Šta je novo?

igre sa lan opcijom

time

Čuven
Učlanjen(a)
02.07.2005
Poena
780
trebaju mi predlozi "laganih" igara koje imaju opciju za lan. pod laganim mislim pre svega da nisu hardverski zahtevne jer je jedan od racunara laptop.
nije bitno iz kog su perioda i tematika.vazno je samo da garantuju dobru zabavu na par sati a moze i vise i da imaju coop vs AI :)

secam se da sam pre oko godinu dana igrao neku igru gde igraci voze neka vozila,skupljaju powerup-ove,ubijau protivnike i resavaju zadatke.pogled je bio iz ~pticije perspektive ili tako nekako.ako se neko seca kako se zove bilo bi dobro.

Igra o kojoj pricas je Renegade Ops, igrao sam je od starta, imao i preorder.

odlicna igra, pokrece je Just cause 2 engine. (pitanje je koliko to sad "nije zahevno")

Druga igra za preporuku je Torchlight II, jes da je drugi žanr, ali je odlična za coop i nije zahtevna.

jeste renegade ops :) hvala!
kao sto rekoh mogu i starije igre.jos uvek igram RA2. starije igre su uglavnom imale lan opciju.

CnC Generals, Red Alert 3 je odlična za to, Tome Total War, Warcraft 3, Dita 1, Supreme Commander.

Civilization 4, radi provereno dobro ina slabijim racunarima.

Command and Conquer Generals shockwave (poslednji dodatak),
Age of Mythology Extended Edition,
Counter-Strike: Global Offensive,
FlatOut 2,
StarCraft II: Wings of Liberty....

Quake Live na Steam-u je u poslednjem update-u je dobio podrsku za LAN, a igrica je odlicna pucacina i nije uopste zahtevna.

Borderlands 1, nije preterano zahtevan, igrao sam sa drugarom na matorijem laptopu.
Company of Heroes.

Diablo II - ekspanzija Lord of destruction - odlicna zabava u LAN-u, laganica radi i na laptopu (cudno da je niko nije pomenuo)

diablo 2 sam ja igrao pre skoro 15 godina na p3 laptopu kad sam bio srednjoskolac u domu ucenika srednjih skola kad su kompjuteri bili zabranjeni po sobama :D pa sam morao da kupim laptop. tako da ne da laganica radi na laptopu nego ce raditi i na tosteru.

Poslednja izmena:
od mene preporuka za nfs underground 2 i dirt3, pokidali smo se od trkanja u lanu :d

Probaj obavezno Gauntlet iz 2014. igra radi na dual core racunaru sa mid range grafikom iz 2011(hd5570), stalno izlaze novi patchevi koji dodaju contenta igri i generalno 4 player co-op je veoma zabavan.

http://store.steampowered.com/app/258970/

Nazad
Vrh Dno