za početak radi, mogu da se vide gde su autobusi na mapi, bez naplate za korišćenje servisa, naravno potreban je net
za početak radi, mogu da se vide gde su autobusi na mapi, bez naplate za korišćenje servisa, naravno potreban je net

Prikazuje tvoju lokaciju kada ideš na prikaz stanica u tvojoj blizini, a u drugim slučajevima i bolje da ne pali GPS i troši bateriju bespotrebno. Autorefresh ima. Zumiranje može standardno sa dva prsta ili dupli tap jednim prstom pa swipe gore/dole, shvatam da treba početnicima koji ne poznaju osnovne smart phone funkcije, ali meni lično bolje da nema tako nešto bespotrebno.Ne prikazuje tvoju lokaciju, nema autorefresh, barem koliko sam ja primetio, nema +- za zumiranje, povezana je sa gmaps.
Nisu ni ostavili opis za novu (kao što je neko već pomenuo na prethodnoj strani), to je opis za verziju 1.7, a ova nova je v2.0. Takođe im se razlikuje podržan Android, u opisu stoji 2.3, a dole u zahtevima piše 3.0 😀Nego, ova ažurirana busplus akcija koja se pojavila, u sekciji šta je novo na google store, oni
navode opciju da se vidi koji autobusi imaju rampu za invalide. Pa to je već postojalo u staroj,
da ne govorim da većina rampi po priči ljudi iz gsp-a ni ne radi.
Meni je lakše jednim prstom da stisnem +-, nego da jednom rukom držim mob, a drugom "uštinem" ekran, nikad nisam koristio fju stanice u blizini, jer je nikad nije bilo, barem kod stare app, imam sačuvane st u omiljenim koje koristi, nikad se gps ne pali, već locira preko gsm mreže, na staroj app se pojavljivao kružić koji je označavo ažuriranje, sada ga nema, tako da... Za onih30sek koliko sam gledao, nije bilo promena.Prikazuje tvoju lokaciju kada ideš na prikaz stanica u tvojoj blizini, a u drugim slučajevima i bolje da ne pali GPS i troši bateriju bespotrebno. Autorefresh ima. Zumiranje može standardno sa dva prsta ili dupli tap jednim prstom pa swipe gore/dole, shvatam da treba početnicima koji ne poznaju osnovne smart phone funkcije, ali meni lično bolje da nema tako nešto bespotrebno.
Imaš iznad odgovor, može ds se vidi ako je bus bar 3 st udaljen, inače je verovatnije da je već otišao, koliko je kašnjenje.Cekaj, moze li da se vidi za koliko stanica stize bus?
Probao sam i aplikacija je dosta konfuzna i komplikovana. Pre svega oslanja se na podatke o vremenu pristizanja vozila po intervalima koje obicno uopste nije tacno..sto je naravno i logicno jer nema uvid u gps poziciju vozila. Korisna stvar je sto sadrzi bas dosta poi tacaka pa moze da se izabere jedna od ponudjenih ruta (obicno 2 ili 3). Dobra ideja, ali izgleda da trazi dosta konfigurisanja i ugl se oslanja na rute.Ja ih rekao da se isplati dl, da je ipak malo brža, ali treba još vremena za proveru, mada onaj kvadrat smara, trebalo bi da nestane posle tipkanja.
Jeli ko probao
žhttp://moovitapp.com/
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari