Šta je novo?

Targo Telekom

Mislim da je to do MTS-a, tj. sajta. I sa drugih mreza cesto nije dostupan, jedna stranica se lepo prikaze, druga nije dostupna i tako u krug...

Pozdrav

Ljudi, jel neko uspeo da otkaže tv i da ostane samo na netu?

Nije. I nece moci dok se nesto pozitivno ne desi sa Tagom. Mozes ili da komplet otkazes uslugu ili da koristis to sto koristis. JEDINO ako je neko u tvom ulazu vec imao neku drugu uslugu koju ti zelis pa da te "prebace" na njega... ali su to samo teoretske sanse.

Pa gde sam ja napisao ko je koliko na forumu jel ti citas moje postove i meni odgovaras ili citas tudje i meni odgovaras, pobrkao si nesto.
Ja lepo komuniciram i preko foruma i tet-a-tet tako da bih to Vama prijatelju preporucio.
Ja sam samo rekao ako ce da ti bude lakse ti placi i pljuj TT ali to nije fer, sto ne raskines ugovor i prekines sa plakanjem i kukanjem ovde i predjes kod nekog ko te ne laze ne ukida kanale itd...

Ajde placi mi na ramenu,cuti ne pricaj,ko si ti da me ucis sta da radim,i ko te tera da citas moje postove. Ajde malo kuliraj i bavi se drugim stvarima, a mene ostavi na miru.

Ljudi, jel neko uspeo da otkaže tv i da ostane samo na netu?

Ja sam jos krajem avgusta bio u Beogradu i potpisao zahtev, ali mi jos nisu iskljucili signal. A ni septembarski racun jos nije stigao.

Ja sam oduvek bio samo na netu kod Targa. E sad dal moze se bilo sta promeni... Meni jos nije stigao racun za septembar!!

Нестала ми гомила канала. А код вас?

Nisam ni ja dobio račun za prošli mesec. Ima li nekih informacija šta se dešava sa njim i kada bi mogao stići?

Poslednja izmena:
Na telefon se ne javljaju vec skoro 6 meseci mozda i vise. A sada i na meil nece da odgovore. Tipa 3 dana cekam odgovor od 2 recenice sta se desava sa racunom za septembar.

Kontam ja stecaj i sve to ali ono da sam rucno pisao racune i radio sve sam za mesec dana bi poslao racune...

Ocigledno niko nije dobio racun. Ja se ne brinem oko toga - kada stigne tada platim. Od dana prispeca uglavom imamo 5-10 dana kao rok za placanje... mada i ako se nekim slucajem zakasni koji dan verujem da ne bio bio problem ;)

Ne mogu da pristupim ONT-u a ne radi mi ni wifi iako net preko kabla sljaka. Ima neko slican problem? Da restartujen ONT? Ako neko ne moze da pristupi na 192.168.1.1 neka javi. Hvala.

Kad se meni tako nesto desavalo, iskljucim ONT iz struje, ukljucim nakon par sekundi i sve proradi. Znam za sve one price oko ruleta sa dobijanjem IP adrese ali nikada nakon gasenja routera iz struje (reseta) nisam imao problem da ponovo dobijem svoju IP adresu odmah...

A meni jos vrlo dobro radi (da ne kazem odlicno pa da ga ureknem) :) I bicu verovatno nespreman kada (daleko bilo) ugase Targo. I dalje se nadam da ce se pronaci neko resenje za Targo...

Zar je moguce da jedino ja brinem sto jos uvek nema racuna?

Ni na meil nisam odgovor dobio xD

A sta da ti odgovore kad ni sami ne znaju. Kad bude, bice, a ako ne bude nece biti :)

Zašto? Pa nisi platio ovaj račun sada, te pare daš uz sledeći račun.

Zar je moguce da jedino ja brinem sto jos uvek nema racuna?

Ni na meil nisam odgovor dobio xD

Evo ja sam pisao i pitao za racun, uvek je isti odgovor, ja hocu da placam ali oni nece pare. Znaci namerno se ubrzava propadanje jedino to tako mogu da shvatim.
Sta cu kad propadnu ne znam, kompletna tel. infrastruktura mi je ocajna pocev od centrale, kabla, zica u zgradi i ne vraca mi sa na to.

Poštovani,
Vaš mail i zahtev su prosleđeni nadležnoj službi.
Vaš TARGO Telekom doo u stečaju

Nemam pojma sta da ti kazem.

Izgleda kao da zele da sto pre propadnu. Ja da sam sam rucno pravio proracune i pisao racune za mesec ipo dana bi poslao svima racune vise nego sigurno.

Ne možemo ni da zamislimo taj haos tamo kada nisu u stanju ni račune da pošalju što im je jedini izvor prihoda. Ludilo :)

otkazano-rociste.jpg

Nazad
Vrh Dno