Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Da li je neko presao sa npr LG G4 na 6s+ model? Zanima me iskustvo sto se baterije tice

Da li oni backup battery case-ovi (Mophie, Spigen i sl.) uticu na prijem signala? U slucaju da se ipak resim da kupim iP6s, zbog baterije kupio bih njih a i za zastitu bi posluzili.

Mislim da kod tih kvalitetnijih ne bi trebalo da ima problema sa signalom. Drugar je kupio neku na aliexpressu i radi mu odlično, mada se ja ne bih zezao sa tim. Ne znam šta @mikenziyu misli o tome, da li je bilo nekih problema za sada zbog korišćenja no name battery case-ova?

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze posto treba da uzmem 6s od lika koji produzava ugovor. Da li na mene utice ako on ne izmiruje racune i te fore , da li mogu da lockuju fon ili tako nesto :D ?

Ma mislio sam cisto da pojacam bateriju, pa onda mislim da je dobro i za zastitu. A nije toliko tanak pa samim tim ne bi trebalo da se ima onaj osecaj da ce ispasti iz ruke. Moj kolega sa posla koristi iP4 sa Mophiem i vidim nema problema sa signalom. Ali sam ipak postavio pitanje vise zbog novijih modela telefona.

Ne. Pa da je tako, pola Srbije bi furalo lockovane telefone :d

Mislim da kod tih kvalitetnijih ne bi trebalo da ima problema sa signalom. Drugar je kupio neku na aliexpressu i radi mu odlično, mada se ja ne bih zezao sa tim. Ne znam šta @mikenziyu misli o tome, da li je bilo nekih problema za sada zbog korišćenja no name battery case-ova?

Nije bilo žalbi na te externe baterije bilo kog proizvođača.

Ne mora da znači. Možda natera proizviđače androida da budu još bolji, ali ne tako što će kao Samsung kopirati iphone, već na neki svoj način. Vidim svi hvale Nexus 6P, a Blackberry Priv je odličan kao koncept, ako bude bio odrađen valjano biće to jedan fantastičan telefon sa potpuno drugom filozofijom u odnosu na iphone.

Momci uzeh 6s , za sada prvi utisci posle 5s da je osetno brzi. Ukratko prezadovoljan !

Pozdrav ajfonasi :)
Pitanjca par imam
Brat putuje u kanadu i usa pa sam rešio da se castim jednim iphonom. Jel ne smeta što dolazi od preko bare? Gde je bolje da uzme u usa ili can? Bira sim free ? Jel postoji tamo povraćaj pdv ? Jel garancija važi ovde ?Ako imate još neki tip bio bih vam zahvalan.

Recite mi koji zemlju drzite za Region? Ja sam cisto probao da stavim US da vidim da li ce se pojaviti News app i pojavila se. Da li uopste da vracam na Srbiju, koliko vidim nista ne gubim, ili sam nesto prevideo?

Pozdrav

Pitanjca par imam
Brat putuje u kanadu i usa pa sam rešio da se castim jednim iphonom. Jel ne smeta što dolazi od preko bare? Gde je bolje da uzme u usa ili can? Bira sim free ? Jel postoji tamo povraćaj pdv ? Jel garancija važi ovde ?Ako imate još neki tip bio bih vam zahvalan.

Važi garancija.

To treba pitati kod ovlascenih servisa. Bilo je ranije da RATEL nije izdao dozvole za uređaje iz USA pa prakticno nisu mogli da se zamene kod nas.
Inače, nema u USA PDV.

Za region ne gubis nista... ako zelis da imas na cirilici datume idi na advanced iskljuci auto i podesi jezik na srpski...

Sto se tice garancije, meni su u macoli prihvatili, ali mikenziyu kaze da u iStyle ne prihvataju iz USA, Singapur, Hong Kong, Australije... nije doduse odgovorio za Apple Care...

i da, za USA, nemas PDV ali imas sales tax koji se dodaje na cenu, varira od drzave do drzave i po pravilu svi to zaborave kad gledaju cenu sa sajta pa bude kukanja :d

Pitanjca par imam

Ne smeta,
U USA je 16GB model oko 640E po kursu 0.92
u CA je 16GB model oko 630E po kursu 0.70
U apple store-u su svi sim free ako ih placa odmah
Postoji povracaj ali ga nije lako vratiti (kao u EU npr.)
Vazi, osim ako dodje do zamene uredjaja, pa zato treba gadjati international model, tj bilo koji osim at&t.

Pihh bre ja bas uzeo AT&T...

Minhen ti je najbliza destinacija za eventualnu reklamaciju...

Nema vise nista pametno sto se tice srpski/americki region...

Ali isto tako treba uzeti u obzir prilikom kupovine da mozete da kupite uredjaj preko ebay/amazon bez sales tax + su gotovo uvek dostupni bolji dealovi online nego u Apple radnji...

:wave:

Primetio sam da imam malo lufta na home dugmetu. Znaci pre nego sto pritisnem dugme na mali dodir cuje se pucketanje i mali luft. Koristim 6s nekih 20 dana. Dal je moguce da se za tako kratko vreme pojavio luft. Sve radi kako treba ali ipak nervira.

Poslednja izmena:
Onda nisu ispravili problem sestice.

Primetio sam da imam malo lufta na home dugmetu. Znaci pre nego sto pritisnem dugme na mali dodir cuje se pucketanje i mali luft. Koristim 6s nekih 20 dana. Dal je moguce da se za tako kratko vreme pojavio luft. Sve radi kako treba ali ipak nervira.

Isti problem kod mene na iPh 6 sto je bio. Sv ce gori biti, moras ga nositi na otvaranje i zatezanje (smor je jer se mira otvarati novi telefon).

Ma ne pada mi na pamet da nosim i otvaram. Ne mogu da se smaram sa tim.

Vrh Dno