- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
![]()
5 bambija ko pogodi kako se ovaj pattern zove.
target mu je na oko ~97 $.

hmmmmm
![]()
5 bambija ko pogodi kako se ovaj pattern zove.
target mu je na oko ~97 $.
al ce i od pada da se naprave masne pare.
ovo ako sad ne padne 25 % nista nismo uradili. samo strpljivo sad da vidimo da li ce jos malo cugne na gore, da zauzmemo bolje pozicije.
prvi fibo je na oko 330
prvi fibo je na oko 330
Ooo La druze, kako je?Gde ste momci, sta se radi?
Drago mi je da je konacno krenuo gore posle toliko cekanja, sad samo pazljivo i bez pohlepe.
Ja cu cekati $500 za istresanje 33% steka ali mislim da ce to teeeesko ici. Pogurace ga jos buy manija, to je sigurno ali videcemo dokle. Ostalo konvertujem u btc/ltc kad nanjusim.
Treba gledati i ltc, pogotovo btc/ltc par, i njega ce gruvati samo tako. Ako btc skoci jos 100%, ltc ce 1100%.![]()
Po mojim grafikonima i bulsitovima sa trapom mislim da ne znam cenu u narednih 5 minuta a kamoli na duzeBtw. Cuo sa vec da se formira red za cekanje... Kod zmaja![]()
Eth je zavrsio svoje cim je BTC poceo da raste, mozda ce se opet to oporaviti, ali ja u to ne vjerujem dok se sve sa BTC-om ne zavrsi, LTC prati rast ide lagano i to je dobro jer ako LTC krene da divlja a znamo da kinezi drze sve, a ujuedno kina vuce trenutno BTC gore, odluce li pumpat LTC stace BTC.
Ovo je po meni idealno shitovi otisli u bunar realno nista i ne vrjede nego su tu da se otima BTC, LTC lagano prati BTC, a BTC raste idealan scenario.
Samo da ovaj BTC-e prebaci 400 da testiramo 450, mada vjerujem da ce glat probit.
Gazimo 100 na dan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari