikacijom....Ta aplikacija treba da radi kako treba odmah nakon istalacije, bez ikakve gimnastike...ali kao sto vidis nece...***....

a znas sta sam nasao pre minut, opcije , display i neki Daydream .... to sam iskljucio, mozda je zbog toga.. kod ortaka na lg mu pise 'sanjarenje" jer mu stoji na srpskom... a taj daydream kako sam razumeo da iskljucuje neke aplikacije.. mozda mi to gasi fejsbuk posle par minuta kad ga zakljucam.... ispraznila mi se baterija , pa cu ponovo testirati, ako opet bude isto, sutra cu do mts-a ... hvala svima sto ste pokusali da pomognete.. dao bih vam reputacije al ne znam kako ide na ovom forumu...

Daydream ti je opcija kada se puni tel da ti na ekranu bude sat ili sta vec podesis..da se ne gasi tokom punjenja....nema veze sa tvojim problemom...

Nazad
Vrh Dno