Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

odlican je ovaj rom. ostaje na telefonu do daljnjeg. cackao sam sve i svasta i sad reflashovao ponovo za normalno koriscenje.

ovaj lik sto je napravio rom kaze da je izvukao 6 h 10 min. sot. ja kazem bullshit! mozda ako je imao akumulator na ledjima -.-
Extra..Ovo mi je bas bitno,jer mi MIUI bas nesto ne odgovara.

ja sam se samo plasio da nece da mi prepozna ljude u dialeru, tj. da napise samo broj. medjutim radi perfektno. sve sto sam probao jednostavno radi, ne znam sta bi moglo biti problem...

keeper

Jel ima neki razlog da ne naručim ovaj fon narednih dana? Tipa pojavilo se nešto bolje za te pare u međuvremenu ili je najavljeno da će izaći pre NG i sl.

najavljeno je da ce izaci isto ovo samo "metalno" unibody kuciste.

ako volis isto to samo skuplje i da nemas mogucnost da instaliras razne romove mozes da cekas i "metalni" meizu sa yunos operativnim sistemom.

btw aosp kida na rn2. ko bese napisa da nece da radi kako treba?

Moj licno misljenje:
Ja ne menjam cesto telefone i gledam da kupiti telefon koji cu koristiti dve godine,par meseci pratim ovu temu i nisam primetio da ljudi koji ga koriste imaju neke probleme i da tel ima neke mane za sada,sebe smatram negde izmedju prosecnog i zahtevnog korisnika tesko se odlucujem ali definitivno sam ga narucio prije par dana,jos sam ga adresirao da ide u CG na drugarovu adresu i platio ga ravno 133evra...

moj mnogo slabo drzi bateriju. 2 sata sot ja sam srecan. ali tih dva sata je przen na max osvetljenju i konstantno 3g, internet radio i browsing. i kad je ekran ugasen radi internet radio preko 3g.

meni je isti, tj. nikakav.

lik koji je napravio ovaj aosp koji ja koristim je rekao da je njemu sot 6h bio. verovatno je to bilo min osvetljenje, downclockovan procesor, deepsleep aplikacija i kombinacija wifi / offline... ili je nosio akumulator na ledjima...

Xaxa...meni je bitno da pregura od ujutro do uvece da se ne vucem sa kablovima,punjacima,powerbankom...i isto mi je mnogo bitan aosp da radi dobro...
Da nije nesto do tvoje baterije jer je dva sata bas ono malo sta god da mu radis😉

moguce da mi je stigla falicna baterija... porucicu novu. ja power bank svakako nosim sa sobom, ali ne svidja mi se da mi bude obavezna upotreba, ideja je bila da sluzi za ne daj boze...

ja sam zadovoljan sa ovim aosp-om. procitaj sve na xda, pa odluci sta ti je bolje. ovo za sad mi je ok, ali od ove tacke moze samo na bolje da ide...

Ma kakav unibody, baš mi se sviđa što je multibody! :d

Tih 133€ ($145) je pretpostavljam za 16GB/2.0GHz verziju? Ja gledam 32GB/2.2GHz i tu su negde oko $175. Jel ima neka preporuka gde naručiti i kakav dil/kupon ima smisla čekati? Al' samo na sajtovima sa PayPal-om, ne mogu da se smaram sa Kinezima bez PP za ovakve stvari. Dakle Aliexpress otpada.

Ја сам на свим породичним Самсунг уређајима испробавао све ромове а најчешће остајао на ЦМ али сам сада презадовољан МИУИ седмицом и флуидношћу и изгледом. Један од разлога куповине овог телефона је био и он. Некако ми АОСП после њега изгледа ретро и прешао бих на њега једино ако би значајно повећао СоТ у односу на МИУИ

@ed Verovatno i nije nego zavisi od upotrebe telefona. Smanji se osvetljenje, ugasi sinhronizacija i lokacija, ne pali se nikakav net i eto 6 sati sota. Ali to vise nije smartphone. I za moj telefon ljudi su izvlacili po 7 sati a ja ako predjem 3.5 ja sam srecan.

Meni je osvjetljenje na pola sinhronizacija samo wifi i nwt uvijek upaljen i to mi je 4 ipo sata sot na ovom telefonu.

moj mnogo slabo drzi bateriju. 2 sata sot ja sam srecan. ali tih dva sata je przen na max osvetljenju i konstantno 3g, internet radio i browsing. i kad je ekran ugasen radi internet radio preko 3g.
Реално, са таквом употребом би ретко који телефон издржао много дуже

najavljeno je da ce izaci isto ovo samo "metalno" unibody kuciste.

ako volis isto to samo skuplje i da nemas mogucnost da instaliras razne romove mozes da cekas i "metalni" meizu sa yunos operativnim sistemom.

btw aosp kida na rn2. ko bese napisa da nece da radi kako treba?

Pitanjce, gledam na xda screenshot-ove tog aosp-a za rn2, pa mi to malo krupno sve, ima li u podešavanjima mogućnost promjene DPI-a...ti ćeš to za sekund provjeriti da ja ne burlam po temi na xda... 😀 ...mada, možda je to i do mene, trenutno sam na blisspop-u (LGG2) i podesio 384 DPI 😀

Inače, i ja naručih prije par dana rn2, pa u isčekivanju malo proučavam iskustva...

Poslednja izmena:
nisam gledao, meni je dpi isti kao na miui, i ne smeta mi. samo sam font stavio na sitniji. mislim da nema podesavanja, moze sigurno preko build.prop da se menja.

ppgledajte samo koliko kosta isti ovakav telefon kod telenora. 62000 sa pretplatom od 1000 dinara mesecno pod ugovorom od dve godine.

Zna neko na koliko se spuste cpu/gpu sa onim balanced settingom ? Obicno to koristim i sve je smooth jedino kada igram nesto stavim na performance tada se telefon usije ko ringla i baterija se bukvalno topi ali igre lete xd Npr MK X stvarno lepo izgleda i skroz je smooth.

dok cekam rn2 da dodje sa carine,trebam preporuku za hdmi kabal.gledam da uzmem sa aliexpresa.
imam hdmi-hdmi tv kabal tako da moze i adapter.
MHL to HDMI Adapter jel to radi kod naseg fona?

Jeli neko instalirao ovaj novi rom 5.11.1 sa xiaomi.eu,ovo da se instalira,samo da se skine,ubaci na tel,i preko recovery-a ili preko ove aplikacije updater?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno