- Učlanjen(a)
- 21.06.2014
- Poena
- 159
PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
Do sada nisam vidjao ovo"PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED"
Nisi, jer su sad izmenili SW i sad prikazuje jasnije da je na carini.
PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED
Do sada nisam vidjao ovo"PODNOŠENJE NA CARINSKI PREGLED"
Ah da, sigurno nemaju pametnija posla i zivot
Da je granicni carinik pa da cita da li neko planira da stavi nakit u donji ves i nekako![]()
13.10. sam naručio xiaomi powerbank sa Alija, danas mi je stigao, ni dinara nisam platio, iako na paketu piše vrednost od 21$
13.10. sam naručio xiaomi powerbank sa Alija, danas mi je stigao, ni dinara nisam platio, iako na paketu piše vrednost od 21$
Uspeo sam da ih dobijem. Danas rade 8 i 9.10.
Meni je stiglo 10.10. u Srbiju. Kako ga racunaju zbog vikenda? Kada bi trebalo da ga ocarine onda?
Pogledajte prilog 182768
Meni je 8 stigao. Javljam ako napusti carinu danasUspeo sam da ih dobijem. Danas rade 8 i 9.10.
Meni je stiglo 10.10. u Srbiju. Kako ga racunaju zbog vikenda? Kada bi trebalo da ga ocarine onda?
Pogledajte prilog 182768
Sanse da se patike ne carine je samo ako su vidno stare.
http://www.ebay.ca/itm/NEW-Liko-Sol...288459?hash=item2ca3a879cb:g:SJkAAOSwHnFVlCFu
Neznam da li sam dobro izracunao da ce carina na ovaj iznos biti skoro 17e, nerazumem bas tacno prvi post u temi. Da li na iznos od 52e dodajem carinu od 17e + 3000din za spediciju? Ili posto je ovo korpa za dizalicu za nepokretne osobe da li postoje neki popusti. Shipping je uracunat u tih 52e. Dobro i ovako je jeftinije, ako sam dobro izracunao izace me 11300din, a kod nas je 18000din.
Uspeo sam da ih dobijem. Danas rade 8 i 9.10.
Pogledajte prilog 182768
Hah, ne, biće da mi je zabagovao tapatalk, pa sam poslao dve iste porukeDva powerbanka ti stigla i nista dodatno nisi platio?! Ti stvarno imas srece
Meni 22. poslate neke cheap sluske za mob, danas stigle
Pozdrav! :cigar:
Sad sam ih zvao.Danas rade 12.oktobar ali je dobra vest da od ponedeljka rade po 12 sati jer su u velikom zaostatku tako da ce se znatno ubrzati carina.I da pohvalim ljubaznost zene koja se javila na telefon(radnik poste).Ma ja retko porucujem u zadnje vreme, bas me je zacudilo da je vec 20 dana na carini...
Gori smo od Nemaca.
Ma samo su 16 dana u zaostatku nije strasno ubrzali su se, do skora bilo 20-22 dana kasnjenja.Sad sam ih zvao.Danas rade 12.oktobar ali je dobra vest da od ponedeljka rade po 12 sati jer su u velikom zaostatku tako da ce se znatno ubrzati carina.I da pohvalim ljubaznost zene koja se javila na telefon(radnik poste).![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari