Ne. Pa da je tako, pola Srbije bi furalo lockovane telefone :d
Mislim da kod tih kvalitetnijih ne bi trebalo da ima problema sa signalom. Drugar je kupio neku na aliexpressu i radi mu odlično, mada se ja ne bih zezao sa tim. Ne znam šta @mikenziyu misli o tome, da li je bilo nekih problema za sada zbog korišćenja no name battery case-ova?
Pozdrav ajfonasi
Pitanjca par imam
Brat putuje u kanadu i usa pa sam rešio da se castim jednim iphonom. Jel ne smeta što dolazi od preko bare? Gde je bolje da uzme u usa ili can? Bira sim free ? Jel postoji tamo povraćaj pdv ? Jel garancija važi ovde ?Ako imate još neki tip bio bih vam zahvalan.
Pozdrav ajfonasi
Pitanjca par imam
Brat putuje u kanadu i usa pa sam rešio da se castim jednim iphonom. Jel ne smeta što dolazi od preko bare? Gde je bolje da uzme u usa ili can? Bira sim free ? Jel postoji tamo povraćaj pdv ? Jel garancija važi ovde ?Ako imate još neki tip bio bih vam zahvalan.
+ kalendar pokazuje američke praznike, ništa više nisam primetioZa region ne gubis nista... ako zelis da imas na cirilici datume idi na advanced iskljuci auto i podesi jezik na srpski...
Ako hoćeš da važi garancija za iPhone 6 moraš da kupiš model A1586, za iPhone 6S, model je A1687. Za 6+ je A1524, a 6S+ A1688 mislim.
Spisak podržanih uredjaja možete pogledati ovde
http://registar.ratel.rs/cyr/reg214...potvrde=&datumIzdavanja=&datumVazenja=&page=2
Primetio sam da imam malo lufta na home dugmetu. Znaci pre nego sto pritisnem dugme na mali dodir cuje se pucketanje i mali luft. Koristim 6s nekih 20 dana. Dal je moguce da se za tako kratko vreme pojavio luft. Sve radi kako treba ali ipak nervira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari