A mani forumase kojima je cilj zivota da postave 6-7 sati sota.Bilo je i boljih rezultata, ai gorih. Sta vi ocekujete? 5 sot za dan i po. Iskreno mislio sam da ce biti mnogo gore. Doze cini cuda u stand by modu, 0-1% za 10 sati.
15 telefona...Nego, uz sve komentare na cenu i karakteristike 5X, ceo kontingent koji je stigao u Telenor (ne znam o kojoj količini se radi) je rezervisan za 1 dan.
Ja danas pitao u centru ns-a radnici nemaju pojma za 5x. Nece ga verovatno ni imati u poslovnicama izlozenog.15 telefona...![]()
To je ono što raja želi i ne vidim razlog da se ide protiv te struje. Nije ovo Amerika pa da ti je tržište toliko veliko, da svaka niša može da ti donese zaradu.Pa to nabavljaju čisto za reklamu. Isto kao druge ''manje" popularne uređaje... Baš njih briga za nexus, važno da imaju jabuku u ponudi...
Daleko smo mi od toga da jabuka donosi neku preveliku zaradu, i da cini veliki udeo u prodaji.
I to ide u krivom smjeru. Neki mi se zale od djece da nisu popularni u drustvu jer ne nose najbolje telefone. Niko se vise ne lozi na pamet, znanje, sposobnost za nesto i druge stvari. [emoji122] Ljudi postali ograniceni ko balkon, nemas sta progovoriti sa njim. Ali dobro to je druga, a i duga prica.Detetu baš trebaju takvi telefoni, napaćeni seljoberski roditelji leče komplekse.
Nije samo u BG-u tako. I kod mene, Krusevac, klinkice nose sestice odavnooo. Ipak nisi u fazonu ako nemas ajfon.Ispada tako.. I ja sam sokiran. Najkriminalnije sto ih deca sve vise furaju. 13,14god i udri ip6
Samo cu ti reci da u poslovicama mts,telenora u centru i u trznim centrima 50% izlozenih mobova su ip.
Verujem da idu kao ludi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari