Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
123.png

5 bambija ko pogodi kako se ovaj pattern zove.

:) target mu je na oko ~97 $.

123.png

hmmmmm

al ce i od pada da se naprave masne pare. :)

ovo ako sad ne padne 25 % nista nismo uradili. samo strpljivo sad da vidimo da li ce jos malo cugne na gore, da zauzmemo bolje pozicije.

Poslednja izmena:
Mene zanima i koliko ce gore,posle tog pada... :d

pa nekom logikom stvari ima sad da ode u bok, i da umre sve, do aukcije. posle aukcije haos.

ali ne iskljucujem da se desi to i ranije. ovo je balon, a to obicno ne traje dugo.

Gde ste momci, sta se radi? :)

Drago mi je da je konacno krenuo gore posle toliko cekanja, sad samo pazljivo i bez pohlepe.

Ja cu cekati $500 za istresanje 33% steka ali mislim da ce to teeeesko ici. Pogurace ga jos buy manija, to je sigurno ali videcemo dokle. Ostalo konvertujem u btc/ltc kad nanjusim.

Treba gledati i ltc, pogotovo btc/ltc par, i njega ce gruvati samo tako. Ako btc skoci jos 100%, ltc ce 1100%. ;)

Meni je misljenja genijalca jako bitno, ali zaista puno pomogne covjek da odlucim hocu li all in :d

Na svakom grafikonu se moze ppovuci linija koja spaja neke tacke, tako da je to vrlo subjektivan crtez.

Cim btc-e probije 400 all in :d sad ce biti natezanja mada ide zaista prebrzo

Ljudi obraca li ko paznju na ovaj ethereum, ode u bunar teski. Ni Microsoft ga ne moze izvaditi.
LTC predje 4,5 ali ne moze da odrzi cenu.
Ovi Kinezi idu prema 450.

Eth je zavrsio svoje cim je BTC poceo da raste, mozda ce se opet to oporaviti, ali ja u to ne vjerujem dok se sve sa BTC-om ne zavrsi, LTC prati rast ide lagano i to je dobro jer ako LTC krene da divlja a znamo da kinezi drze sve, a ujuedno kina vuce trenutno BTC gore, odluce li pumpat LTC stace BTC.
Ovo je po meni idealno shitovi otisli u bunar realno nista i ne vrjede nego su tu da se otima BTC, LTC lagano prati BTC, a BTC raste idealan scenario.
Samo da ovaj BTC-e prebaci 400 da testiramo 450, mada vjerujem da ce glat probit.
Gazimo 100 na dan :D

Cek genije gde da gledamo koju berzu da si izasao na 410$ ? Imam za vas jednu rec a to su tri, 50 triliona dolara, e toliko u Kini lezi trenutno u aktivi.

Za kupovinu ili prodaju? :D

Gde ste momci, sta se radi? :)

Drago mi je da je konacno krenuo gore posle toliko cekanja, sad samo pazljivo i bez pohlepe.

Ja cu cekati $500 za istresanje 33% steka ali mislim da ce to teeeesko ici. Pogurace ga jos buy manija, to je sigurno ali videcemo dokle. Ostalo konvertujem u btc/ltc kad nanjusim.

Treba gledati i ltc, pogotovo btc/ltc par, i njega ce gruvati samo tako. Ako btc skoci jos 100%, ltc ce 1100%. ;)
Ooo La druze, kako je?
Btw. Cuo sa vec da se formira red za cekanje... Kod zmaja :)
Po mojim grafikonima i bulsitovima sa trapom mislim da ne znam cenu u narednih 5 minuta a kamoli na duze ;)

e ti si jedini u pravu! ;) ;)

Poslednja izmena od urednika:
Eth je zavrsio svoje cim je BTC poceo da raste, mozda ce se opet to oporaviti, ali ja u to ne vjerujem dok se sve sa BTC-om ne zavrsi, LTC prati rast ide lagano i to je dobro jer ako LTC krene da divlja a znamo da kinezi drze sve, a ujuedno kina vuce trenutno BTC gore, odluce li pumpat LTC stace BTC.
Ovo je po meni idealno shitovi otisli u bunar realno nista i ne vrjede nego su tu da se otima BTC, LTC lagano prati BTC, a BTC raste idealan scenario.
Samo da ovaj BTC-e prebaci 400 da testiramo 450, mada vjerujem da ce glat probit.
Gazimo 100 na dan :D

Eth po ovoj ceni je premija za kopanje, a ti se ne zaleci da ne bi pukao pa posle kuku lele, jer ovo moze da eksplodira u trenutku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno