Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam jedan deo ltc-a spremio za 5$, ali videćemo još... možda opet bude preleteo i 7+.

Ne znam ni da li je za poređenje sa onim od letos, tamo je ipak dogurao do 0.03

Poslednja izmena:
ja sam sinoc poslusao genijalcina, prodao sam 30 btc kad je krenulo da pada na 393 i 394. Pomislih covek pogodi. Ali sada vidim da je obican šašagan i šarlatan i da to sto prica nema veze.

To je receno 100x do sad. Covek voli da piskara po podforumu kriptovalute,al slabo nesto ubada-maltene nikad. Uostalom, niti je krupan igrac pa da zna trendove jer utice na njih niti ima neke insajd informacije-samo njegovo licno (pesimisticko uglavnom) misljenje.

Pre neku stranu rece da ce na 330-340 max btc, a evo ga na 440. Ja ga stavio na ignore malocas, da se ne zaglupljujem citajuci svasta.

Poslednja izmena:
Dole sa genijalcinom :p

Ja sam napisao, pored toga da je nezahvalno prognozirati volatilne stvarcice :), da se nesto sprema, a prema najnovijim podacima od 3.11. to NESTO deluje ozbiljnije ali ne izgleda kao da ubrzava (utice na) rast sa kraja avgusta. Lici na promenu odsecka, tacnije, nagli pad pa ponovo rast, ali to se (jos uvek) ne ostvaruje.

Ocekujem neku korekciju ne bi trebao stamp preko 500 kao da ne postoji, u konacnici mozda nece hiljadu preci, ali ovo mi izgleda tek da se zahuktalo.
Mozda ce biti trzaja sad na 500 (bitstamp), ali nadam se da ce proguliti.

Ide ovo jos gore, tek se zalece. Ucutao se prorok, ne izlazi mi crnilo, garant juri pare da se vadi. Ko je prodao sad mu je zao a tek ce da place ;)

Najlogicnije. Sto kažu u nekoj seriji 'Uvek prati trag novca' :)

zato ja i kontam, zadnja aukcija je isla na oko 600$ sa cenom cini mi se...tu su negde i pikovi :)

Prva da, druga ne...Sitne su to pare da bi se FBI i ostali bavili time...S obzirom na njihove godisnje budzete, ceo crypto svet (po kapitalizaciji) bi im bio dovoljan za par dana...a ne par desetina hiljada BTC-a...To im ni mesecne telefonske racune ne pokriva :)

i presli smo 502$ stamp :)

Probilo je ali ne odrzava se sjurilo se ka 490, mada kao sto i vecina misli ide ovo jos gore, da li je razlog ta aukcija ili kineska politika "jednog djeteta" ne znam :d
Kinezi sad mogu pravit dvoje djece ljudi hoce da se obezbjedi malo digli cjenu da se obezbjede djeca :d

Mi letimo u nebo, mi znamo svoj put,
mi odlazimo tamo, gde cveta limun zut..... :d

Prva da, druga ne...Sitne su to pare da bi se FBI i ostali bavili time...S obzirom na njihove godisnje budzete, ceo crypto svet (po kapitalizaciji) bi im bio dovoljan za par dana...a ne par desetina hiljada BTC-a...To im ni mesecne telefonske racune ne pokriva :)
Tim bolje...iako nisu ni oni alergicni na pare narocito u ovom svetu gde se moze uzeti dobar kes. U praksi ako barataju sa tolikim budzwtom lako im je pumpati ovo sve, teoretski naravno :)

ja sam sad u fazi da rasprodajem rudnik. :)

i onih 410, i dalje mislim da je to. sve preko toga je premija. btc ne diram vise, malo sam uleteo u shitove, ali i to sada polako zatvaram.

Poslednja izmena:
Jos jedna jedna otimacina ko da sam znao kazem nece bas tako lako preko 500$ bitstamp, probilo je ali odma dole, kina se drzi naredni let do 550$ vjerovatno do kraja dana!

Ja sam zakasnio da uletim u tu sutku izmedju 500 i 470 :D a vjerovatno bih izasao placuci tako da i bolje da nisam uletao :)

ja sam sad u fazi da rasprodajem rudnik. :)

i onih 410, i dalje mislim da je to. sve preko toga je premija. btc ne diram vise, malo sam uleteo u shitove, ali i to sada polako zatvaram.

Prerano si ti izasao...Sada je tek 38% fibb u odnosu na prosli balon...I tacno na 38% je doslo do korekcije.

Poslednja izmena:
Verovatno krece veceras. Bice otimacine koliko hoces. Nagli skok i posle toga pad, svako ko proda bice mu zao jer posle toga ide novi skok. Za sada mi ovo jako lepo izgleda, ima perspektivu ;)

Svi imamo svoj plan i sami odlucujemo sad genijalac ceka 150 a mi 4 cifre pa svi zajedno cekamo 150$ :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno