Šta je novo?

Windows (phone) 10

Jel vama uspelo da verifikujete uredjaj?
U sync ur sett>individual sync ima verify, ali klikom na isti se nista ne desava, a to je potrebno da bi se sinhronizovali pass-ovi.
Stoji crvenim your passwords won't sync...
Probao sam sve zivo od podesavanja kako na telefonu, tako i na msn nalogu, ali dzabe.
Nasao sam nesto preko SDk app da se nesto budzi, ali mi je to bas smor.

Instaliraj Microsoft Authenthicator aplikaciju pa onda kroz svoj MS nalog aktiviraj tu aplikaciju (generise QR kod koji skeniras direktno iz aplikacije), i to je to. :smoke:

Sačekaj večeras ili sutra novi build resiće se,neće ni kod mene.

Sklapam 920 fali mi jos touch, ne moze se bez WP :-D Kako vam radi w10 na 920, kakva je baterija?

Ne znam šta rade više sa bar dva apdejta za Photos dnevno, ništa mi nije jasno, nisam istraživao. Svakog dana bar jednom se ažurira. A Outlook puca pri share-u fotki, kad su velike i ima ih više, obavezno, ili ne šalje s obrazloženjem kako "nije uspelo"...
Novog builda još nema

Photos plugin? I kod mene isto jos od 10136 builda.

Sledeci build za dan dva ,kaze gabriel da ce biti noviji od 10575.

Jedva cekam.Jel dosta bolja desetka od osmice?

Poslednja izmena:
Ma sada mi se iskreno i ne žuri , ovaj 10572 mi super radi . Par sitnih problema koji nisu previše bitni, baterija i stabilnost dobri.

^^

Sms još nije implementiran u messages app na pc . Ovo je tek naznaka da će Cortana imati mogućnost da šalje sms, naravno da će se slati i preko aplikacije i primati. Možda već od sledećeg builda...

Ovaj lik kao da je urađen :D

Poslednja izmena:
Hahhaha pa vidi koliko telefona oko njega, ozracen totalno :)

Koliko vidim Windows Maps sada pokazuje alternativne rute . Ubacio sam jednu adresu i izbacilo mi 4 moguće rute koje mogu birati . Biće to na kraju mnogo bolja opcija od Here maps, koje ne verujem da će se i razvijati dalje za Windows...

6e9b2edfbaac1a84a83d1d71e6ad0c91.png

Samo je problem što se ruši app kada se izabere ruta :)

Poslednja izmena:
Here su kupili Deimler i BMW, gotovo što se tiče neke besplatne usluge za mobilne. Ovo što postoji je zadnje što je rađeno, zato su i prešli na W. Maps

Ma daaaaj bre govorii :D

Prilozi

• wp_ss_20151028_0001.png
    wp_ss_20151028_0001.png
    116.8 KB · Pregleda: 133
Ispravili si odmah danas Windows maps problem, svaka čast za ažurnost.

Možda će objaviti i pc i mobilni u isto vreme ili će pustiti update preko WDRT , to bi bilo dobro . Ne znam što to može biti :)

Mnogo bolje i brže odradi nego ota instaliranje . Ota se baš oduži.

Deluje fino.Kako se iskljucuje suggestion kada kucam poruku,stalno mi iskace I menja tekst?

Vrh Dno