Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

I u Rumi isto :)Screenshot_2015-10-31-13-29-37.png

Poslednja izmena:
I kod nas nije bilo interneta do pre par sati, sada radi zadovoljavajuće, a stiglo i povećanje (flat home) :):

dalje mi je centrala imam adsl 10mb stabilan ,da li bih prelaskom na kopernikus kablovski mogao da izvucem vise 20-30mb ??!!

verovatno da jer ne koriste istu infrastrukturu, kopernikus ti daje net preko koaksijalca a i uvek je moguce doterai signal ako bude problema.

Kad bi doslo povecanje brzina u Arandjelovcu? Jel ima neko informaciju?

U Smederevu od ponoci, automatski su prebacili brzinu. :)

jos kad bi poboljsali listu kanala. A od nove godine u Smederevu krecu sa telefonijom najverovatnije.

Poslednja izmena:
Nestade mi opet net i ne vraca se :( gasim modem i ruter al ne pomaze.

Imali su neke radove, isla je poruka na njihovoj televiziji, i kod mene nije ga bilo.
Koliko vidim od juce-prekjuce su mi povecali brzinu net-a, sa 20Mbps na 30Mbps i sad je 3Mbps upload.

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako mogu da prebacim modem EPC3208G da radi u bridge modu? Pokusao sam preko HTML i JS ali mi nesto ne uspeva da prikazem hidden opcije...

Da li neko zna kako mogu da prebacim modem EPC3208G da radi u bridge modu? Pokusao sam preko HTML i JS ali mi nesto ne uspeva da prikazem hidden opcije...

vidi kod njih da ti oni daju podatke kako da udjes u podesavanje modema,reci mi samo kakva je razlika da modem bude u router modu a koja je kada bude u bridge mode?

Ne znam da ti objasnim,meni je potrebno zato sto mi asus rt-68u prijavljuje invalid IP address na DDNS,i ne mogu da pristupam hard diskovima sa udaljene lokacije, tj. kada nisam kuci...

Probaj sledeće: stavi fix ip iz dhcp opsega modema na wan port rutera (asus), a onda na modemu u DMZ stavi IP adresu rutera. Trebalo bi da radi.

Ne prihvata,adresu rutera(192.168.1.1) kao DMZ Host IP Address

Od danas u analognoj mrezi pustena Niska televizija (NTV), ukupno sada 62 analogna kanala.

Хм, како то модем може да ради у рутер моду? Модем пропушта јавну адресу до следећег (мражна или wan порт рутера) који се онда подешава. Мени личи да ти рутер ту прави проблеме. Бриџ мод у принципу значи да се из уређаја који је модем/рутер у једном прескочи рутерски део и да сигнал из модема иде даље. У случају модема ...

Znaci ja sam se ceo pogubio,nzm sta da pokusam vise
When two NAT devices are connected in series (for instance a modem with built-in NAT capabilities is connected to a router which is also a NAT device), it is advisable to configure your modem in bridge mode to avoid conflicts

mislim da im cisco radi na mac adresu i da ne koriste korisnicko ime i lozinku.

Nazad
Vrh Dno